ΤΟΠΙΚΑ posted by

DYSLEXIA CENTERS: Τεστ ΠΑΥΛΙΔΗ – διάγνωση δυσλεξίας και ΔΕΠΥ

DYSLEXIA CENTERS: Τεστ ΠΑΥΛΙΔΗ – διάγνωση δυσλεξίας και ΔΕΠΥ

Η Δυσλεξία και η Διάσπαση Προσοχής (ΔΕΠΥ) έχουν Βιολογική και κυρίως Κληρονομική αιτία, άρα υπάρχουν από τη Γέννα και συνεπώς, μπορούν να Προγνωσθούν – Διαγνωσθούν από την Προσχολική Ηλικία.

Με υψηλή ακρίβεια το βιολογικό Τεστ Παυλίδη (Τεστ Δυσλεξίας & Διάσπασης Προσοχής), διαγιγνώσκει αντικειμενικά τη Δυσλεξία, τη Διάσπαση Προσοχής και την Παρορμητικότητα (ανυπομονησία) και μάλιστα από την Προσχολική ηλικία.

Είναι τεστ ταχύτατο, ακριβές, ασφαλές και εύκολο στην εφαρμογή του, αφού το μόνο που κάνει ο εξεταζόμενος είναι: Σιωπηλά να παρακολουθεί με το βλέμμα του ένα φωτεινό ερεθισμό στην οθόνη του Η/Υ.

Η παρουσίαση των ερεθισμών, η καταγραφή και η ανάλυση γίνονται αυτομάτως με ακρίβεια 1 χιλιοστού του δευτερολέπτου, από το διεθνώς πατενταρισμένο φώτο-ηλεκτρονικό σύστημα που ανάπτυξε ο Εφευρέτης-Καθηγητής Γ. Θ. Παυλίδης, όταν ήταν Καθηγητής στην Αγγλία και το τελειοποίησε το 1983 στις ΗΠΑ.

Το Τεστ Παυλίδη, είναι διεθνώς αναγνωρισμένο με Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας (ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία, Καναδά) και πραγματοποιείται μέσω προηγμένης φωτο-ηλεκτρονικής τεχνολογίας με πατενταρισμένο λογισμικό (software). Το Φωτο-ηλεκτρονικό του σύστημα είναι τόσο προηγμένο διεθνώς που το έχουν αποκτήσει από τα πλέον διεθνώς φημισμένα πανεπιστήμια, όπως το Harvard, Βoston, PennState, Columbia, κ.λ.π.

Το Τεστ Παυλίδη Αναβαθμίζει τη Διάγνωση της Δυσλεξίας και της ΔΕΠΥ από την Αβεβαιότητα της Υποκειμενικότητας, στη Σιγουριά της Αντικειμενικότητας- Ακρίβειας.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας

    • Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας στα:
    • 2333 304949
    • www.facebook.com/dcalexandreia?locale=el_GR
    • Ταγμ. Γεωργούλη 23, Αλεξάνδρεια Ημαθίας
    • #Dyslexiacenters#PavlidisMethod#alexandria#imathia#dyslexia#kids

Κέντρα Δυσλεξίας: Dyslexia Centers – Pavlidis Method

Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Ταγμ. Γεωργούλη 23

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *