ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου σήμερα που είναι Τετάρτη η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στην Παρθένο. Ασχολείσαι με τις καθημερινές ασχολίες και κάνεις ότι συνηθίζεις να κάνεις μια τυπική μέρα, χωρίς να παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο έρχεται να επιβεβαιώσει πως δεν έχεις κάτι να σε γεμίζει και η ρουτίνα σε κουράζει. To αυστηρό πρόγραμμα της ημέρας θα σε κάνει να νιώσεις ότι χάνεις την ενέργειά σου. Μέρα είναι θα περάσει με υπομονή, την οποία δεν διαθέτεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που έχεις σχέση, η σημερινή βαρετή συζήτηση με τον σύντροφο σε κάνει να θέλεις να πας να ξαπλώσεις, να ξεκουραστείς, αφού δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό θέμα που πρέπει να ασχοληθείς. Οι κουβέντες για τις εργασίες δεν σε ενθουσιάζουν. Για σένα που δεν έχεις σχέση, σε στεναχωρεί ακόμα η ανάμνηση του πρώην συντρόφου αλλά έτσι δεν πας μπροστά. Σπάσε τα δεσμά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρέξιμο στην δουλειά το έχεις αντιληφθεί, γι’ αυτό προσπάθησε να φτιάξεις ένα πλαίσιο για να κινηθείς με ασφάλεια, λιγότερο άγχος, αλλιώς θα σπάσουν τα νεύρα σου, ή εσύ θα σπάσεις τα νεύρα των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, η Σελήνη σήμερα που κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, σε ωθεί σε εξωστρέφεια και κοινωνικότητα με φίλους και γνωστούς. Είναι μία πολύ θετική μέρα, παρόλο που σχηματίζει η Σελήνη την αντίθεση της με τον δύστροπο Κρόνο. Τότε είναι που μπαίνουν μπροστά τα πρέπει και οι υποχρεώσεις που δεν σε αφήνουν να χαρείς με άνεση όλα όσα θα θελες. Την φόρα που έχεις πάρει για εξορμήσεις εξόδους και διασκεδάσεις την ανακόπτει ο γέρο Κρόνος που στερεί την χαρά της ξεγνοιασιάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, την σημερινή μέρα με τον σύντροφο την σκοτεινιάζουν οι σκέψεις. Σκέψεις που αφορούν σε μελλοντικά σχέδια που κάνεις με το ταίρι, τα οποία δύσκολα θα πραγματοποιηθούν. Αν είσαι ελεύθερος, η απομάκρυνση ενός φιλικού ατόμου που έθρεφες ερωτικά συναισθήματα σου κοστίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα σχέδια για την ανάδειξη των καλλιτεχνικών ταλέντων, την καθυστερούν οι άνθρωποι που πίστευες πως θα σε βοηθήσουν. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, Τετάρτη σήμερα και με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, κάνει τη μέρα να είναι αρκετά μουντή. Εσύ προτιμάς να μείνεις στο σπίτι, να ασχοληθείς με τα πολύ προσωπικά σου θέματα και να συζητήσεις με την οικογένεια. Νιώθεις μεγάλη πίεση στον τομέα της καριέρας αφού η αντίθεση του Κρόνου με την Σελήνη φροντίζουν να σου φέρουν απογοήτευση και κούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, σήμερα η μέρα θα κυλήσει μέσα στο σπίτι με την γνωστή μουρμούρα λόγω δυσκολιών που προέρχονται από την δουλειά. Μεταφέρεις στο σπίτι τα προβλήματα της εργασίας, αλλά κάπου θέλεις να τα πεις κι εσύ. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα σε απορροφά η δουλειά και δεν έχεις χρόνο για κάτι άλλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά πιέζεσαι κουράζεσαι αγχώνεσαι και με λύπη διαπιστώνεις πως δεν σου αναγνωρίζουν τίποτα. Δεν έχεις καμιά ανταμοιβή ούτε σε υλικό, ούτε σε ηθικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη, που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, θέλεις να βγεις έξω και να συναντήσεις κόσμο. Έχεις στο νου σου μετακινήσεις και καφεδάκια με τους φίλους αλλά η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο έχει άλλα σχέδια. Φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και σου κόβει την όρεξη. Αναβάλλεις ένα προγραμματισμένο ταξίδι γιατί παρουσιάζονται δουλειές που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δύσκολα θα καταφέρεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφο την σημερινή μέρα που η επικοινωνία μπλοκάρεται και ο καθένας λέει τα δικά του. Αν είσαι αδέσμευτος, θα αναβάλεις τα σχέδια για εξορμήσεις με σκοπό τις γνωριμίες, αφού σε καλεί το καθήκον της εργασίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σήμερα γίνεται τροχοπέδη και σταματά την φόρα που έχεις πάρει για διασκέδαση. Η πίεση και το βάρος είναι αρκετό, γιατί έχεις άλλα στο μυαλό σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η σημερινή Τετάρτη, είναι μια μέρα που ασχολείσαι με το οικονομικό κομμάτι της ζωής σου, προσπαθώντας να βγάλεις άκρη. Η Σελήνη που κινείται στη Παρθένο, αναδύει τις ανασφάλειες που σε πιάνουν όταν θέλεις περισσότερα από αυτά που έχεις. Λογικό είναι! Ο Κρόνος σχηματίζει αντίθεση με την Σελήνη και ρίχνει ακόμα πιο πολύ την διάθεση σου, διότι δυσκολεύεσαι να καλύψεις τα χρέη και τις οφειλές του παρελθόντος κι αυτό σε αγχώνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η σημερινή συνομιλία με τον σύντροφο περιστρέφεται γύρω από τα οικονομικά προβλήματα και χάνεται το ερωτικό στοιχείο. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σήμερα το πορτοφόλι είναι περιορισμένο και δεν σε αφήνει να κάνεις την έξοδο που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργάτες σε πιέζουν και δύσκολα διεξάγεται η εργασία. Τα οικονομικά είναι πηγή άγχους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες όμως επειδή κινείται και ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σου καλό είναι να μην λειτουργήσεις αρκετά τολμηρά! Η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα φανερώνει ότι απογοητεύεσαι συναισθηματικά από ανθρώπους που συνδέεσαι στενά! Οι παράλογες απαιτήσεις που έχουν από σένα σε βγάζουν από τα ρούχα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σε πιέζει σήμερα γιατί ζητά πράγματα που δεν μπορείς να του προσφέρεις. Ενώ θέλεις να τον πλησιάσεις αυτός όλο και απομακρύνεται. Υπομονή! Εάν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι μέρα ιδανική για νέες γνωριμίες και σχέσεις η σημερινή γι’ αυτό καλύτερα να μην το προσπαθήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις αναλάβει πολλά επαγγελματικά βάρη επειδή είσαι πολύ ανεκτικός και στα φορτώνουν. Οικονομικά μην ποντάρεις στην βοήθεια κανενός. Ρύθμισε τις υποθέσεις μόνος σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα που είναι Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, η διάθεση για απομόνωση και εσωστρέφεια είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Θα νιώσεις την επιθυμία να απομονωθείς και να αποσυνδεθείς από τον έξω κόσμο. Ο Κρόνος που βρίσκεται απέναντι από την Σελήνη, σου δημιουργεί άγχος ένταση και νεύρα στην δουλειά, με εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να αποφορτίζεσαι ενεργειακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είναι και η καλύτερη μέρα που θα περάσεις με τον σύντροφο. Η κούραση φέρνει νεύρα γκρίνια και τσακωμό. Αν είσαι αδέσμευτος, η μειωμένη διάθεση και η πεσμένη αυτοπεποίθηση σε κρατούν μέσα, χωρίς γνωριμίες και έρωτες. Η μέρα δεν είναι καθόλου ερωτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μόνο με την δουλειά θα ασχοληθείς σήμερα και μάλιστα θα προσπαθήσεις να προσαρμόσεις όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με το πρόγραμμα της εργασίας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου σήμερα που είναι Τετάρτη και αισίως φτάσαμε στο μέσο της εβδομάδας, βλέπουμε την Σελήνη να διανύει το ζώδιο της Παρθένου που είναι συμβατό με το δικό σου. Το ενδιαφέρον σου είναι απόλυτα δοσμένο στην κοινωνική ζωή και στους φίλους που θέλεις να δεις. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο, όμως φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις ανατρέποντας το πρόγραμμα σου. Ούτε τους φίλους καταφέρνεις να δεις, ούτε τα σχέδια σου να υλοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η επιθυμία σου να βγεις και να διασκεδάσεις με τον σύντροφο φρενάρεται από τον Κρόνο που φέρνει εμπόδια. Ίσως το ταίρι να έχει διαφορετικά σχέδια στο μυαλό του. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, ενδέχεται να κάνεις μια γνωριμία κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά θα επιμείνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα επιχειρηματικό σχέδιο το βλέπεις να ναυαγεί αφού οι δυσκολίες είναι ανυπέρβλητες. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη διανύει το ζώδιο της Παρθένου που σε εστιάζει στην καριέρα και στην επαγγελματική άνοδο που επιθυμείς εδώ και καιρό. Παράλληλα όμως σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο που φρενάρει την καριέρα και σταματούν οι εξελίξεις, εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων που δημιουργούνται στο σπίτι. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο της οικογένειας σε χρειάζεται και πρέπει να του συμπαρασταθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος μπαίνει σε δεύτερη μην πω και τρίτη μοίρα, αφού από την μια σε καλεί το καθήκον της δουλειάς και από την άλλη οι απαιτήσεις των οικείων σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα βρεις χρόνο σήμερα για εξόδους και γνωριμίες. Έχεις άλλες προτεραιότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νοιάζεσαι πολύ για την δουλειά και επιθυμείς να αναγνωριστούν οι κόποι και οι προσπάθειες που έχεις κάνει έως τώρα. Οικονομικά θα πιεστείς από τα έξοδα της οικογένειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Τετάρτη σήμερα και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου που για σένα δείχνει πόσο πολύ σε ενδιαφέρει να αλλάξεις τρόπο ζωής και σκέψης κάνοντας την καθημερινότητα καλύτερη. Θέλεις να πετύχεις την πνευματική ισορροπία ταξιδεύοντας και αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις οπότε οι επαφές και τα ταξίδια ακυρώνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, φαίνεται πως η σχέση σε καλύπτει σε γεμίζει και δεν αποζητάς κάτι άλλο. Το διαφορετικό που επιθυμείς να ζήσεις, προέρχεται από την επαφή με το εξωτερικό, όπου θα σε συντροφεύσει το ταίρι σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, αν καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να πας εκδρομή ή ταξίδι θα γνωρίσεις ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε άλλους τομείς και δεν βρίσκεται στην δουλειά. Το κεφάλι σου αδειάζει από νέες εικόνες και διαφορετικά τοπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε φίλε μου, η σημερινή Τετάρτη δεν ξημέρωσε πολύ ευνοϊκά για σένα. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, δημιουργεί εσωστρέφεια και πεσμένη διάθεση. Επειδή η ψυχολογία σου θα έχει σκαμπανεβάσματα φρόντισε να διατηρήσεις την ισορροπία μέσα σου. Το οικονομικό κομμάτι είναι αυτό που σε προβληματίζει και η Σελήνη που σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο φέρνει έξοδα που σε πιέζουν ακόμα πιο πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός σύντροφος, σε καλύπτει σε πολλά σημεία και το κυριότερο είναι ότι σου ανεβάζει την λίμπιντο. Μείνε σε αυτό και μην σε πιάνει ζήλια όταν νιώθεις ανασφάλεια. Αν είσαι μόνος μάλλον σήμερα θα ασχοληθείς με το σκάλισμα και την αναμόχλευση του παρελθόντος για μια παλιά σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να προβείς σε μια επιχειρηματική δράση αν κάνεις σωστή οικονομική κατανομή. Σε προειδοποιώ ότι είναι δύσκολο γιατί τα χρήματα που διαθέτεις δεν είναι αρκετά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, φτάσαμε στο μέσο της εβδομάδας με την Τετάρτη να είναι η μέρα που θα εστιάσεις στους σημαντικούς ανθρώπους που έχουν λόγο στην ζωή σου. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο που βρίσκεται διαμετρικά απέναντι από το δικό σου και στρέφεις το βλέμμα σου εκεί. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και δίνεις στους άλλους προτεραιότητα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο σε βάζει σε τάξη επωμίζοντας σου ευθύνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, επειδή το ταίρι έχει κάποιες αδυναμίες να χειριστεί καταστάσεις αναγκάζεσαι να αναλάβεις εσύ τα ηνία. Η σχέση περνάει από συμπληγάδες πέτρες και πρέπει να σταθεροποιηθεί. Εάν είσαι αδέσμευτος, επιθυμείς διακαώς μια συντροφική σχέση αλλά αντιμετωπίζεις ψυχρότητα από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δύσκολες οι συνεργασίες και σου προσδίδουν άγχος. Πρέπει να αναλάβεις τις δικές σου ευθύνες και μην τα ρίχνεις όλα στους άλλους.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *