ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Τετ α τετ Μπαρτζώκα – Κυρανάκη: Συγχαρητήρια για τη μείωση της γραφειοκρατίας

Τετ α τετ Μπαρτζώκα – Κυρανάκη: Συγχαρητήρια για τη μείωση της γραφειοκρατίας

Σε ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σταύρο Καλαφάτη, παραβρέθηκε χθες ο Τάσος Μπαρτζώκας.

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για την επερχόμενη νομοθετική πρωτοβουλία που προωθεί το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στην κατεύθυνση απλοποίησης και επιτάχυνσης διαδικασιών του Ελληνικού Κτηματολογίου, επίλυσης τοπικών προβλημάτων κτηματογράφησης, εκκαθάρισης εκκρεμοτήτων και αποφόρτισης της διαδικασίας μετεγγραφής ακινήτων με αφαίρεση βαρών για τον πολίτη.

Στόχος όλων των αλλαγών, όπως τις έθεσε ο κ. Υφυπουργός, είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, περισσότερο άμεσα, αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό την ψηφιοποίηση.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας συμμετείχε στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση και είχε μία σύντομη συζήτηση με τον Υφυπουργό σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, τον οποίο συνεχάρη για την προσπάθεια που καταβάλλει στη διαρκή μάχη για μείωση της γραφειοκρατίας και βελτίωση της δημόσιας διοίκησης για όλους τους πολίτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *