ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Τι θα γίνει με την ένσταση της Δώρας Κουρκουτά – ποιοι νομικοί θα εκπροσωπήσουν τον συνδυασμό

Τι θα γίνει με την ένσταση της Δώρας Κουρκουτά – ποιοι νομικοί θα εκπροσωπήσουν τον συνδυασμό

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των πολιτών σχετικά με τις κινήσεις για την ένσταση του συνδυασμού “Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ” και της Δώρας Κουρκουτά.

Θυμίζουμε πως η κυρία Κουρκουτά είχε παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 2 Οκτωβρίου 2023 όπου είχε γνωστοποιήσει την πρόθεση του συνδυασμού να προχωρήσει την όλη διαδικασία παραπέρα (κλικ ΕΔΩ).

Το Αλεξάνδρεια-Γιδάς γνωρίζοντας την κατάσταση από την αρχή μέχρι και σήμερα, ήταν σε αναμονή της ανακήρυξης για να μπορέσει να σας δώσει τις εξελίξεις με ενημέρωση ουσίας και κυρίως αλήθειας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Από την πλευρά του συνδυασμού «μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ» της κ. Κουρκουτά ήδη από την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 είχε αναγγελθεί η απόφαση να κατατεθεί προσφυγή στο αρμόδιο δικαστήριο.

Είμαστε λοιπόν σε θέση να γνωρίζουμε ότι η νομική εκπροσώπηση του συνδυασμού έχει ανατεθεί από κοινού, σε δύο επιφανείς νομικούς – δικηγόρους.

Πρόκειται για τον καθηγητή του Διοικητικού Δικαίου στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Χρυσανθάκη Χαράλαμπο και τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου και γνωστό πολιτικό κ. Λοβέρδο Ανδρέα.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, η ένσταση πρέπει να κατατεθεί εντός 7 ημερών από την ανακήρυξη και να εκδικαστεί το αργότερο εντός 20 ημερών από την κατάθεση που σημαίνει ότι η εκδίκαση θα γίνει το αργότερο στις αρχές του Δεκέμβρη του 2023. Όσον αφορά την απόφαση θα πρέπει να εκδοθεί το αργότερο εντός 20 ημερών από την εκδίκαση.

Ο καθηγητής του Διοικητικού Δικαίου στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Χρυσανθάκης Χαράλαμπος

Ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου κ. Λοβέρδος Ανδρέας

4 Comments

  • Δώρα είμαστε μαζί

  • Δωρααα ορμα

  • Δώρα… χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  • Επί τέλους ήρθε η ώρα να πούμε το σύκα-σύκα και την σκάφη – σκάφη, Και μετά να μετρήσουμε πόσα απίδια έχει ο σάκος. Και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *