ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου που για σένα δείχνει την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις και την ρουτίνα. Με αυτά θα ασχοληθείς αγαπητέ μου, που σε αγχώνουν, διότι δεν μπορείς να τα φέρεις εις πέρας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή, σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς λύσεις ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Το τρίγωνο με τον Δία θα σου δώσει το χέρι βοηθείας που αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα θα σε απορροφήσει η δουλειά και το πρόγραμμά σου θα είναι τόσο φορτωμένο που δεν θα έχεις χρόνο για τον ερωτικό σύντροφο. Ετοιμάσου για παράπονα! Αν είσαι αδέσμευτος δύσκολα θα ανακαλύψεις σήμερα τον έρωτα αφού ούτε χρόνος υπάρχει, αλλά ούτε και διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το καλό νέο της ημέρας είναι ότι η πολλή δουλειά θα σου αποφέρει πολλούςκαρπούς και θα δεις τα έσοδα να αυξάνονται με γρήγορο ρυθμό.

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Ταύρε, για σήμερα Πέμπτη που η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Ερμή στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου, είναι μέρα ιδανική για διασκέδαση, έρωτα, παιχνίδι, ανεμελιά και διασκέδαση. Η ψυχή και το μυαλό σου φτερουγίζουν στην σκέψη και μόνο να βγεις και να συναναστραφείς με αγαπημένα άτομα ενώ ευνοούνται και οι επανασυνδέσεις. Το τρίγωνο της με τον Δία είναι πολύ ευνοϊκό. Αν είσαι γονιός σήμερα θα απολαύσεις το παιχνίδι με τα παιδιά σου και την ξενοιασιά που σου προσφέρει η αγνή παιδική ψυχή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος σήμερα μπορείς να κοινωνικοποιηθείς μαζί με το ταίρι, να βγεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί του. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την σημερινή μέρα που η τύχη σου χαμογελά και υπόσχεται πολλές ερωτικές επιτυχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά δεν βρίσκονται στο μυαλό σου και τα έχεις αποβάλει εντελώς. Στα οικονομικά είσαι τυχερός και μπορείς και κερδίζεις αρκετά ώστε να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Σελήνη μαζί με τον Ερμή κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, η διάθεσή σου είναι πεσμένη και η επιθυμία σου να μείνεις στο σπίτι τονίζεται ιδιαίτερα. Ακόμα και το τρίγωνο της με τον Δία σου δημιουργεί εσωστρέφεια την οποία όμως δεν στην επιβάλουν αλλά την επιθυμείς διακαώς. Είσαι τόσο υπερκινητικό άτομο που κάποιες φορές πρέπει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου μένοντας μέσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, το αποψινό βραδάκι θα είναι έντονα ρομαντικό και θα το απολαύσεις μετά από ένα υπέροχο δείπνο με το ταίρι σου. Εάν είσαι αδέσμευτος, δύσκολο το βλέπω να γνωρίσεις σήμερα κάποιο άτομο που να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν κάνεις δουλειά από το σπίτι θα είσαι πολύ πιο παραγωγικός και αποτελεσματικός. Στα οικονομικά είσαι ευνοημένος και θα λάβεις επιπλέον εισόδημα. Ίσως είναι πριμ παραγωγικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Πέμπτη και βλέπουμε ότι η Σελήνη πού είναι ο κυβερνήτης σου, έχει πιάσει τον Ερμή από το χέρι και κινούνται μαζί στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό για σένα σημαίνει αρκετή εξωστρέφεια με πολλές μετακινήσεις και μία μέρα γεμάτη από πολλές ειδήσεις και νέα. Το τρίγωνο της με τον Δία δείχνει ότι έρχεσαι σε επαφή με ομάδες στις οποίες ανήκεις και γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής των ατόμων που βρίσκονται εκεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είσαι πολύ ευνοημένος αφού μπορείς να μιλήσεις, να συνεννοηθείς και να πάρεις αποφάσεις μαζί με το ταίρι, που συμφωνεί σε όλα και δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα. Εάν είσαι αδέσμευτος, μην αναβάλλεις μία μετακίνηση που θα σε φέρει μπροστά σε μία υπέροχη γνωριμία με έναν ενδιαφέρον άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία νέα συμφωνία και μία νέα συμμαχία διαγράφεται πολύ θετική στην πορεία. Σε ότι αφορά τα οικονομικά δεν προμηνύεται κάτι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη μαζί με τον Ερμή συμπορεύονται στο ζώδιο της Παρθένου, καταλαμβάνοντας τον 2ο ηλιακό σου οίκο. Αυτό δείχνει την στοχοπροσήλωση σου στα οικονομικά θέματα και στις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για προηγούμενες οφειλές. Το τρίγωνο της με τον Δία σε ευνοεί και σου δείχνει τον δρόμο της επαγγελματικής ανόδου. Μόνο μέσω αυτής της οδού θα καταφέρεις να αυξήσεις τους οικονομικούς πόρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν έχεις βρει το ταίρι της ζωής σου, σήμερα μην φερθείς στενόμυαλα και θεωρήσεις τον σύντροφο κτήμα σου, γιατί μπορεί να τον χάσεις. Εάν δεν έχεις βρει το ταίρι της ζωής σου, θα είναι λίγο δύσκολο να το ανακαλύψεις σήμερα που το μυαλό σου είναι στη δουλειά και στα λεφτά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ελπίζεις σε καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα που θα σου αποφέρει αρκετά κέρδη. Η τύχη είναι με το μέρος σου. Χαμογέλα και θα τα καταφέρεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα η μέρα είναι αποκλειστικά δική σου, αφού σκοπό έχει να σου δώσει τις ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Η Σελήνη μαζί με τον Ερμή κινούνται στο δικό σου ζώδιο και σε κάνουν τον πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Μπορείς να φέρεις το παιχνίδι στα μέτρα σου και να παίξεις με τους δικούς σου κανόνες, αφού το τρίγωνο της με τον Δία είναι πάρα πολύ θετικό και σε βοηθά να αναπτυχθείς προσωπικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε την σημερινή μέρα μαζί με το ταίρι που δεν ξεκολλάει από πάνω σου. Αν είσαι αδέσμευτος, από τη μία η Σελήνη και από την άλλη ο Ερμής, προσδίδουν ωραία στοιχεία στον χαρακτήρα σου, που μπορείς να τα εκμεταλλευτείς για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ καλή η ιδέα σου να επεκτείνεις την επιχείρηση και να συνεργαστείς με άτομα του εξωτερικού. Τα οφέλη που θα αποκομίσεις είναι υπεραρκετά για να καλύψεις τις ανάγκες σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Ζυγέ, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου πού βρίσκεται πίσω από το δικό σου και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Σκέψεις, λόγια και έννοιες που αφορούν το παρελθόν στροβιλίζουν μέσα στο μυαλό σου. Το τρίγωνο της με τον Δία, θα μπορούσε να φέρει μία νότα χαράς και αισιοδοξίας, αλλά ίσως αντιμετωπίζεις με υπερβολή τις καταστάσεις. Υπερβολική χαρά, υπερβολική λύπη, αλλά και υπερβολικά έξοδα, σε κάνουν να έχεις χάσει λίγο την μπάλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα αν και έχει ωραίες όψεις θα τις διαχειριστείς με δυσκολία γιατί όλα γυρίζουν μέσα στο κεφάλι σου μπερδεμένα, συγκεχυμένα και απατηλά, σε ότι αφορά τη συντροφική σου σχέση. Εάν είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις να βρεις τον νέο έρωτα αφού είσαι ακόμα κολλημένος με τον πρώην ερωτικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά να προσέχεις τα κουτσομπολιά που γίνονται πίσω από την πλάτη σου και δημιουργούν πρόβλημα στην εργασία σου. Στα οικονομικά ίσως δεχθείς την βοήθεια από κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεσαι και καταφέρεις να αποπληρώσεις ένα χρέος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, για σήμερα Πέμπτη βλέπουμε την Σελήνη να κινείται μαζί με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, που στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ομάδες, συλλόγους, που είσαι προσκείμενος, αλλά και σε έντονη κοινωνική ζωή. Σκέφτεσαι τους φίλους σου και αποζητάς την παρέα τους. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ευεργέτη Δία που βρίσκεται απέναντι σου σε φέρνει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα που ανεβάζουν την διάθεση σου με την συντροφιά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα διανύεις μια θετική, ευνοϊκή μέρα, που θα την περάσεις με τον σύντροφο και την παρέα διασκεδάζοντας. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, μην χάσεις την ευκαιρία που παρουσιάζεται και μείνεις μέσα, όταν ό έρωτας βρίσκεται εκεί έξω και σε περιμένει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν μπορείς να μπεις στο καλούπι της δουλειάς και των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Κάποια μικρά έξοδα δεν σε επηρεάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, που στρέφουν το ενδιαφέρον σου στην καριέρα. Με το βλέμμα ψηλά στοχεύεις σε επαγγελματική καταξίωση και άνοδο. Το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζεται με την Σελήνη και τον Δία, φέρνει πολύ θετικές εξελίξεις στην δουλειά. Αναγνωρίζεσαι για την εργατικότητα και την υπομονή που διαθέτεις. Η πολύ δουλειά αντί να σε κουράζει σε αναζωογονεί αφού τυγχάνεις ηθικής και υλικής εύνοιας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα είσαι τόσο απορροφημένος από την δουλειά που δεν έχεις διάθεση για αγκαλίτσες και γλυκόλογα με τον σύντροφο. Αν δεν είσαι σε σχέση και θέλεις να βρεις το ταίρι που θα σε συντροφεύσει, πρέπει να κάνεις ένα μεγάλο διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την μια αγχώνεσαι στη δουλειά από την άλλη τα καταφέρνεις μια χαρά και τελειώνεις όλες τις εργασίες στην ώρα τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα που είναι Πέμπτη η διάθεση σου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου συμπαρασύροντας και τον Ερμή από κοντά. Το μυαλό και η σκέψη σου είναι σε ταξίδια, σε εξερευνήσεις ανά τον κόσμο, σε γνώσεις και περιπέτειες που επιθυμείς να ζήσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ευεργέτη επεκτατικό Δία, ανοίγουν το δρόμο για να αποκτήσεις όλα αυτά που ποθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, διανύεις την πιο ερωτική περίοδο με τον σύντροφο, κάνοντας εκδρομές, ταξίδια διασκεδάζοντας. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε ανώτερο επίπεδο και σου αρέσει να φιλοσοφείς ενίοτε. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την βοήθεια του Δία που φέρνει νέες ερωτικές εμπειρίες, μέσα από γνωριμίες που σε ενθουσιάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναπτύσσεις την δουλειά επεκτείνοντας την επαγγελματική σου δραστηριότητα. Όφελος σε περιμένει στα οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, για σήμερα Πέμπτη σε περιμένει μια αρκετά δύσκολη μέρα αλλά λιγότερο δυσκολότερη από την χθεσινή. Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου όπου τώρα έχει και τον Ερμή παρέα. Το μυαλό σου και η σκέψη δεν λένε να ξεκολλήσουν από το παρελθόν. Σε βασανίζουν οι αναμνήσεις και δεν πας μπροστά. Ευτυχώς που κατά την διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία και γλυκαίνει το κλίμα. Το σπίτι αποτελεί το καταφύγιο σου και νιώθεις ασφάλεια όταν είσαι με την οικογένεια συζητώντας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, μη ρίξεις τις ευθύνες στον σύντροφο για λάθη του παρελθόντος και χαλάσεις την ερωτική ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος και σκαλίζεις την στάχτη να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ξαναβρείς την ίδια φλόγα που έκαιγε κάποτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοείσαι για νέα συνεργασία και μια ολοκαίνουργια δουλειά σε περιμένει. Στα οικονομικά βρίσκεις λύσεις για την εξόφληση ενός δανείου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, όπου βρίσκονται κι οι δυο στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου. Φαίνεται ότι περνάς κάποια μικρά προβλήματα στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, αλλά χωρίς να είναι κάτι το σημαντικό. Σε αυτό φροντίζει ο Δίας που σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη και σε ευνοεί εξομαλύνοντας τις δύσκολες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, το επικοινωνιακό χάρισμα τονίζεται και απολαμβάνεις την συζήτηση με τον σύντροφο. Οι κοινές απόψεις και πεποιθήσεις σε φέρνουν ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, η τύχη σου χαμογελά με γνωριμίες, φλερτ και ευκαιρίες στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεται μια πολύ ευνοϊκή συμφωνία με καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα. Εύνοια στα οικονομικά!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *