ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μήνυμα και ευχές για την Ημέρα των Ηλικιωμένων από τον Σάκη Παντόπουλο

Μήνυμα και ευχές για την Ημέρα των Ηλικιωμένων από τον Σάκη Παντόπουλο

Ευχές για την Ημέρα των Ηλικιωμένων Καλό μήνα και χαρούμενη Ημέρα Ηλικιωμένων απέστειλε ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Αλεξάνδρειας Σάκης Παντόπουλος:

Σήμερα, είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, καθώς γιορτάζουμε την Ημέρα των Ηλικιωμένων, μια ημέρα αφιερωμένη στους σοφούς και αγαπητούς μας συμπολίτες που έχουν ταξιδέψει πολύ μακριά στο χρόνο και φέρνουν μαζί τους την εμπειρία και τη σοφία τους.

Οι ηλικιωμένοι είναι ένα ανεκτίμητο κομμάτι της κοινότητάς μας. Με τις προσωπικές σας ιστορίες, τη σοφία σας και τη θετική ενέργεια που φέρνετε, μας δείχνετε τη σημασία της διαρκούς μάθησης και της αγάπης προς τη ζωή.

Είστε το ζωντανό αποτέλεσμα του χρόνου, και αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη σε εσάς, για να σας ευχαριστήσουμε και να σας τιμήσουμε. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να προσφέρω την υποστήριξή μου και τον σεβασμό μου σε κάθε άνθρωπό της τρίτης ηλικίας.

Θέλω να είστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου μπορείτε να μοιράζεστε στιγμές χαράς, φιλίας και ευημερίας. Σας ευχαριστώ για την αφοσίωσή σας, τη σοφία σας και την αγάπη σας.

Σας Εύχομαι υγεία και ευτυχία, και ας συνεχίσουμε να γιορτάζουμε την αξία των ηλικιωμένων στη ζωή μας. Καλή Ημέρα των Ηλικιωμένων σε όλους!

Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας

Αθανάσιος Παντόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *