ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα Πέμπτη, συνεχίζει το ταξίδι της στους εξωστρεφείς Διδύμους, που για σένα φίλε μου Κριέ σημαίνει, ότι δεν στέκεσαι σε χλωρό κλαρί. Το πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο με μετακινήσεις, συναντήσεις και επαφές. Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο που αυξάνει το άγχος για τις μισοτελειωμένες δουλειές που δεν έχεις προλάβει. Αν σταματήσεις να μιλάς ασταμάτητα στο τηλέφωνο και οργανωθείς θα τα κάνεις όλα στην ώρα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο ίσως να μην έχεις την επαφή που θα ήθελες γιατί οι ανάγκες της δουλειάς σε κρατούν μακριά του. Αν δεν έχεις σύντροφο, σήμερα δεν θα ασχοληθείς ούτε θα ψάξεις να βρεις. Προέχουν άλλα θέματα που εκκρεμούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σε τρέχουν με πολλές δικαιοδοσίες που σου έχουν αναθέσει. Εσύόμως δεν προλαβαίνεις και αγχώνεσαι. Από την άλλη τα έξοδα τρέχουν κι αυτά μαζί με σένα και δύσκολα βρίσκεις διέξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα που είναι Πέμπτη αγαπημένε μου Ταύρε, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων από χθες. Έναν αέρα ανανέωσης σίγουρα θα φέρει στο οικονομικό κομμάτι που σε απασχολεί με έσοδα από την δουλειά σου. Η Σελήνη όμως σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και διαπιστώνεις πως όσα και να έχεις αν δεν μπορείς να τα χαρείς δεν υπάρχει νόημα. Γι’ αυτό προσπάθησε να βάλεις λίγο χρώμα στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις την δυνατότητα να βγεις με το ταίρι και να περάσεις από καλά μέχρι τέλεια αν δεν το παρακάνεις με τα έξοδα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, βάλε στην άκρη την τσιγγουνιά και βγες να διασκεδάσεις και να κάνεις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κύριο μέλημα σου σήμερα είναι τα οικονομικά. Νιώθεις ανασφαλής πιστεύοντας πως δεν σου φτάνουν. Λειτουργείς ασυλόγιστα κυκλοθυμικά και από την μια τσιγκουνεύεσαι και από την άλλη σπαταλάς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί από χθες να διανύει το ζώδιο σου και γι’ αυτό είσαι αρκετά ευαίσθητος και συναισθηματικός. Δεν το συνηθίζεις, διότι πάνω από όλα είσαι εγκεφαλικό άτομο και σκέφτεσαι με βάση την λογική. Ένα νέο προσωπικό ξεκίνημα που έχεις στο μυαλό κωλύεται από την δύσκολη όψη του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου-Σελήνης. Η οικογένεια δημιουργεί ανάγκες που πρέπει να καλύψεις παραμερίζοντας τις δικές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βγάζεις έντονο το συναίσθημα που σου προσδίδει σήμερα η Σελήνη, πάνω στον σύντροφο, που το εκτιμά ανταποδίδοντας. Για σένα που είσαι μόνος, σήμερα σε κερδίζει ένα άτομο που είναι γνώριμο οικείο και μπαινοβγαίνει στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ανάγκη την δουλειά σου και μένεις από ανασφάλεια ενώ οι επιθυμίες σου είναι άλλες. Τα έξοδα προορίζονται για το σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, για σήμερα Πέμπτη που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων, εσύ είσαι στην ίδια κατάσταση εσωστρέφειας από χθες. Η επικοινωνία για σένα είναι δύσκολη και δεν την επιθυμείς. Παράλληλα η Σελήνη με το σχηματισμό του τετραγώνου που κάνει με τον Ήλιο, προσπαθεί να σε βγάλει από το καβούκι αλλά τελικά δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Προτιμάς την καθόλου επικοινωνία από την δύσκολη επικοινωνία και δεν το διαπραγματεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα στο σπίτι θα τη βγάλεις σήμερα, παρέα με τον σύντροφο που δεν σε χαλάει καθόλου. Μόνο μαζί του μπορείς να συνεννοηθείς αυτή τη δύσκολη μέρα. Αν δεν έχεις σχέση, μην προσπαθήσεις σήμερα θα είναι μάταιο. Περίμενε να ωριμάσουν οι συνθήκες και να γίνουν πιο ευνοϊκές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κρυφές συναντήσεις και συζητήσεις για επαγγελματικούς σκοπούς σίγουρα θα προκύψουν, αλλά χωρίς οριστικό αποτέλεσμα. Ένα έξτρα εισόδημα σε ανακουφίζει.

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη από το ζώδιο των εγκεφαλικών Διδύμων, αυξάνει την επιθυμία σου για κοινωνική ζωή, συναναστροφές με φίλους και προώθηση μελλοντικών σχεδίων. Νιώθεις ασφάλεια όταν συμφωνούν με τα επίδοξα και μεγαλεπήβολα πλάνα σου. Παρόλα αυτά κάτι συννεφιάζει τον ουρανό και είναι το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου ο Ήλιος με τη Σελήνη. Θέτει εμπόδια που αφορούν στα οικονομικά τα οποία λιγοστεύουν εξαιτίας των αναγκών που πρέπει να καλύψεις για την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκεί η παρέα του συντρόφου, η συμβουλή του και δεν είναι απαραίτητο να βγεις σήμερα με τους φίλους. Είσαι γενναιόδωρος και δεν θα ευχαριστηθείς αν δεν τους κεράσεις όλους. Όμως τα οικονομικά χωλαίνουν! Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σήμερα οι φίλοι γίνονται οικογένεια και σε ικανοποιεί η παρέα τους, έστω κι αν δεν προκύψει ερωτική γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το θέμα της δουλειάς δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα. Είσαι ικανοποιημένος από τα καθήκοντα σου, αλλά δεν πληρώνεσαι καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη από χθες κινείται στο ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων. Επιτέλους σήκωσες το βλέμμα ψηλά και συγκεκριμένα στην καριέρα και την κοινωνική καταξίωση. Έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση για να καλύψεις την ανασφάλεια και τα καταφέρνεις. Το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο, που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, φέρνει εμπόδια στους προσωπικούς σου στόχους αλλά δεν σε πτοούν. Ο βασιλιάς Ήλιος σε προστατεύει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο μπορείς να αναπτύξεις τα θέματα που σε απασχολούν στην δουλειά και να βρεις λύσεις. Δεν θα έλεγα ότι είναι ερωτική μέρα αλλά το ταίρι είναι και για τα δύσκολα. Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου τον Ήλιο στο ζώδιο σου, βγες να λάμψεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευκαιρίες θα σου δοθούν στον επαγγελματικό τομέα φτάνει να τις εντοπίσεις και να τις αρπάξεις χωρίς την γνωστή σου καθυστέρηση. Η επιτυχία ανοίγεται μπροστά σου! Έξοδα για βελτίωση της εμφάνισης!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα που η Σελήνη κινείται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, κάνει την Πέμπτη για σένα μια ταξιδιάρικη μέρα. Η επιθυμία σου να βγεις εκτός συνόρων και να γνωρίσεις διαφορετικά άτομα είναι τονισμένη. Παράλληλα η Σελήνη επηρεάζεται από τον Ήλιο που την ενοχλεί με τον σχηματισμό τετραγώνου. Εκεί κοντράρονται οι ενέργειες και άλλα θέλεις, άλλα έρχονται. Επίσης άλλα έχεις ανάγκη, άλλα ποθείς και άντε να βρεις άκρη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σκέφτεσαι ένα ταξίδι να κάνεις δώρο στο σύντροφο αλλά παράλληλα δεν έχεις και πολύ όρεξη. Περίμενε να περάσει η κυκλοθυμική διάθεση και να αποφασίσεις τι θέλεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, σήμερα επικοινωνεί μαζί σου ένα άτομο που είχες σχέση στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εάν κάνεις μια επαγγελματική συμφωνία με συνεργάτες από μακριά θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά δεν αποκλείεται ένα ποσό που θα λάβεις να προέρχεται από έξτρα μπόνους της εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα όπως και χθες διανύει το ζώδιο των υπερκινητικών Διδύμων που για σένα φίλε μου Σκορπιέ σημαίνει αντίθετες και αντιφατικές ενέργειες. Πεσμένη διάθεση, μειωμένη ζωτικότητα και εσωστρέφεια. Εσωτερικές αναζητήσεις, απόκρυφες διεργασίες και μυστικά. Ταυτόχρονα η Σελήνη κάνει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ήλιο και μπλοκάρει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία με φίλους και θέτει εμπόδια σε στόχους φιλοδοξίες και μελλοντικά σχέδια. Τα προβλήματα της οικογένειας επιτελούν την κύρια πηγή άγχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η μέρα σήμερα θέλει προσοχή γιατί η εσωστρεφή σου διάθεση κρύβει ζήλια για τον σύντροφο. Μην αναμοχλεύεις το παρελθόν του γιατί έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, θα αποφύγεις τις γνωριμίες για να μην χάσεις την αίσθηση ελευθερίας που νιώθεις. Τουλάχιστον σήμερα θα απολαύσεις την ανεξαρτησία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παλιοί συνεργάτες σε πλησιάζουν για να δουλέψεις μαζί τους. Αν έχουν καλή πρόταση δέξου την για να μειώσεις το χρέος από τις οφειλές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων που κινείται από χθες, έχει καταλάβει τον διαμετρικά απέναντι τομέα του χάρτη σου. Στρέφεις το ενδιαφέρον στους συνανθρώπους, που είτε σε βλέπουν φιλικά, είτε ερωτικά, είτε επαγγελματικά. Ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη από τους Διδύμους και ο μεταβλητός σταυρός που ανήκεις κι εσύ επηρεάζεται κατά πολύ. Υπάρχουν εμπόδια στις διαπροσωπικές σχέσεις όλων των ειδών και έλλειψη επικοινωνίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι από τους χαρακτήρες που επιθυμούν την ελευθερία μέσα στην σχέση και ο σύντροφος σέβεται την επιθυμία σου χωρίς να σε καταπιέζει. Το ίδιο όμως να κάνεις κι εσύ για να είναι ισότιμη η σχέση. Εσύ που είσαι ελεύθερος, σήμερα διόλου απίθανο να προκύψει μια γνωριμία στον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα της εργασίας και η άνοδος είναι δεδομένη αρκεί να αποφύγεις τα εμπόδια που σου θέτουν αυτοί που δεν θέλουν την επιτυχία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Με την Σελήνη σήμερα Πέμπτη να κινείται στο ζώδιο των υπερκινητικών Διδύμων, εσύ φίλε Αιγόκερε θα ακολουθήσεις τους γρήγορους ρυθμούς αφού δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Η καθημερινότητα έχει πολλές εκκρεμότητες για σένα που σε πιέζουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο μπλοκάρει επιθυμίες και όνειρα για ταξίδια και ξένοιαστη ζωή. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν μπορείς να τις κουμαντάρεις εύκολα. Δεν σε φτάνουν οι δικές σου, φορτώνεσαι και της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γκρίνια η μουρμούρα και τα τσαλίμια αν γίνουν με γλυκό τρόπο θα είναι το αλατοπίπερο της σχέσης σε σένα που είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι αδέσμευτος, οργάνωσε την απόδραση από τα συνηθισμένα και θα ανακαλύψεις τον έρωτα σε ένα ταξίδι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι αγγαρείες στη δουλειά ολοένα και αυξάνονται. Ανάσα δεν προλαβαίνεις να πάρεις με αποτέλεσμα να κουράζεσαι σωματικά και ψυχικά. Όσο για τα οικονομικά, τα έξοδα που προκύπτουν αφορούν στον εξοπλισμό της εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη που κινείται στο συμβατό ζώδιο των αέρινων Διδύμων σε εκφράζει απόλυτα φέρνοντας θετικές εξελίξεις. Σκέφτεσαι τον έρωτα, το φλερτ, την διασκέδαση και τα παιδιά αν είσαι γονιός. Επιθυμείς να κάνεις πράξη τις σκέψεις σου, αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο τα εμποδίζει. Οι ανάγκες σου είναι άλλες και αφορούν την ψυχική σου ισορροπία. Ο Ήλιος από τον πιο μυστικό τομέα του χάρτη σου φωτίζει τα απόκρυφα και μυστικά που βγαίνουν στην επιφάνεια. Απαλλάσσεσαι από το βάρος που κουβαλούσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι πολύ ερωτευμένος με τον σύντροφο και δεν μπορείς να το κρύψεις από κανένα. Απολαμβάνεις τον έρωτα και την σωματική επαφή. Η αμοιβαία έλξη που ασκείται δεν ξεπερνιέται με τον καιρό. Αν είσαι ελεύθερος, σε προβληματίζει μια σχέση από το παρελθόν που δεν έχεις ξεχάσει και σκέφτεσαι την επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δημοσιοποιείς την συνεργασία που κρατούσες κρυφή εδώ και καιρό αφού περίμενες να σταθεροποιηθεί πρώτα. Στα οικονομικά θα δυσκολευτείς στην αποπληρωμή ενός δανείου που έλαβες για την επέκταση της δουλειάς σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, έφθασε η Πέμπτη και βλέπουμε την Σελήνη από χθες να συνεχίζει το ταξίδι της στους μεταβλητούς Διδύμους. Ανήκεις κι εσύ στον μεταβλητό σταυρό και επηρεάζεσαι άμεσα. Παρουσιάζονται ανάγκες στην οικογένεια που σε φορτώνουν με υποχρεώσεις, καθήκοντα και δεσμεύσεις. Δεν έχεις διάθεση να βγεις από το σπίτι και να συναναστραφείς με κόσμο. Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη που σε εμποδίζει να χαρείς και να απολαύσεις τις παρέες και την κοινωνική ζωή αφού πρέπει να ασχοληθείς με τα του οίκου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι μέρα για εξόδους και διασκεδάσεις με το ταίρι. Αν μείνεις μέσα δεν θα περάσεις άσχημα αφού θα διαθέσεις τον χρόνο και την αγκαλιά σου σε αυτόν αποκλειστικά. Εσύ που είσαι μόνος, σήμερα δεν σε νοιάζει να γνωρίσεις κάποιον γιατί έχεις άλλες έννοιες και φορτωμένο πρόγραμμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παύεις να σκέφτεσαι την δουλειά γυρνώντας στο σπίτι, αφού οι οικείοι έχουν την ανάγκη σου. Τα χρήματα είναι το κύριο θέμα συζήτησης γιατί το σπίτι χρειάζεται ανακαίνιση.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *