ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της αστυνομίας από το Βρυσάκι μέχρι τη Βέροια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της αστυνομίας από το Βρυσάκι μέχρι τη Βέροια

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε:

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών κοπής χόρτων και επικίνδυνων δένδρων επί της Ε.Ο. 4 Θεσσαλονίκης – Κοζάνης, αποφασίζουμε:

Α. Τη στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας και την κυκλοφορία των οχημάτων από το εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας, επί της Ε.Ο. 4 Αλεξάνδρεια – Καστανιά – όρια Ν. Κοζάνης και συγκεκριμένα από την Χ.Θ. 53+500 (Τ.Κ. Βρυσακίου με αρχή χιλιομέτρησης την Θεσσαλονίκη) μέχρι την Χ.Θ. 72+500 (Σ.Σ. Βέροιας) και στις δυο κατευθύνσεις.

Β. Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν τμηματικά την Πέμπτη 09-11-2023 έως και το Σάββατο 11-11-2023, κατά τις ώρες από 07:00΄ έως την δύση του ηλίου, εκάστης ημέρας.

Η εργοταξιακή σήμανση θα εφαρμόζεται κυλιόμενα κατά μήκος κάθε θέσης επέμβασης, με μέγιστο κάθε φορά μήκος εργοταξιακής ζώνης 50 μέτρων.

Μετά το πέρας των εργασιών σε καθημερινή βάση, η σήμανση του εργοταξίου και οι πληροφοριακές πινακίδες θα αφαιρούνται οπότε η οδός θα αποδίδεται πλήρως και ασφαλής για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα λαμβάνεται μέριμνα για την κίνηση που πιθανώς προκύψει από τους δημοτικούς και αγροτικούς δρόμους, που συμβάλλουν στο τμήμα της οδού που εκτελούνται εργασίες και είναι αποκλεισμένη, με τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και ενός σηματωρού (σημαιοφόρου) για την διευθέτηση της κίνησης, εφόσον απαιτηθεί.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Γεώργιος ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Ταξίαρχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *