ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΤΩΡΑ: Υποχώρησε το έδαφος μπροστά στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας – άνοιξε τρύπα στον δρόμο

ΤΩΡΑ: Υποχώρησε το έδαφος μπροστά στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας – άνοιξε τρύπα στον δρόμο

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου 2023 υποχώρησε το έδαφος στην οδό Εθν. Αντίστασης μπροστά στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ το σημείο αποκλείστηκε για ασφάλεια των οδηγών και πεζών.

Υπάλληλοι του δήμου και της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας έφτασαν άμεσα και προσπαθούν να τοποθετήσουν ειδικές προειδοποιητικές πινακίδες.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

24 Comments

  • …………………………………………
    ωρα ευθυνης, υπευθυνοτητα,σοβαροτητα
    ειναι γεγονος, εχουμε τον μοναδικο δημαρχο που δεν ασχολειται με τιποτα

  • Ενα πρόβλημα εννια χρόνια ακριβώς έξω από το δημαρχείο
    Με εξώδικα και ότι άλλο
    Αν ει αι δυνατόν τι κατρακύλα είναι αυτή ποια
    Λίγη τσιπα εκεί στο δημαρχείο λιγη
    Τόσα χρόνια μας δουλεύετε θα πέσει η πολυκατοικία τι άλλο να κάνουμε

    • Τα χρονια που λες δεν τα καλύπτει ο γκηρινεις αυτά τα χρόνια που λες.πριν που εισουν

  • Να εχετε υποψιν οτι ολος ο δρομος στην οδο πελοποννησου ειναι ετσι ακριβως κατα μηκος κατω απο την ασφαλτο. Η τρυπα σαν αυτη που ειδαμε μπροστα στο δημαρχειο καλυφθηκε με πισσα πριν 10 μηνες. Θα χρειαστουν οι δρομοι νεα ασφαλτοστρωση. Ειδατε τι εσωτερικη ζημια κανει η βροχη. Δημαρχε τοσα λεφτα εχεις. Δεν μπορεις να δωσεις για καθε χιλιομετρο ασφαλτο 2500 ευρω ? Τι τσιγκουνια ειναι αυτη? Τοσους μηνες ειχαμε ηλιο.

  • Το θεμα ειναι γνωστο και εχει ενημερωσει η πολυκατοικια..
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ

  • Και να σκεφτεί κανείς ότι το σημείο εινάι αυτό που πριν λίγο καιρό ασφαλτοστρωσαν ….λόγω βλάβης του αγωγού…..Και που να έρθει για τα καλά το φθινόπωρο και ο χειμώνας ..εκεί να δεις τι έχουμε να δούμε……ρε ουστ όλοι σας!!!!!!

  • Γκυρινης- Ώρα Ευθύνης: Υπεύθυνα- Σοβαρά- Μπροστά.
    Γελάει ο κόσμος.

  • Ο. ΩΡΑΣ. ΕΥΘΎΝΗΣ. ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΛΑ. ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΤΖΗ. ΈΧΕΙ ΠΈΝΤΕ ΧΡΌΝΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ. ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΆΛΙΑ. ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΩΡΑΣ ΕΥΘΎΝΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΡΎΠΕΣ

  • η λαλιστατη παραταξη της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ τι εχει να πει γιατι τωρα τελευταια βλεπω δεν μιλαει γιατι αραγε

  • Και εγω αυτην την στιγμή που γράφω ντρέπομαι γιατί φερω ευθύνη για την κατάντια του Δήμου μας… 250 υποψήφιοι με εναν δήμαρχο που ήταν ελλιπής σε ολα του, πως?? Ρωταω εγώ, πως??? Μην απαντησετε εμένα, απαντήστε τον εαυτό σας στον καθρέφτη κοιτώντας και τα παιδιά σας.. Καληνύχτα μας….

  • Έρχονται εκλογές

  • Γκυρινη χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου

  • Έρχεται η ΚΥΡΑ του Συνοικισμού μην Ανησυχείτε θα λυθούν Ολα

    • Υπεύθυνα- Σοβαρά- Μπροστά

    • Φίλε μου που γράφεις τις εξυπνάδες σου.
      Το σπιρι μου είναι στην πολυκατοικία που έχει πάρει κλίση
      Πόσο μυαλό να εχδις να μπεις να γράψεις αυτή την εξυπνάδα
      Αν ήταν το δικό σου σπιρι θα σου έλεγα.
      Τι να σου ευχηθώ τωρσ που δεν έχεις μυαλό
      Ποσο; αληεθια πληρώνεσαι για να γράψεις κάτι τέτοιο

  • και με ωραία στυλιστική παράμβαση την καρέκλα !!!τι να πω , δεν πρεπει να περιφραχτεί , που είσαι κύριε Τοκα ?????

  • Ο ΘΡΟΝΟΣ. ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ
    Η ΚΑΡΕΚΛΑ. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ…..
    ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ…

  • Για να κλείσουν την τρύπα ούτε λόγος, μόνο προσπαθούν να βάλλουν προειδοποιητικες πινακίδες.

  • Βγάλτε τον δήμαρχο ξανά!

  • Το ήξερα ότι θα μπείτε κάποιοι πικροχολοι κ αμέσως θα αρπαξετε την ευκαιρία να κατηγορήσετε τον κ.Γκυρινη.Να σας υπενθυμίσω ότι ολόκληρος ο Γίδας είναι ένας βάλτος.Οσο ασφαλτόστρωση κ να ρίξεις από κάτω το έδαφος είναι ευάλωτο λόγω του βαλτώδες εδάφους.Μην ξεχνάτε το πνευματικό κέντρο πόσα χρόνια έπρεπε να ρίχνουν μπετόν για να σταματήσει να βουλιάζει.Μηπως το ξεχάσατε? Θέλω να σας δω όμως αν ο επόμενος δήμαρχος(αν δεν βγει ο Γκυρινης) υλοποιεισει έστω κ ένα έργο από αυτά που λέει.Μια υποψήφια δήμαρχος που προσωπικά επειδή ανήκω στον εμπορικό σύλλογο,δεν τον έχω δει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να κυκλοφορεί στην αγορά μας,ΠΟΤΕ να κυκλοφορεί στην πόλη μας,οπότε πως μπορώ εγώ η ο κάθε πολίτης να βεβαιωθεί ότι ξέρει η νοιάζεται για τα προβλήματα της πόλης.Λοιπον ας σταματήσουμε αυτά τα προεκλογικά κολπακια κ ας κάνει ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος έναν αγώνα δίκαιο όπως και οι υποστηρικτές τους.

    • Αληεθια τώρα; θα πέσει η πολυκατοικία και εσύ υπερασπιζεσαι τον γκυρινη και τον τοκα που αναγκάστηκαν μετά απκ εξώδικο να κάνουν παρεμβάσεις πριν πέντε μήνες; για αυτό το αποτέλεσμα; πασαλειματα; σας παρακαλώ αν δεν έχετε σπιρι εκεί πηγαίνετε να βγάλετε χαρτζιλίκι με δουλειά και όχι με αναρτήσεις. Εκτός αν είσαι τρολ

    • Ρε συ άσε τα πολιτικά. Εδώ υπάρχει πρόβλημα τόσα χρόνια
      Εσένα αυτο σε καίει; δεν διαβάζεις παραπάνω; αν ήταν το σπιτι σου; ελεος πια; πάτε να διαμορφώσετε μια πραγματικοτητα παράλληλη. Και συγγνωνη κιόλας. Εσύ τον δήμαρχο τον έχεις μέσα στο σπιτι σου τόσο συχνά που το βλεπεις; που είναι; κυκλοφόρησε ποτέ στην βετσοπουλου να περπατήσει ανάμεσα στους ψηφοφόρους του; και ναι η Αλεξάνδρεια έχει θέμα αλλά τέτοιο θέμα δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Αλεξάνδρεια και ρώτα όποιον θέλεις. Αντε το έβγαλες πάλι το μεροκάματο

    • Μήπως είσαι “αντιδήμαρχος¨” ??? η ανικανοτητα και η ανυπαρξια εδωσε την ευκαιρια σε ολους να μιλαμε… οσο για το αν εβλεπες την υποψηφια δημαρχο να τριγυριζει στην αλεξανδρεια θες να μας πεις οτι ο γκυρινης πριν βαλει υποψηφιοτητα για δημαρχος ολη μερα περπατουσε στην αλεξανδρεια για να δει τα προβληματα της?? ελα να σοβαρευτουμε λιγο

  • Τώρα άσχετο με τη τρύπα και τη καρέκλα που οκ είναι τραγελαφικό γεγονός αλλά μπροστά σε αυτό που θα θίξω είναι τίποτα. Αν δεν έπεφτε αυτό το νερό στη Θεσσαλία και έπεφτε εδώ στο κάμπο μας θα είχαμε καμιά ελπίδα? Τα ρέματα τα κανάλια και τα ποτάμια μας είναι καθαρισμένα κύριοι της Περιφέρειας του Δήμου και της Κυβέρνησης και σας βάζω μέσα όλους γιατί στο ίδιο κόμμα είσαστε μαζί βγαίνετε φωτογραφίες στο ίδιο τραπέζι κάθεστε στα πανηγύρια και αληλλοστηρίζεστε ο ένας με τον άλλον. Περιμένω υπεύθυνη απάντηση και όχι τρολιές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *