ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ευχές του αντιδημάρχου Παιδείας Σάκη Παντόπουλου για την Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Ευχές του αντιδημάρχου Παιδείας Σάκη Παντόπουλου για την Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Ευχές για την Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού απέστειλε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Σάκης Παντόπουλος:

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και καθηγητές, Στην Παγκόσμια Ημέρα του Σχολικού Αθλητισμού, θέλω να επισημάνω τη σημαντική συνεισφορά που ο αθλητισμός και η φυσική δραστηριότητα έχουν στην υγεία, την ευεξία και την ανάπτυξη των παιδιών.

Ο αθλητισμός δεν είναι απλά μια δραστηριότητα, αλλά ένας τρόπος ζωής που μας ενδυναμώνει σωματικά και ψυχικά.

Σήμερα, καλούμε τους νέους να ανακαλύψουν το χαρούμενο και ενδιαφέρον κόσμο του αθλητισμού, να ενθαρρύνουν τη σωματική τους καλλιέργεια και να αναπτύξουν αξίες όπως η αφοσίωση, η συνεργασία και ο αθλητικός πνευματισμός.

Ο αθλητισμός διασχίζει σύνορα, ενώνει κοινότητες και προωθεί την ειρήνη και την κατανόηση. Σαν αντιδήμαρχος παιδείας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις καλύτερες ευκαιρίες στα παιδιά μας για να αναπτύξουν το δυναμικό τους μέσω του αθλητισμού και της εκπαίδευσης.

Ας συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίζουμε αυτήν την πορεία, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που ευδοκιμεί σε όλα τα επίπεδα. Στην Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προάγουμε τη φυσική δραστηριότητα και την υγιή ζωή.

Ας διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη χαρά του αθλητισμού και να καλλιεργήσουν το υγιές μυαλό σε υγιές σώμα. Σας εύχομαι μια ευτυχισμένη και ενεργή Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού!

Με εκτίμηση,

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας

Αθανάσιος Παντόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *