ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Απίστευτο περιστατικό σχολικής βίας στην Ημαθία – θύμα ξυλοδαρμού 12χρονος μαθητής Γυμνασίου

Απίστευτο περιστατικό σχολικής βίας στην Ημαθία – θύμα ξυλοδαρμού 12χρονος μαθητής Γυμνασίου

Με 15 συμμαθητές του να βιντεοσκοπούν… και να γελάνε!

Στο Νοσοκομείο ο ανήλικος – Ενημερώθηκε η Αστυνομία

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας, με θύμα έναν 12χρονο μαθητή Γυμνασίου, καταγράφηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου 2023 στη Βέροια και μάλιστα, με το όλο σκηνικό να έχει καταγραφεί από κάμερες κινητών τηλεφώνων των συμμαθητών του… για να γελάσουν!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 19/10, αμέσως μετά το σχόλασμα Γυμνασίου της Βέροιας και λίγα μέτρα μακρυά από το σχολείο.

Όπως καταγράφηκε στις εικόνες αλλά και σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκαν στο veriotis.gr μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του παιδιού, τον 12χρονο έπιασε συμμαθητής του μετά το σχόλασμα και του επιτέθηκε, ρίχνοντάς τον στο δρόμο, χτυπώντας τον παντού, ακόμα και δαγκώνοντάς τον στο κεφάλι!

Μάλιστα, αφού το παιδί κατάφερε να ξεφύγει την πρώτη φορά, ο συμμαθητής του τον έπιασε λίγα μέτρα παρακάτω συνεχίζοντας την επίθεση αλλά και ξανά, για τρίτη φορά (σύμφωνα με τα βίντεο που δείχνουν επίθεση σε διαφορετικά σημεία), με το όλο περιστατικό βίας να βιντεοσκοπείται μάλιστα από κάμερες κινητών περίπου 10 – 15 συμμαθητών του, που αντί να βοηθήσουν το παιδί, άλλοι γελούσαν, άλλοι προέτρεπαν τον «νταή» να χτυπήσει και άλλο το παιδί που ήταν πεσμένο στο δρόμο και δεχόταν τα χτυπήματα αλλά και μια κοπέλα να δυσανασχετεί, όχι για το συμβάν αλλά γιατί τελείωνε η μπαταρία του κινητού της και δεν θα μπορούσε να καταγράψει άλλο το θέαμα!

Τα βίντεο άρχισαν πολύ γρήγορα να διακινούνται μέσω κινητών τηλεφώνων, με το πρώτο να φτάνει και στο τηλέφωνο της μητέρας του 12χρονου θύματος, που σοκαρισμένη μετέβη στην Αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν και να υποβάλλει μήνυση, ενώ ήρθε σε επαφή και με την οικογένεια του θύτη. Στη συνέχεια πήγε με το παιδί της στο Νοσοκομείο, όπου καταγράφηκαν τα τραύματα και οι εκχυμώσεις του παιδιού στο σώμα του, συνέπεια του ξυλοδαρμού του.

Σημειωτέον, βίντεο που καταγράφει τόσο το σκηνικό αλλά και τους εμπλεκομένους υπάρχει και από συμπολίτη μας που είδε το συμβάν από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου αλλά και η Διευθύντρια, η οποία, σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του μαθητή, κινητοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να διαχειριστεί το συμβάν.

Σύμφωνα επίσης με το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, το παιδί τους δεν είναι το μόνο που έχει πέσει θύμα του συγκεκριμένου συμμαθητή τους, χωρίς να γνωρίζουν όμως αν ανάλογα περιστατικά έλαβαν χώρα και μέσα στο σχολείο.

Αυτή τη στιγμή το παιδί βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με την οικογένεια να προσπαθεί να στηρίξει τον ανήλικο και να προσπαθεί να βρει λύση με ψυχραιμία.

Πολλά από τα επίμαχα βίντεο βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας και του Δικηγόρου της οικογένειας και αναμένονται εξελίξεις.

3 Comments

  • Πάλι καλά που έχει πατέρα και μητέρα να το μεγαλώσουν σωστά, γιατί αν είχε δύο ομοφυλόφιλους θα έβγαινε προβληματικό…

    • Εδώ ο κόσμος καίγεται και το …..χτενιζεται….
      Να πας να σαι κοιτάξουν κάπου..

  • Τίποτα δεν θα τα κάνουν είναι το σύστημα σκάρτο το παιδί μου δέχτηκε μπουλιγκ άσχημο και δεν τημωρηθηκε κανεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *