ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ένας νέος άνθρωπος που ξέρει να τιμά τον τόπο του

Ένας νέος άνθρωπος που ξέρει να τιμά τον τόπο του

Ο Σωτήρης Θεοδωρακόπουλος (Λάππας) είναι ένας νέος άνθρωπος που επιμένει να μένει και να δημιουργεί στον τόπο του, που επιμένει να είναι «τοπικιστής» με την καλή έννοια κι αυτός είναι ο λόγος που θέλει να το δείξει αυτό και μέσα από τη δημόσια προσφορά του.

Και όλα αυτά είναι ο βασικός λόγος που αποφάσισε να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της “Ώρας Ευθύνης” κι αυτό είναι μια εξέλιξη που δείχνει ότι ο Σωτήρης ξέρει να τιμά τον τόπο του και το κάνει «μπαίνοντας» μπροστά μέσω της συμμέτοχής του στις δημοτικές εκλογές.

Λέμε συχνά ότι πρέπει να τιμούμε, να εμπιστευόμαστε και να υποστηρίζουμε τους νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους. Να μια ευκαιρία για να γίνει αυτό.

Είναι η υποψηφιότητα του Σωτήρη Θεοδωρακόπουλου (Λάππα) που αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα και δίνει την ευκαιρία στους ψηφοφόρους του δήμου Αλεξάνδρειας, να αποδείξουν ότι εμπιστεύονται τους νέους ανθρώπους του τόπο τους, τους στηρίζουν και τους υποστηρίζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *