ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με 5άρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Αλεξάνδρεια – κέρδισε εύκολα τον Άγιο Γεώργιο

Με 5άρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Αλεξάνδρεια – κέρδισε εύκολα τον Άγιο Γεώργιο

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Α.Ε. Αλεξάνδρειας, η οποία φιλοξένησε το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, τον οποίο κέρδισε εύκολα με 5-0.

Στον πρώτο της αγώνα για την Α’ ΕΠΣ Ημαθίας (αφού στην 1η αγωνιστική είχε ρεπό) η Αλεξάνδρεια έδειξε ότι δίκαια κατέχει τον τίτλο του φαβορί για τη φετινή σεζόν. Φιλοξενώντας τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Αλεξάνδρεια κέρδισε με 5-0 και πήρε τους πρώτους της βαθμούς.

Χωρίς καμία διάθεση για ρίσκα και δοκιμές, οι γηπεδούχοι μπήκανε πολύ επιθετικά στον αγώνα και με τον Πιπιλιάρη στο 11ο λεπτό κατάφεραν να πετύχουν το 1-0. Με τη συμπλήρωση του 20λέπτου, ο Αβραμόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το 3-0 στο 40′.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκαν οι ομάδες και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Απόλλωνα να είναι άτυχος και με ένα αυτογκόλ στο 54′ να “σφραγίζει” ουσιαστικά τη νίκη της Αλεξάνδρειας. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Τασιόπουλος στο 65ο λεπτό, δίνοντας το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του.

Δείτε το πλούσιο ρεπορτάζ του Μάκη Σαπουνόπουλου στο sportsfan.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *