ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΛΤΟΥ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Εκδόσεις: Τζιαμπίρης Πυραμίδα

Συγγραφέας: Sara Agostini

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Μια μέρα πριν αρχίσει το σχολείο ο Μίλτος είναι λιγάκι αγχωμένος. Ανησυχεί για όσα πρόκειται να συμβούν. Η μαμά και ο μπαμπάς προσπαθούν να τον καθησυχάσουν λέγοντας του όλα τα όμορφα πράγματα που θα κάνει στο σχολείο και όλα τα καινούργια πράγματα που θα μάθει. Τι λέτε να γίνει όταν περάσει η πρώτη μέρα στο σχολείο για το Μίλτο; Πόσα θα έχει να πει στη μαμά και στον μπαμπά του για όσα έκανε;

Μία γλυκιά και τρυφερή ιστορία που κρύβει μέσα της όλα τα άγχη του μικρού αναγνώστη για την πρώτη αυτή μέρα στο σχολείο. Υπέροχη εικονογράφηση, απλό και ευκολονόητο κείμενο αλλά και το θέμα που πραγματεύεται κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί λίγο πριν τις πρώτες μέρες από την επιστροφή στα σχολεία. Μίλησε με το παιδί για όσα πρέπει να ξέρει γι’ αυτό το νέο μεγάλο βήμα και καλή σχολική χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *