ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη κι εσύ έχεις διάθεση να φύγεις κάπου μακριά, ωστόσο το τετράγωνό του με τον Κρόνο φέρνει καθυστερήσεις, περιορισμούς και εμπόδια στις μετακινήσεις σου, στην επικοινωνία σου και στα σχέδιά σου. Θα χρειαστεί να έχεις υπομονή και ανθεκτικότητα και να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Η Σελήνη στον Ζυγό κάνει τις σχέσεις σου να είναι αρμονικές και λειτουργικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να γίνεσαι ξεκάθαρος σε αυτά που λες στον σύντροφό σου, ώστε να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η τάση σου να μη μιλάς πολύ μπερδεύει τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα έχει καθυστερήσεις και εμπόδια στην επίτευξη επαγγελματικών και οικονομικών στόχων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και κάνει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, όπου για σένα αυτό δείχνει ότι ίσως υπάρχουν κάποια θέματα στον φιλικό σου κύκλο. Κάποια όνειρα που έχεις για το μέλλον σου ενδέχεται να σου φαίνεται δύσκολο να εκπληρωθούν και αυτό χαλάει τη διάθεσή σου. Ωστόσο, έχεις την οξύνοια να δεις σε βάθος τα πράγματα. Η Σελήνη στον Ζυγό ομορφαίνει κάπως το κλίμα της καθημερινότητάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη σε ό,τι αφορά τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ίσως προκύψει μια παρεξήγηση με κάποιον φίλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένας φίλος πιθανόν να χρειαστεί να τον ενισχύσεις οικονομικά και να δυσκολευτείς κι εσύ με τα έξοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και κάνει μια δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Αυτό για σένα σημαίνει πως προκύπτουν ζητήματα στα επαγγελματικά σου που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες, που χρειάζονται προσοχή στη διαχείρισή τους. Ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας και ασυνεννοησία. Η Σελήνη στον Ζυγό ωστόσο, σε κάνει δημιουργικό και αισιόδοξο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ερωτική και ρομαντική διάθεση προς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις γοητεία για να κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξοπλίσου με υπομονή και οι σχέσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον θα εξομαλυνθούν και πάλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και κάνει μία όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Αυτό μπορεί να σου φέρει κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου και την καθημερινότητά σου. Χρειάζεται να κάνεις καλύτερη διαχείριση του χρόνου σου ώστε να ανταπεξέρχεσαι αποτελεσματικά στα καθήκοντά σου. Η Σελήνη στο Ζυγό σε βοηθάει να έρθεις κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο σπίτι .

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να μην κάνεις τώρα σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανόν να σκέφτεσαι κάποια σχέση από το παρελθόν η οποία δεν θα ήταν καλή ιδέα να ξαναέχεις στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να προγραμματίσεις καλύτερα τον χρόνο σου και έτσι θα τα καταφέρεις και θα τα προλάβεις όλα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και σχηματίζει μία δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Για σένα αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην εκφραστικότητά σου και στη δημιουργικότητά σου. Ο έρωτας φαντάζει πιο σοβαρή υπόθεση και αυτό για σένα δεν είναι κάτι που σου ταιριάζει οπότε θα σε δυσκολέψει. Οι συνθήκες σε αναγκάζουν να δεις κάποια πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος και να δώσεις έμφαση στην ουσία. Η Σελήνη στο Ζυγό ευνοεί την κοινωνικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τα συναισθήματα γίνονται πιο σοβαρά και αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη ωριμότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις να χάνεται η αυθορμητικότητα και η καλή διάθεση για κάποιο πρόσωπο με το οποίο φλερτάρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στα οικονομικά σου και καλό θα ήταν να αποφύγεις τα τυχερά παιχνίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και κάνει μία δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Κάποιες οικογενειακές σχέσεις, και ιδιαίτερα εάν βρίσκεσαι σε γάμο, ενδέχεται να έχουν δυσκολίες. Χρειάζεται να γίνουν κάποιες συζητήσεις στο σπίτι, οι οποίες όμως δεν θα είναι εύκολες και ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Χρειάζεται να μπουν κάποια όρια, τα οποία θα εφαρμοστούν με σοβαρότητα. Η Σελήνη από τον Ζυγό φροντίζει για ένα οικονομικό σου θέμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανό να σκεφτείς την επισημοποίηση της σχέσης σου, λόγω κοινωνικών στερεοτύπων, και όχι ρομαντικής αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος, αντιμετωπίζεις τον έρωτα με μία πρακτική μάτια και κάπως ωφελιμιστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς τώρα να συνάψεις μακροχρόνιες συνεργασίες, οι οποίες θα βασίζονται στην ωριμότητα των ανθρώπων αυτών που θα συνεργαστείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και σχηματίζει μία δύσκολη γωνία τετραγώνου με τον Κρόνο, το οποίο για σένα σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τα θέματα που έχουν να κάνουν με διάφορες εκπαιδευτικές σου δραστηριότητες αλλά και θέματα ρουτίνας και εργασίας. Φαίνεται ότι η επικοινωνία είναι σημαντικό στοιχείο στον χώρο εργασίας σου και θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι. Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε κάνει συναισθηματικό και εκφραστικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις με κάπως απότομο τρόπο κάποια πράγματα προς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προσπάθησε να μη γίνεσαι απόλυτος στις απόψεις σου και απομακρύνεις κάποιον που ενδιαφέρεται για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να διορθώσεις παρεξηγήσεις που έχεις με υφισταμένους σου και να φτιάξεις το εργασιακό κλίμα, αρκεί να προσέχεις τον τρόπο που θα μιλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη και κάνει μία όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Οικονομικά θέματα που σε απασχολούν ενδέχεται να έχουν καθυστερήσεις και να υπάρχουν εμπόδια στη διευθέτησή τους. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι κάνεις κάποια έξοδα που αφορούν τα παιδιά σου ή απλώς θέλεις να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για διασκέδαση, και για να καλλιεργήσεις τα ταλέντα σου. Η Σελήνη από το Ζυγό σε κάνει νοσταλγικό σχετικά με το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σου, οι οποίες οφείλονται στη δική σου εσωστρεφή διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, ενδέχεται να γνωρίσεις κάποιον σε χώρους αθλητισμού, ο οποίος φαίνεται να σε βλέπει σοβαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια γιατί η τσέπη σου δεν ευνοείται σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και η ανάγκη σου για επικοινωνία και εκφραστικότητα αυξάνεται, ωστόσο το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο φέρνει δυσκολίες και παρανοήσεις. Οι παρανοήσεις αυτές πιθανόν να αφορούν μέλη της οικογένειάς σου, με τα οποία θα πρέπει να έχεις υπομονή έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η Σελήνη από το Ζυγό σε βοηθάει να συναντήσεις φίλους και να ξεφύγεις από το αρνητικό κλίμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, άφησε τις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σου για αργότερα . Αν είσαι αδέσμευτος, χρειάζεται να είσαι προσεκτικός με μία 

νέα γνωριμία που θα κάνεις γιατί ίσως δεν είναι αυτό που ψάχνεις εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να σκεφτείς την πιθανότητα μετακόμισης και επομένως αλλαγής εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και σχηματίζει μία δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Αυτό τώρα για σένα μπορεί να δείχνει κάποιες δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Το μυαλό σου γυρίζει αλλού και ενδέχεται να υπάρχει ο κίνδυνος να αφαιρείσαι σε σοβαρές συζητήσεις, αλλά ακόμα χειρότερα ενώ οδηγείς. Χρειάζεται να είσαι δίπλα προσεκτικός όσον αφορά αυτά τα ζητήματα, για να αποφύγεις λεκτικά και άλλα ατυχήματα. Η Σελήνη στο Ζυγό φροντίζει να προωθήσει ένα επαγγελματικό σου θέμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου χρειάζεται από σένα να το ακούσεις ουσιαστικά και να είσαι παρών όταν σε έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι καλή ιδέα να επικοινωνήσεις με εκείνον τον πρώην που σε ταλαιπώρησε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε πολύ τις συμφωνίες που υπογράφεις γιατί δεν είναι σίγουρο ότι η κρίση σου είναι καθαρή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και σχηματίζει μία πολύ δύσκολη γωνία τετραγώνου με τον Κρόνο. Αυτό για σένα δείχνει ότι κάποιοι φίλοι σου ίσως να σε εκμεταλλευτούν οικονομικά ζητώντας σου τη βοήθειά σου και τη συνδρομή σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διακρίνεις εάν η ανάγκη αυτή είναι αληθινή ή αν κάποιοι είναι κοντά σου έχοντας σκοπιμότητα. Η Σελήνη στο Ζυγό σε βοηθάει να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κανονίζεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου για αναψυχή. Αν είσαι αδέσμευτος, προσπάθησε να απομακρυνθείς για λίγο από τον φιλικό σου κύκλο ώστε να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο και σε άλλα μέρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και διαχείριση ώστε να μη βγεις ζημιωμένος.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη και σχηματίζει μία όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, η οποία φέρνει καθυστερήσεις και εμπόδια σε θέματα επαγγελματικά και κοινωνικής καταξίωσης. Ενδέχεται κάποιοι να προσπαθούν να σου βάλουν εμπόδια και να σαμποτάρουν την εξέλιξή σου, ωστόσο εσύ χρειάζεται να ξέρεις ότι με πείσμα και σκληρή δουλειά μπορείς όλα να τα καταφέρεις. Η Σελήνη από το Ζυγό σε κάνει διαισθητικό και μπορείς να διακρίνεις τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σχεδιάζεις την επισημοποίηση της σχέσης σου μέσα από ένα γάμο. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει κάποιος ανώτερός σου στη δουλειά, ο οποίος σε βλέπει με ερωτική διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου σχετικά με επαγγελματικά θέματα ή να λύσεις κάποιο σοβαρό οικονομικό θέμα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *