ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, με την Σελήνη σήμερα Σάββατο, να διανύει το ζώδιο του Ζυγού, που βρίσκεται στο διαμετρικά αντίθετο από το δικό σου, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στους αγαπημένους ανθρώπους του περιβάλλοντος. Επηρεάζεσαι έντονα από την γνώμη τους και ίσως νιώθεις άβολα με την διαφορετική τους άποψη σε κάποια θέματα. Το ευεργετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά και στα οικονομικά με ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι ήδη με τον σύντροφο που έχεις επιλέξει, δεν θα ασχοληθείς σήμερα με την σχέση. Δεν έχεις λόγους να ανησυχείς, οπότε κάνεις άλλες δουλειές που σε πιέζουν χρονικά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, ανέβαλλε για άλλη φορά τις εξόδους για γνωριμίες. Δεν ευνοείσαι σε αυτόν τον τομέα σήμερα και προέχουν άλλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ροή της δουλειάς έχει μπει στο αυλάκι και δεν σε κουράζει ούτε σε αγχώνει πια. Τα οικονομικά αυξάνονται μέσω της επιπλέον εργασίας και δεν έχεις να προβληματιστείς για τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη διασχίζει το ζώδιο του Ζυγού που για σένα δείχνει την ενασχόληση με βαρετές δουλειές και αγγαρείες που σου τρώνε τον πολύτιμο χρόνο. Ευτυχώς που σχηματίζεται το αρμονικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που φέρνει αισιόδοξα ευχάριστα και ξαφνικά γεγονότα που ανατρέπουν την ρουτίνα και σε βγάζουν έξω για διασκέδαση. Σε αυτό βάζεις κι εσύ το χεράκι σου αφού ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η τάση του συντρόφου για γκρίνια και παράπονα διακόπτεται από την πρόταση σου για έξοδο και διασκέδαση. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα είναι από τις πιο τυχερές στον έρωτα με ευχάριστες νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις αρκετή δουλειά αλλά όχι πολύ όρεξη να την τελειώσεις. Αν εργάζεσαι από το σπίτι τα παρατάς, αφού η απόδραση από τα καθήκοντα ερεθίζει το μυαλό σου. Κάνεις την κλασική «κοπάνα».

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, το σημερινό Σάββατο είναι από τα πιο ερωτικά που έχεις δει. Η Σελήνη από τον Ζυγό σε ευνοεί και σε ωθεί σε διασκεδάσεις μέχρι πρωίας, εξόδους, και φλερτ. Γνωρίζεις καινούργια άτομα που μπαίνουν στη ζωή σου για να την ομορφύνουν. Το αρμονικό τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό, φέρνει αισιόδοξα μηνύματα που ανυψώνουν το ηθικό. Νιώθεις ψυχική ανάταση και ευφορία από ευχάριστα νέα που αφορούν τα άτομα της οικογένειας ή την ακίνητη περιουσία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα είναι απόλυτα ερωτική και μπορείς να την γευτείς στο έπακρο με τον σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι τυχερός αφού έρχονται ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες που φέρνουν καρδιοχτύπι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι μέρα που θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με τα επαγγελματικά αφού το ενδιαφέρον έχουν κερδίσει άλλοι τομείς της ζωής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού που σε περιορίζει στο σπίτι μόνο σου, ή με τους οικείους. Άλλο που δεν θέλεις, αφού η θαλπωρή του σπιτιού είναι το καλύτερο γιατρικό για την ψυχή σου. Ο Ήλιος όμως σε ξεσηκώνει όταν σχηματίζει το θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Έτσι σε προκαλεί να βγεις και να συναντήσεις κόσμο και κυρίως να έρθεις σε επαφή με τους φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι συζητήσεις με τον σύντροφο είναι εποικοδομητικές και καταλήγουν πάντα σε γλυκές κουβέντες που ανταλλάσσεις. Όμορφα λόγια αγάπης ενθαρρύνουν το ταίρι που ένιωσε παραμελημένο τελευταία. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλική σχέση διόλου απίθανο να καταλήξει σε έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επικυρώνεις μια συνεργασία δίνοντας τα χέρια και υπογράφοντας συμφωνία με πολύ ευνοϊκούς οικονομικούς όρους.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, για σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού η επιθυμία σου είναι να βγεις έξω, να συναντήσεις κόσμο, να κοινωνικοποιηθείς και να φλερτάρεις. Σήμερα σπάνε τα τηλέφωνα και σε προσκαλούν σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ή φιλικές συγκεντρώσεις. Ο Ήλιος σχηματίζει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό και φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικό-οικονομικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια χαρά μπορείς να κουβεντιάσεις πλέον με τον σύντροφο και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Έχεις κοινή γραμμή πλεύσης και ταιριάζεις με το ταίρι σε όλους τους βασικούς τομείς. Αν δεν έχεις ταίρι σήμερα μπορείς να ψάξεις ανάμεσα στον πολύ κόσμο που θα συναναστραφείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη εύνοια σε περιμένει στα επαγγελματικά με προτάσεις άκρως δελεαστικές. Βελτίωση και άνοδος των οικονομικών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, ημέρα Σαββάτου σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Καταλαμβάνει τον τομέα που εναποθέτεις τις ανασφάλειες που προέρχονται κυρίως από οικονομικά προβλήματα. Προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τα εισοδήματα σου αλλά διαρκώς μεταβάλλονται. Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και είναι ευκαιρία για να αναπτυχθείς σε προσωπικό επίπεδο και να δεις να ανθίζουν τα φιλόδοξα σχέδια σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σίγουρα θα αποζητήσεις την ασφάλεια που σου παρέχει η αγκαλιά του ερωτικού συντρόφου για να νιώσεις καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ξαφνιάζει το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ατόμου που μπαίνει στην ζωή σου από το εξωτερικό και πέφτεις στον έρωτα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα για να πας καλά στην δουλειά, αλλά και στην ζωή σου γενικότερα. Άλλα θέματα με την δουλειά δεν αντιμετωπίζεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, Σάββατο σήμερα και βλέπουμε την Σελήνη να διασχίζει το ζώδιο σου. Είναι η μέρα που είσαι κυκλοθυμικός, ευάλωτος, ευαίσθητος και λίγο γκρινιάρης. Μην είσαι εύθικτος και μην τα παίρνεις όλα προσωπικά γιατί θα στεναχωρηθείς. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και ρίχνει φως στην ψυχή σου αναδύοντας φόβους και καταπιεσμένα συναισθήματα. Ένα γερό ταρακούνημα σε ξυπνά από τον λήθαργο και αναλαμβάνεις δράση. Η διεργασία πρώτα ξεκινά από μέσα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, κάνε την κίνηση και πάρε αγκαλιά τον σύντροφο σου. Το ξέρω πως είναι δική σου ανάγκη, αλλά μην περιμένεις τα πάντα από τον σύντροφο. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, μην ελπίζεις σήμερα σε νέες γνωριμίες όταν εσύ έχεις ανοικτούς λογαριασμούς με το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενδεχομένως να σε απασχολήσει μια παλιά συνεργασία για δουλειά. Σε ότι αφορά τα χρέη και τις οφειλές σου βρίσκεις έξυπνες λύσεις για να αποπληρώσεις και να απεγκλωβιστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Σάββατο αντί να θέλεις να βγεις έξω εσύ θα προτιμήσεις να κάνεις το αντίθετο και να μείνεις στο σπίτι κλεισμένος στον εαυτό σου. Σε έχει κουράσει η δουλειά και αποζητάς την ξεκούραση. Ο Ήλιος όμως σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό και είσαι τυχερός που έχεις καλούς φίλους που σε τραβούν με το ζόρι έξω για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, σήμερα η έξοδος με τον σύντροφο και τους φίλους είναι μια καλή ιδέα για να ξεφύγεις από την εσωστρεφή σου τάση. Η βόλτα με το ταίρι σου κάνει καλό και ανεβάζει την ψυχολογία σου. Αν είσαι ελεύθερος, σε περιμένει μια ξαφνική συνάντηση με το παρελθόν ενώ βρίσκεσαι έξω και διασκεδάζεις με την παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε έχει κουράσει και πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από τα καθήκοντα σου. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σημαντικό θέμα αντιθέτως κάτι θα τσιμπήσεις από έξτρα εργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα που είναι Σάββατο βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, και εσύ βάζεις όλη την ενέργεια στην επίτευξη των στόχων σου. Είναι το μεγάλο θέμα που σε απασχολεί σήμερα που έχεις χρόνο να σκεφτείς τρόπους και εναλλακτικές λύσεις. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό, δημιουργεί ευχάριστο κλίμα στην δουλειά με την καριέρα να απογειώνεται, αφού τα σχέδια σου αποδείχτηκαν έξυπνα και εφαρμόσιμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η βασική σου επιθυμία σήμερα είναι να βρεθείς κάπου έξω με το ταίρι και την παρέα των φίλων που θα περάσεις καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι ιδανική και κατάλληλη μέρα για να κάνεις την νέα γνωριμία που ποθείς και το υποψήφιο ταίρι βρίσκεται ανάμεσα στους κοινωνικούς σου κύκλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής σου είναι ιδιαίτερα τονισμένο με εύνοια και θετικές εξελίξεις. Στα οικονομικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού που σε επηρεάζει κατά πολύ ως παρορμητικό ζώδιο. Αφορά κυρίως εξελίξεις στον τομέα της καριέρας και την δημόσιας προβολής σου. Επιθυμείς άνοδο, καταξίωση και αναγνώριση. Ο Ήλιος σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό που φέρνει ψυχαγωγικά ταξίδια και εκδρομές. Αποκομίζεις εμπειρίες και αποκτάς γνώσεις, ενώ παράλληλα διασκεδάζεις με την καρδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα είναι ιδανική μέρα να κάνεις τάιμ άουτ από την δουλειά και να ασχοληθείς με το ταίρι που σε έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μεγάλες πιθανότητες να βρεις το κατάλληλο ταίρι πάνω σε ταξίδι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά είναι σημαντική για σένα και προτιμάς να αφιερώνεις τον χρόνο σου δουλεύοντας. Θα έχεις την επιτυχία που ποθείς και που μοχθείς ολοένα γι’ αυτήν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, ήρθε επιτέλους το Σάββατο που περίμενες για να βγεις και να συναντήσεις τα φιλαράκια σου. Η Σελήνη που κινείται στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού σε προτρέπει για κάτι τέτοιο. Στην υπέρμετρη αισιοδοξία σου έρχεται να βάλει φρένο ο Ήλιος από την Παρθένο, αλλά με σκοπό να σε συμμαζέψει από τις κραιπάλες. Το θετικό του τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου τον Ουρανό, σε κάνει να σκεφτείς τις ανάγκες του σπιτιού και όχι μόνο του εαυτού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μη χαλάσεις τα σχέδια για το ταξίδι που έταξες στον σύντροφο. Εξάλλου το περιμένει πως και πώς. Αν είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις να έρθει σήμερα η καινούργια γνωριμία. Το ερωτικό παρελθόν στριφογυρίζει έντονα στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες για να πετύχεις την συνεργασία που θέλεις, αρκεί να μην μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια. Τακτοποιείς οφειλές από το παρελθόν με την βοήθεια της οικογένειας.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνοντας στην επιφάνεια αναμνήσεις και καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχουν λήξει. Το θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε απελευθερώνει από τις μνήμες ώστε να περάσεις ένα όμορφο και χαλαρό διήμερο. Στο μυαλό σου έρχονται τώρα σχέδια για επαφές και συναντήσεις με άτομα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να συζητήσεις με το ταίρι σου και να συνεννοηθείς για διάφορα θέματα που αφορούν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος, οι προσπάθειες που κάνεις για να αποκοπείς από το παρελθόν μάλλον δεν θα αποδώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σε προβληματίζουν και τα χρέη σε δυσκολεύουν. Ψάξε να βρεις λύσεις τώρα που το μυαλό σου είναι καθαρό και κατεβάζει ιδέες.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *