ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, αυξάνει το ραντάρ της ενσυναίσθησης σου, της διαίσθησης και της κατανόησης των βαθύτερων σκέψεων των άλλων, αλλά και των δικών σου. Είσαι σε πλήρη εναρμόνιση με το περιβάλλον γύρω σου, ανακαλύπτεις μυστικά που είναι κρυφά και χαμένα κάπου στο υποσυνείδητο, και ίσως σου έρθει μια αναλαμπή σχετικά με μια παρελθοντική κατάσταση, που τότε δεν μπορούσες να αντιληφθείς τι συμβαίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κατανοείς τα συναισθήματα και τις σκέψεις του συντρόφου σου χωρίς καν να σου μιλήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, αναπολείς έναν πρώην και μελαγχολείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς μέσω της φαντασίας και της διαίσθησης σου να βρεις τη λύση σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ταύρε, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, αυξάνει τη συνεργατικότητα σου μέσα από την αλληλεγγύη, την φιλανθρωπία και τις καλές διαθέσεις προς τους άλλους. Δημιουργείς εύκολα δίκτυα φιλίας και κοινωνικές σχέσεις, βασισμένες στην ενσυναίσθηση και την πνευματική σύνδεση. Η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου βρίσκουν διέξοδο ώστε να εκφραστούν αλλά και να αναδειχθούν και να εκτιμηθούν από τους άλλους. Οι άλλοι αποτελούν πηγή έμπνευσης για σένα που σε βοηθούν να αναπτύξεις τα ταλέντα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η θετική σου στάση και η συνεργασία σου μέσα στη σχέση, βελτιώνουν το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον άνθρωπο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιος από το φιλικό σου περιβάλλον σε φλερτάρει διακριτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες σου πάνε πολύ καλά, διότι αφήνεις στην άκρη το πείσμα που σε διακατέχει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, μπορεί να σε ωφελήσει έτσι ώστε να αναδείξεις τα χαρίσματα που κατέχεις για να προωθήσεις την καριέρα σου και τις φιλοδοξίες σου. Προσφέρεις απλόχερα τη βοήθεια σου στα άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι και αυτό εκτιμάται. Έχεις την ικανότητα να συμβουλεύσεις, να καθοδηγήσεις και να υποστηρίξεις τους υφισταμένους σου. Δημιουργείς ένα ευχάριστο οικογενειακό κλίμα στον χώρο εργασίας σου, βασισμένο στην αλληλοβοήθεια και αλληλοϋποστήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να καλύψεις τις ανάγκες που έχει το ταίρι σου, παρά τον φόρτο εργασίας. Αν είσαι αδέσμευτος, ενδέχεται ένα πρόσωπο με το οποίο συνεργάζεσαι να τρέφει ρομαντικά αισθήματα για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες και τη δημιουργικότητα σου για την υπηρεσία της κοινότητας ή της κοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, σε καλεί να εξελίξεις το πνεύμα σου και να εξερευνήσεις θέματα φιλοσοφίας, μεταφυσικής, αλλά και τέχνης. Εκφράζεσαι μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες, κι έχεις έντονο ενδιαφέρον να μάθεις ή και να διδάξεις εσύ ο ίδιος. Ανακαλύπτεις νέους τρόπους έκφρασης, και θέλεις να ταξιδέψεις και να μάθεις τον κόσμο γύρω σου. Οι κοντινές αποδράσεις ευνοούνται επίσης σήμερα και μπορείς να ξεκινήσεις από εκεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου σε βοηθάει να εξελιχθείς και να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο με διαφορετική κουλτούρα μπαίνει στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενδέχεται να κάνεις έξοδα για να διασκεδάσεις ή λόγω ενός ταξιδιού που επίκειται.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση της οικογενειακής ασφάλειας και τη σύνδεση με την οικογένεια σου, καθώς και τη δυνατότητα σου να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο και να αναπτύξεις μία βαθιά κατανόηση του εαυτού σου. Μπορεί ακόμα να ενδιαφερθείς για τις ρίζες σου και την ιστορία της οικογένειας σου. Επίσης εκτιμάς αλλιώς την αξία που δίνεις στους ανθρώπους και στα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις σκέψεις για επισημοποίηση της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δίνεις μεγαλύτερη αξία σε κάποιον που είχες απορρίψει πριν καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου μπορούν να βελτιωθούν ύστερα από λογική σκέψη και διαίσθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, σε κάνει να δίνεις προσοχή στις ανάγκες και στις συναισθηματικές αντιδράσεις των άλλων. Αναπτύσσεις ευκολότερα συνεργατικές σχέσεις και έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας, είτε προφορικά είτε γραπτά είτε από το διαδίκτυο. Επικοινωνείς με ενσυναίσθηση και ευαισθησία προς τους άλλους και εκφράζεις και εσύ ο ίδιος τα συναισθήματα σου με ευκολία. Δώσε βάση στην εσωτερική σου φωνή που σου αποκαλύπτει πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις τη σχέση σου μέσα από τη συναισθηματική νοημοσύνη που σε διακατέχει. Αν είσαι αδέσμευτος, ενισχύονται οι δυνατότητες της επικοινωνίας σου και προσελκύεις τα κατάλληλα άτομα δίπλα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις πετυχημένες συνεργασίες διότι χρησιμοποιείς τις επικοινωνιακές σου ικανότητες με αποτελεσματικό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, σε φέρνει σε επαφή με το σώμα σου και βρίσκεις ευφάνταστους τρόπους να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να καταλάβεις τι έχει ανάγκη ο οργανισμός σου. Στη δουλειά σου εργάζεσαι με ευαισθησία και διάθεση προσφοράς προς τους άλλους. Επιδιώκεις, ακόμα, την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε οικονομικό επίπεδο, και ίσως μέσω της εργασίας σου να βρεθεί μία ευκαιρία και να γεμίσει το πορτοφόλι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ανάγκη από τη ρομαντική σωματική επαφή με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, στον χώρο εργασίας σου υπάρχουν άτομα τα οποία σε βλέπουν με ερωτική ματιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η φαντασία σου καλπάζει και έτσι μπορείς να βρεις δημιουργικές λύσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή από το ζώδιο σου και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σε κάνει απίστευτα δημιουργικό, εκφραστικό, ευαίσθητο και καλλιτεχνικό. Έχεις έμπνευση, φαντασία, και είσαι παρών στις ανάγκες των άλλων. Είσαι ρομαντικός και θέλεις να λες όμορφα λόγια αγάπης στους άλλους. Καλλιεργείς τα ταλέντα σου και εμπλουτίζεις τις ικανότητες σου. Ταυτόχρονα, δείχνεις αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους σου και βοηθάς τους φίλους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κανονίζεις ρομαντική βραδιά με το έτερον ήμισυ. Αν είσαι αδέσμευτος, ονειροπολείς έναν έρωτα ρομαντικό που θα σε κάνει να νιώθεις και πάλι ερωτευμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει κίνδυνος να μπεις στον πειρασμό για τυχερά παιχνίδια, αλλά καλύτερα να μην ενδώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, σε κάνει πολύ συναισθηματικό και ευαισθητοποιημένο στα προβλήματα των άλλων, και σε φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητο σου και τις πιο κρυφές σκέψεις σου. Αναζητάς διέξοδο στο σπίτι σου για να νιώσεις ασφαλής, κάτι που δεν το συνηθίζεις. Η καλλιτεχνική σου διάθεση είναι ανεβασμένη και αναζητάς την επαφή με τη μουσική και την τέχνη. Η διαίσθηση σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και πρέπει να την εμπιστευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ρομαντική διάθεση απέναντι στο ταίρι σου, κάτι που είχες παραμελήσει καιρό. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιος πρώην κάνει την εμφάνιση του, ωστόσο σκέψου καλά αν θα του δώσεις δεύτερη ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκέφτεσαι να κάνεις ένα νέο άνοιγμα στην καριέρα σου και έχεις κάποιες δημιουργικές σκέψεις πάνω σε αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, σε κινητοποιεί να ασχοληθείς με την τεχνολογία και το διαδίκτυο, καθώς και με τις καθημερινές σου επαφές και φιλίες με ένα νέο τρόπο προσέγγισης. Ενδέχεται να αποκτήσεις ένα νέο ενδιαφέρον για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μέσα επικοινωνίας, καθώς επίσης και με τα θέματα της κοινωνίας γενικότερα. Έχεις διάθεση να μάθεις καινούργια πράγματα, και ίσως κάνεις εγγραφή σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρησιμοποιείς τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες για να φλερτάρεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις κάποιον μέσα από το διαδίκτυο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πειθώ και αυτό σε βοηθάει να κάνεις νέες επαγγελματικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, σε βοηθάει να πετύχεις τους στόχους σου και να αναδειχθείς στον επαγγελματικό σου χώρο. Έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις την αναγνώριση και να επηρεάσεις την κοινωνία. Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σου και αναγνωρίζεις την αξία σου. Είσαι φιλόδοξος και θέλεις να ανέβεις στην ιεραρχία, έχεις όμως και κάποιους κρυφούς φόβους που θα πρέπει να απομακρύνεις. Διώξε οτιδήποτε είναι τοξικό και σε πάει πίσω στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κανονίζεις ένα γάμο ή ένα σύμφωνο συμβίωσης. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις για ένα ταίρι κοινωνικά συμβατό με σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατάλληλη ημέρα για να προωθήσεις τα φιλόδοξα σχέδιά σου.

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, σε κάνει να αναζητάς μία ανώτερη φιλοσοφία ζωής που θα σου ταιριάζει περισσότερο και θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς πνευματικά. Έχεις έντονο ενδιαφέρον για θρησκευτικά, φιλοσοφικά και πνευματικά ζητήματα, και ψάχνεις τις κατάλληλες πηγές για να μάθεις όλα αυτά που θέλεις. Ενδέχεται να θελήσεις να διδάξεις ή να μαθητεύσεις μέσω της φοίτησης σου σε κάποιο ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Οι γνώσεις θα γίνουν το όπλο για την επαγγελματική σου καταξίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ξαφνιάζεις το ταίρι σου με τις ερωτήσεις που σε απασχολούν για το νόημα της ζωής. Αν είσαι αδέσμευτος, αναζητάς ένα ταίρι με πνευματικά χαρίσματα που θα σου δώσει μία άλλη οπτική για τη ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείχνεις να μην ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για θέματα της καθημερινότητας σήμερα, όπως είναι η δουλειά και τα οικονομικά.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *