ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η μεγάλη απήχηση του Κώστα Καλαϊτζίδη στον κόσμο της Ημαθίας

Η μεγάλη απήχηση του Κώστα Καλαϊτζίδη στον κόσμο της Ημαθίας

Το ότι η παρουσία του Κώστα Καλαϊτζίδη σε όλη την Ημαθία, έχει μεγάλη και πολύ θετική απήχηση είναι γνωστό σε όλους κι αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους.

Κυρίως για την ανθρωπιά που δείχνει απέναντι στον κόσμο, σε όλες τις στιγμές και όχι μόνο τώρα που είναι προεκλογική περίοδος και όλοι «θυμούνται» την καλή κουβέντα.

Επιπλέον, ο Κώστας Καλαϊτζίδης έχει κι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που του το αναγνωρίζουν οι πολίτες. Το γραφείο του και το τηλέφωνό του είναι πάντα ανοικτά για όλους χωρίς να ξεχωρίζει πρόσωπα και ιδιότητες.

Η γνήσια ανθρωπιά του Κώστα Καλαϊτζίδης είναι το ένα βασικό πλεονέκτημα του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας και ένα ακόμη εξίσου σημαντικό προσόν του είναι η αποτελεσματικότητα που δείχνει σε σχέση με τα έργα και τις υποθέσεις του κόσμου και των φορέων της Ημαθίας.

Η θητεία του είναι γεμάτη από σημαντικά έργα που έγιναν στην Ημαθία ενώ είναι γνωστό ότι συνεχώς βρίσκεται κοντά στον κόσμο και στους συλλόγους της Ημαθίας, έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια. Αυτά και άλλα πολλά είναι τα στοιχεία που εξαιτίας τους η απήχηση του Κώστα Καλαϊτζίδη στον κόσμο της Ημαθίας είναι πολύ μεγάλη κι αυτό του δίνει ένα ιδιαίτερα δυναμικό προβάδισμα που το κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια, με το σημαντικό έργο του στην Αντιπεριφέρεια, με την ανθρωπιά του και με την αυθεντική παρουσία του.

Χωρίς πολλά λόγια αλλά με μεγάλη προσφορά ουσίας.

Πηγή

1 Comment

  • Κώστα είσαι ο καλύτερος! Άνθρωπος με Α κεφάλαιο! Η εντιμότητα σου και η εργατικότητα σου σε κάνουν να ξεχωρίζεις! Γιος του Ζαχαρία από τα Λευκάδια, ξεκίνησες φτωχός, ανέβηκες στην κορυφή, και η επιτυχία και η δύναμη που έχεις αποκτήσει δεν σε άλλαξαν δεν ξέχασες από που ξεκίνησες γι’ αυτό βοηθάς όλο το κοσμάκη που έχει ανάγκη! Θα είμαστε μαζί σου γιατί το αξίζεις!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *