ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Συνάντηση Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για τη νέα σχολική χρονιά

Συνάντηση Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για τη νέα σχολική χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, την Τρίτη 5-9-2023, στο 6ο Γυμνάσιο Βέροιας, ενημερωτική συνάντηση των Διευθυντών και Υποδιευθυντών των εκπαιδευτικών μονάδων της Ημαθίας, ενόψει της έναρξης της νέας διδακτικής χρονιάς την Δευτέρα 11/9/2023.

Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Παιδείας της πόλης της Βέροιας κα. Συρμούλα Τζήμα Τόπη και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας κα. Μπατσαρά  Γεωργία.

Ο Διευθυντής Δ.Δ.Ε Ημαθίας κ. Αθανάσιος Αλατζόγλου αναφέρθηκε στο βασικό πλαίσιο Εκπαιδευτικής Διοίκησης, ενώ στελέχη της Δ.Δ.Ε ενημέρωσαν τους Διευθυντές και Υποδιευθυντές για θέματα Διοικητικής φύσεως που απασχολούν και θα απασχολήσουν τα σχολεία, όπως προσλήψεις και απασχόληση αναπληρωτών εκπαιδευτικών, αναπλήρωση κενών θέσεων εκπαιδευτικών, μεταφορά μαθητών, αποτύπωση καθεστώτος και άδειες εκπαιδευτικών στο πληροφοριακό σύστημα των σχολείων myschool, πειθαρχικά θέματα, επιμέλεια – κηδεμονία ανήλικων μαθητών κλπ.

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *