ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, φτάσαμε στα μισά της εβδομάδας και η Σελήνη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων που βρίσκεται κάνει την μέρα ευχάριστη, ξεχωριστή και αποσπασματική. Καταπιάνεσαι με πολλά με αποτέλεσμα να μένουν όλα ημιτελή, αφού η προσοχή σου αυτομάτως στρέφεται αλλού. Ο Ήλιος συμπορεύεται μαζί με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή που κινείται ανάδρομος, στο ζώδιο της Παρθένου. Προσπαθεί να σου βάλει τάξη στην αταξία και πρόγραμμα που δύσκολα θα τηρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την σχέση σου δεν αντιμετωπίζεις κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα εκτός της ρουτίνας που δεν μπορείς να δεχθείς. Κάνεις κάτι γι’ αυτό; Αν είσαι μόνος, σήμερα που είναι μέρα με εξωστρέφεια και τύχη στο φλερτ μην την χάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά ξεπηδούν από το πουθενά εκκρεμότητες από το παρελθόν που δεν έχουν γίνει. Όπως κατάλαβες εσύ είσαι αυτός που θα βγάλει το φίδι από την τρύπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα φτάσαμε αισίως στην Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Τα χρήματα είναι ο τομέας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και το μυαλό σου λειτουργεί με χίλιες στροφές ψάχνοντας τρόπο να τα αυγατίσεις. Ο Ήλιος παρέα με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει άρωμα παρελθόντος και ανθρώπους από τα παλιά που σε προσεγγίζουν ξανά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ερωτικό πρώην ταίρι επανέρχεται δριμύτερο για επανασύνδεση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος διαθέσιμος και σε διακατέχει η ίδια επιθυμία κάνε το βήμα. Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση διαθέτει επικοινωνία συνεννόηση και δεν αποζητάς κάτι άλλο αφού το ταίρι σε καλύπτει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και αυτά τα δύο πάνε συνήθως μαζί εσύ σήμερα επιλέγεις να μην ασχοληθείς καθόλου με τα επαγγελματικά αλλά τα οικονομικά είναι στις προτεραιότητες σου λόγω υπερβολικών εξόδων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, Τετάρτη σήμερα και η εβδομάδα έφθασε στη μέση. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στις παρέες. Δείχνεις συναισθηματικός ευαίσθητος και προσιτός. Ο Ήλιος συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου και παρόλο που θέλεις έξοδο και δράση ως Δίδυμος, επιλέγεις να μείνεις μέσα περιμένοντας την επίσκεψη ενός πολύ αγαπημένου προσώπου που έχεις να δεις καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις ικανοποιημένος από την πορεία της σχέσης με τον σύντροφο και η συμβίωση σου ταιριάζει αφού σέβεται την ελεύθερη φύση σου. Εσύ που δεν είσαι δεσμευμένος και αποζητάς ένα ταίρι, μπορείς να το βρεις ανάμεσα στον στενό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητήσεις για συνεργασίες από το παρελθόν μπαίνουν στο τραπέζι. Στα οικονομικά παρουσιάζονται έξοδα για το σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, είμαστε στην Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων που μόνο επικοινωνία δεν εκφράζουν για σένα. Η ανασφάλεια η χαμηλή ενέργεια και η πεσμένη διάθεση σε κλείνουν σε εσωστρέφεια. Ο Ήλιος που συμπορεύεται μαζί με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, αναλαμβάνουν να σου φτιάξουν το κέφι και να σε βγάλουν έξω να συναντήσεις φίλους από τα παλιά που σε καλούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια κρυφή μυστική σχέση σε βασανίζει εσένα που είσαι ελεύθερος και δεν βλέπεις τρόπο διαφυγής. Εσένα που είσαι δεσμευμένος, μια βόλτα στα παλιά λημέρια με τον σύντροφο ξυπνά μέσα σου την νοσταλγία και εφηβικές αναμνήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει η πιθανότητα να συνεργαστείς ξανά με έναν προηγούμενο εργοδότη. Κάπως αργά θυμήθηκε τις δεξιότητες που διαθέτεις. Στα οικονομικά ένα έξτρα έσοδο σε ανακουφίζει.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, μεσοβδόμαδα Τετάρτης και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι μια πολύ θετική μέρα για σένα με συναντήσεις και μετακινήσεις με τους φίλους που σε περιμένουν. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής συνταξιδεύουν στην Παρθένο και σε πιάνουν ανασφάλειες και εκεί που είχες φτιάξει την διάθεση, αμέσως την χαλάς, σκεπτόμενος τα έξοδα και τα χρήματα που δεν σε φτάνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι θετική για σένα που είσαι ελεύθερος και επιθυμείς να κάνεις μια ερωτική γνωριμία. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα κάνεις πρόταση για έξοδο στον σύντροφο γιατί δεν θέλεις να ξοδευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σε πιέζουν και σε ταλαιπωρούν. Οι ανάγκες πρέπει να περιοριστούν. Στην δουλειά το κλίμα είναι θετικό και υπάρχουν άτομα που σε συμπαθούν και σε υποστηρίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων στρέφει τα ιδιαίτερα ταλέντα σου στην κορυφή της επαγγελματικής καταξίωσης και στους ανώτερους ιεραρχικά. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκονται πιασμένοι από το χέρι στο ζώδιο σου, αυξάνουν πολύ περισσότερο την ευγλωττία την ευφυία και την καπατσοσύνη σου. Παρόλο που είσαι εσωστρεφές άτομο και δεν προάγεις τον εαυτό σου, εδώ ο Ήλιος σε βοηθά να αναδειχθείς και να διαφημιστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την δουλειά να σε απασχολεί ακόμα κι όταν έχεις φύγει από εκεί τότε δεν μένει χρόνος για να αφιερώσεις στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι εκμεταλλεύσου την μέρα που είναι θετική για νέες γνωριμίες αφού δεν περνάς απαρατήρητος από πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα καριέρα ανοίγεται μπροστά σου ή προάγεσαι στην δουλειά σε καλύτερη θέση. Τα οικονομικά ανεβαίνουν από την αύξηση μισθού.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη βρίσκεται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων που σε ωθεί σε περιπέτειες σε διασκεδάσεις εξωστρέφεια και ταξίδια. Αυτές είναι οι ανάγκες σου την δεδομένη στιγμή και παλεύεις να τις καλύψεις. Από την άλλη όμως ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, σε καθηλώνουν μέσα φέρνοντας στο νου αναμνήσεις περασμένων μεγαλείων που έκανες ότι ήθελες χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση, πάρε το ταίρι αγκαλιά και ταξίδεψε για να ανανεώσεις την σχέση και να αλλάξεις παραστάσεις. Για σένα που είσαι μόνος, η επικοινωνία με ένα πρώην ταίρι σε χαλάει και σε καθηλώνει μέσα χωρίς διάθεση για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την περίοδο παίζουν όλα. Τόσο οι καινούργιες συνεργασίες όσο και οι παλιότερες που επανέρχονται. Η απόφαση είναι δική σου. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη που κινείται στους επικοινωνιακούς Διδύμους σου στερεί την επικοινωνία αφού διασχίζει τον 8ο οίκο του χάρτη σου. Σε εσένα φέρνει εσωστρέφεια και η μόνη επικοινωνία που αποζητάς είναι με τον εαυτό σου. Ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή πιασμένοι από το χέρι προσπαθούν να σε τραβήξουν έξω να συναντήσεις φίλους και να κοινωνικοποιηθείς άλλα είναι δύσκολο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, οπλίσου με υπομονή την σημερινή μέρα. Θα την χρειαστείς όταν συζητήσεις με τον σύντροφο και διαφωνήσεις σε όλα τα βασικά ζητήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρώην ταίρι επικοινωνεί μαζί σου για επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκέφτεσαι μια επαγγελματική πρόταση που άκουσες πρόσφατα και μάλλον θα καταλήξεις σε συμφωνία. Μόνο που τα οικονομικά δεν λένε να στρώσουν και αγχώνεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη αγαπημένε, φθάσαμε στο μέσο της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στους πολυπράγμονες Διδύμους που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το δικό σου. Η προσοχή σου στρέφεται στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Δείχνεις ενδιαφέρον αλλά τελικά μόνο μιλάς. Πρέπει να ακούς κιόλας τον συνομιλητή σου. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκονται στο ζώδιο της Παρθένου, επαναφέρουν στο προσκήνιο θέματα καριέρας με αναθεωρήσεις στόχων και φιλοδοξιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άκου τι σου λέει ο σύντροφος και μη διακόπτεις την συζήτηση χωρίς λόγο, απλά για να πεις κάτι. Του χαλάς τον ειρμό της σκέψης. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, επανέρχεται το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ατόμου που εργάζεστε μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρώτα πρέπει να επαναξιολογήσεις τους επαγγελματικούς στόχους και μετά να συζητήσεις για δουλειά σε νέες βάσεις. Στα οικονομικά επιστρέφονται δεδουλευμένα από προηγούμενη εργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στους αεικίνητους Διδύμους φέρνοντας στο προσκήνιο προβλήματα της καθημερινότητας. Όσο εσύ προσπαθείς να βάλεις τάξη και πρόγραμμα τόσο εμφανίζονται αγγαρείες και δεν προλαβαίνεις. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σου ταιριάζουν και με την συνάντηση τους φροντίζουν για την επέκταση των οριζόντων και την προσωπική σου ανάπτυξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσο και να κάνεις προσπάθειες να αποφύγεις την γκρίνια του συντρόφου, τόσο σε κυνηγά να την ακούσεις. Ανανέωσε την σχέση που έχει περιέλθει σε ρουτίνα το τελευταίο διάστημα. Ένα μακρινό ταξίδι είναι η ευκαιρία που ψάχνεις για να γνωρίσεις τον έρωτα που θα αναπτερώσει το ηθικό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η παροιμία λέει πως η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Παρατάς την δουλειά όπως είναι και παίρνεις τους δρόμους που θα σε οδηγήσουν σε άλλους κόσμους πιο περιπετειώδεις. Μην ξεχνάς πως πρέπει να έχεις φορτωμένο τον τραπεζικό λογαριασμό με αρκετά χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στους αέρινους Διδύμους που είναι για το ζώδιο σου η καλύτερη θέση. Με ερωτική διάθεση ιδιαίτερα τονισμένη και την λίμπιντο στα ύψη θα περάσεις απίστευτα καλά. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο από την Παρθένο, εφιστούν την προσοχή στα οικονομικά που αρχίζεις να μετράς ένα-ένα για να δεις τελικά αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα και να κάνεις τις ατασθαλίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η αύξηση της ερωτικής επιθυμίας οφείλεται στο ταίρι που σε θέλει ακόμα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, υπάρχει η ένδειξη για γνωριμία σε χώρο αναψυχής που αμέσως θα σου κάνει το γνωστό «κλικ».

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και έχεις μια καλή πρόταση για συνεργασία αυτή την στιγμή δεν μπορείς να αποφασίσεις. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι. Ένα παλιό χρέος σε αγχώνει όσο δεν το τακτοποιείς.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, με την Σελήνη να κινείται σήμερα Τετάρτη, στο ζώδιο της επικοινωνίας, στους αειθαλείς Διδύμους, εσύ θέλεις να κουρνιάξεις στην φωλίτσα του σπιτιού και να μην πας πουθενά. Η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια σε γεμίζει περισσότερο από το να βγεις έξω και να κουραστείς στην πολυκοσμία. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνουν πρόσωπα από το παρελθόν που έχεις να δεις καιρό και χαίρεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι με τον σύντροφο της ζωής σου, τη σημερινή μέρα που είναι ιδανική για χουχούλιασμα, καλό είναι να την εκμεταλλευτείς. Αν είσαι μόνος και σε ενδιαφέρει να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα καταλήξει σε σχέση, επικεντρώσου σε ένα άτομο του στενού περιβάλλοντος που ήδη γνωρίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οικογένεια σε στηρίζει σε ένα επαγγελματικό άνοιγμα με οικονομική ενίσχυση.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *