ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο Απ. Βεσυρόπουλος Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής

Ο Απ. Βεσυρόπουλος Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής

Μία ιδιαίτερη τιμή που αντανακλάται στην Ημαθία και στους πολίτες της, αποτελεί η εκλογή του βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, στο αξίωμα του Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, μίας από τις πιο σημαντικές επιτροπές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος προτάθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία και στην ψηφοφορία που ακολούθησε  η υποψηφιότητά του συγκέντρωσε ευρεία και διακομματική συναίνεση. Αμέσως μετά την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, ο κ. Βεσυρόπουλος αφού ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους Βουλευτές για την εμπιστοσύνη, τόνισε:

«Στόχος μου είναι να λειτουργήσω συνθετικά, συναινετικά και παραγωγικά. Είμαι σίγουρος ότι αποτελεί κοινό στόχο, η Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής να συνδεθεί με ένα ορατό και εποικοδομητικό έργο. Να συνδεθεί και να ταυτιστεί με ένα ουσιαστικό νομοθετικό έργο μέσα από άψογες και βαθιά δημοκρατικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Σε αυτή τη συλλογική  προσπάθεια εννοείται ότι είναι πολύτιμη η θετική παρουσία και η συνεισφορά όλων των συναδέλφων. Ως Υφυπουργός Οικονομικών επέδειξα πλήρη και απόλυτο σεβασμό στο σύνολο των κοινοβουλευτικών διαδικασιών.

Με τον ίδιο σεβασμό απέναντι σε όλους τους συναδέλφους, τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και τον κανονισμό της Βουλής των Ελλήνων, δεσμεύομαι να λειτουργήσω και ως Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων».

Παράλληλα ο κ. Βεσυρόπουλος αισθάνθηκε την ανάγκη για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσει τους πολίτες της Ημαθίας που τον ανέδειξαν για πολλοστή φορά πρώτο βουλευτή. «Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλω πολλά και νιώθω την ανάγκη να συνεχίσω να ανταποδίδω την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους με πράξεις και έργα», επισήμανε ο  Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *