ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Διοικητήριο: Ο Καλαϊτζίδης το΄πε και το΄κανε!

Διοικητήριο: Ο Καλαϊτζίδης το΄πε και το΄κανε!

Όταν ο Κώστας Καλαϊτζίδης μίλησε για πρώτη φορά λέγοντας ότι θα δώσει τέλος στην εκκρεμότητα με το Διοικητήριο Ημαθίας και θα είναι αυτός που θα το κάνει στη διάρκεια της θητείας, πολλοί έσπευσαν να τον αμφισβητήσουν ακόμη και να «γελάσουν» με την ιδέα.

Ήταν τότε που η υπόθεση Διοικητήριο της Ημαθίας έμοιαζε άπιαστο όνειρο και ήταν μια υπόθεση ιδιαίτερα δύσκολη η οποία είχε να αντιμετωπίσει μια πολύπλοκη και δαιδαλώδη γραφειοκρατία και κυρίως έδειχνε «απλησίαστη» λόγω της παντελούς έλλειψης πηγών για να χρηματοδοτηθεί ως έργο.

Όμως ο Κώστας Καλαϊτζίδης είναι άνθρωπος της αγοράς, μετράει τα λόγια του, εκτιμά σωστά τις καταστάσεις και ξέρει να δίνει λύσεις όχι στον αέρα αλλά και στην πράξη. Έπιασε τον ταύρο από τα κέρατα (όπως λένε και στην πιάτσα) κι όχι μόνο μπόρεσε να βρει τις λύσεις στα αδιέξοδα της υπόθεσης αλλά μπόρεσε να εξηγήσει στον Απόστολο Τζιτζικώστα την αναγκαιότητα του έργου. Κι επειδή ο Τζιτζικώστας ξέρει ποιος είναι ο Καλαϊτζίδης και τον εμπιστεύεται, πήρε τη σκυτάλη για το έργο και το «χώρεσε» στις χρηματοδοτήσεις της Περιφέρειας.

Κάπως έτσι φθάσαμε στις αρχές του 2023 να υπογράφεται η σύμβαση για την κατασκευή του έργου και μέσα σε λίγους μήνες, στις 19 Σεπτεμβρίου 2023 το έργο θεμελιώθηκε. Τελικά όταν ο Κώστας Καλαϊτζίδης έχει κάνει σύνθημά του το «λέμε λίγα και κάνουμε πολλά» δεν μένει μόνο στα λόγια αλλά το αποδεικνύει και στην πράξη. Το κάνει μάλιστα και με το παραπάνω, αφήνοντας όσους τον αμφισβητούν να καταπίνουν τη γλώσσα τους.

Τόσο απλά…

1 Comment

  • Βέβαια, αν δεν υπήρχε ο Βεσυρόπουλος να δώσει το οικόπεδο και τα χρήματα,
    πάλι δεν θα γινόταν τίποτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *