ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Στην Αλεξάνδρεια ο Κώστας Καλαϊτζίδης – συναντήθηκε με τις σχολικές καθαρίστριες για τα προβλήματα του κλάδου

Στην Αλεξάνδρεια ο Κώστας Καλαϊτζίδης – συναντήθηκε με τις σχολικές καθαρίστριες για τα προβλήματα του κλάδου

Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Αυγούστου 2023 ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαϊτζίδης.

Ο κ. Καλαϊτζίδης συναντήθηκε στο COEN του πεζόδρομου με τις σχολικές καθαρίστριες του δήμου Αλεξάνδρειας.

Η πρόεδρος του Σωματείου Σχολικών καθαριστριών κυρία Αγνή Μανώλη αναφέρθηκε στα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους αλλά και το βασικό αίτημα που δεν είναι άλλο από τη μόνιμη, πλήρη και σταθερή εργασία. Η κυρία Μανώλη είπε πως ο Κώστας Καλαϊτζίδης είναι πρώτα άνθρωπος και μετά πολιτικός και θα μπορέσει να υλοποιήσει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μπορέσει να δώσει λύσεις στα προβλήματα και του κλάδου των σχολικών καθαριστριών.

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης άκουσε με προσοχή τα όσα του μετέφεραν οι σχολικές καθαρίστριες και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα και τους προβληματισμούς του κλάδου τόσο στον Απόστολο Τζιτζικώστα όσο και στην κεντρική διοίκηση.

Ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Βέροια και στη Νάουσα.

Δείτε εικόνες:

1 Comment

  • Κύριε Κώστα σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας σε ότι και να χρειαστούμε! τώρα στις εκλογές που μας χρειάζεστε εσείς θα είμαστε αδιαμφισβήτητα μαζί σας! Γιατί είστε πολύ απλά ένας από εμάς τους απλούς ανθρώπους που παλεύουμε κάθε μέρα! Καλή επιτυχία αν και είναι δεδομένη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *