ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από τον Σκορπιό και η αντίθεσή της με τον Δία, σου δημιουργεί αντιφάσεις σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα και τις αξίες σου. Υπάρχουν κάποιες ανασφάλειες και ένας φόβος για τις αλλαγές σε αυτόν τον τομέα. Οι αντιφάσεις αυτές και οι φόβοι επεκτείνονται περαιτέρω και για το πώς αντιλαμβάνεσαι τη δική σου άξια ως άτομο και την αυτοεκτίμηση που έχεις. Τα οικονομικά που εκκρεμούν από το παρελθόν θέλουν τακτοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση πρέπει να ιεραρχήσεις διαφορετικά τη σχέση σου και να σκεφτείς κατά πόσο αξίζει να είσαι με αυτό το άτομο. Αν είσαι αδέσμευτος, χρειάζεται να δουλέψεις την αυτοπεποίθηση σου και να μην κάνεις εκπτώσεις για χάρη των άλλων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες και να κάνεις καλύτερο προϋπολογισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από τον Σκορπιό κάνει μία αντίθεση με τον Δία από το ζώδιο σου. Ενδέχεται να προκύψουν κάποιες συγκρούσεις στη σχέση σου με πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι ή διατηρείς ερωτική σχέση. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου επηρεάζει και τις σημαντικές σχέσεις σου. Ακόμα, φαίνεται να χρειάζεται να αυτοπροσδιοριστείς και να βρεις τον εαυτό σου. Κάποιες φορές πρέπει να βάλεις φρένο στην υπέρμετρη αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ανάγκη από ισορροπία και αρμονία στη σχέση σου, ωστόσο αυτό φαίνεται ακατόρθωτο να συμβεί. Αν είσαι αδέσμευτος, χρειάζεται να οριοθετήσεις τα θέλω σου και να μην ταυτίζεσαι με τα θέλω των άλλων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν κόντρες με τους συνεργάτες σου και είναι δύσκολο να καταλάβεις αν φταις εσύ, ή οι άλλοι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει μία αντίθεση με τον Δία, και αυτό για σένα έχει να κάνει με αντιφάσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία και την καθημερινότητα σου και με θέματα σχετικά με τη φυσική και συναισθηματική σου κατάσταση. Ενδέχεται ο τρόπος ζωής σου και οι ώρες που αφιερώνεις στη δουλειά σου να βλάπτουν το σώμα και την ψυχολογία σου και να χρειαστεί να αναθεωρήσεις το πως σπαταλάς τον χρόνο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα ήταν καλή ιδέα να αφιερώσεις περισσότερο από το χρόνο σου στη σχέση σου γιατί αυτό θα ωφελήσει στην φυσική και πνευματική ισορροπία. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι καιρός να αρχίσεις να βγαίνεις περισσότερο και να μην φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι παραγωγικός και λειτουργικός στον χώρο εργασίας σου, φρόντισε να ξεκουράζεσαι όσο έχει ανάγκη ο οργανισμός σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει μία αντίθεση με τον Δία, και αυτό για σένα σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε μία φάση που είσαι μπερδεμένος σχετικά με το πως εκφράζεις τη δημιουργικότητα σου και τον εαυτό σου, και το πως λειτουργείς μέσα σε μία ομάδα ως σύνολο. Έχεις την ανάγκη για αυτονομία ενώ ταυτόχρονα χρειάζεσαι τους άλλους και την αποδοχή τους. Παρόλα αυτά είναι καλή μέρα για να συνδεθείς με τους φίλους και να περάσεις ξένοιαστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρησιμοποίησε τα δημιουργικά σου ταλέντα για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γνωρίσεις καινούργια άτομα εφόσον έχεις έναν ανοιχτό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες για διασκέδαση και για τυχερά παιχνίδια.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού κάνει μία όψη αντίθεσης με τον Δία, και εσύ καλείσαι για ακόμη μία φορά να βρεις μία λύση στα ζητήματα καριέρας και οικογένειας. Τα οικεία σου πρόσωπα δείχνουν να σε έχουν ανάγκη, ωστόσο εσύ καταπιάνεσαι πολύ με τα επαγγελματικά σου και ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα και παράπονα. Η μέρα είναι απαιτητική γενικότερα και χρειάζεται υπομονή την οποία διαθέτεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε μία προσπάθεια να μειώσεις τον χρόνο που αφιερώνεις στη δουλειά, ώστε να μην αφήνεις το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, συνειδητοποιείς ότι έχεις παραμελήσει τις προσωπικές σου ανάγκες, στις οποίες είναι και το να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αντιλαμβάνεσαι ότι η ζωή είναι μικρή για να την περνάς όλη μέρα στο γραφείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από το Σκορπιό σχηματίζει μία αντίθεση με τον Δία από τον Ταύρο, και σε καλεί να εξετάσεις κατά πόσον η καθημερινότητα σου ευνοεί τα μελλοντικά σου σχέδια. Κάνεις σκέψεις στις οποίες συνειδητοποιείς ότι καταπιάνεσαι με θέματα ασήμαντα, και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου απομακρύνονται ακόμα πιο πολύ. Ίσως αυτό οφείλεται σε δική σου προσωπική ανασφάλεια ότι δεν θα τα καταφέρεις, αξίζει όμως να δώσεις μία ευκαιρία και να προσπαθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι κάπως γκρινιάρης με τη σχέση σου, εξαιτίας δικών σου προσωπικών θεμάτων. Αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας μπορεί να παραμονεύει κάπου μακριά – αλλά και πιο κοντά – αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και μην ασχολείσαι με λεπτομέρειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Προσπάθησε να έχεις στο μυαλό σου τη μεγαλύτερη εικόνα και να αποφύγεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει μία όψη αντίθεσης με τον Δία, και για εσένα αυτό αφορά ζητήματα οικονομικών, υλικών αγαθών, και γενικότερων αξιών. Καλείσαι να κάνεις έναν καλύτερο προϋπολογισμό, ώστε να αποταμιεύεις περισσότερο και να σπαταλάς λιγότερο. Εκκαθάριση ίσως χρειαστεί να κάνεις και σε ό,τι σχετίζεται με ανθρώπους, οι οποίοι πιάνουν μόνο χώρο στη ζωή σου και δεν σου προσφέρουν τίποτε ουσιαστικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αντιλαμβάνεσαι ότι η σχέση σου έχει μία ιδιαίτερη αξία και σημασία στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις μόνο για την ποιότητα στις σχέσεις σου και δεν θέλεις να χαμηλώσεις τα στάνταρντς σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα περιουσιακό θέμα χρειάζεται να το εξετάσεις από πολλές απόψεις προτού πάρεις αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σχηματίζει μία όψη αντίθεσης με τον Δία απέναντι σου. Για μία ακόμη φορά οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, οι συνεργασίες, ή ο γάμος, φαίνεται να λειτουργούν ανταγωνιστικά ως προς εσένα. Ίσως εσύ να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα με έναν τρόπο που θεωρείς ότι όλοι είναι εναντίον σου, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Το υπερβολικό συναίσθημα σε κάνει ευερέθιστο και εύθικτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην ξεκινάς καβγάδες με το ταίρι σου με την παραμικρή αφορμή. Αν είσαι αδέσμευτος, αντιμετωπίζεις τις σχέσεις με ανταγωνισμό και ως αγώνα για την επικράτηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίδια στάση έχεις με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου και αυτό δημιουργεί προστριβές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή η Σελήνη από τον Σκορπιό κάνει μία όψη αντίθεσης με τον Δία, και αυτό εσένα σου δημιουργεί κάποια εσωτερικά υποσυνείδητα ζητήματα τα οποία δεν συνειδητοποιείς εύκολα. Υπάρχουν πράγματα στην καθημερινότητα σου τα οποία σου χαλούν τη διάθεση και θέλεις να τα αλλάξεις. Αυτά πιθανόν να έχουν να κάνουν με την εργασία σου και με τον τρόπο ζωής σου γενικότερα. Ίσως χρειάζεται να ξεκουράζεσαι περισσότερο, να τρως καλύτερα και να ασκείσαι περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μη μεταφέρεις την αρνητική σου ενέργεια και διάθεση στον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανόν να γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο σε έναν χώρο υγείας και ευεξίας ή ένα γυμναστήριο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο εργασίας σου, ίσως με το να δώσεις μία δική σου καλλιτεχνική πινελιά στο γραφείο σου, ώστε να αλλάξει η διάθεση σου όταν δουλεύεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Δία από τον Ταύρο, και αυτό για σένα σημαίνει ότι έχεις μία ανεξήγητη ανάγκη να είσαι μέρος ενός συνόλου ή μιας ομάδας, προκειμένου να εκφράζεις την ατομικότητα και αυτονομία σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά ούτε και καλό. Ενδέχεται να ξεχνάς πως είναι να παίρνεις πρωτοβουλίες και να έχεις συνεχώς ανάγκη για την επιβεβαίωση και έγκριση των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να επιδεικνύεις μία κάπως παθητική στάση στη σχέση σου, κάτι που δεν σε χαρακτηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχουν άτομα στους κύκλους που κινείσαι, τα οποία ενδιαφέρονται για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματα σου για λόγους διασκέδασης και καλοπέρασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει μία όψη αντίθεσης με τον Δία, και αυτό για σένα σημαίνει ότι ζητήματα καριέρας και οικογένειας έρχονται σε κόντρα. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις τι έχει προτεραιότητα για σένα, και να φροντίσεις να αφιερώσεις χρόνο και κόπο σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τους καυγάδες εντός σπιτιού και να μην είσαι υπερβολικά συναισθηματικός στη δουλειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε την εκδήλωση υπερβολικών συναισθηματισμών στη σχέση σου, γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και χαλούν το κλίμα. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι καλό να μείνεις για λίγο ακόμα μόνος σου και να σκεφτείς καλύτερα τι είναι αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς το ενδεχόμενο να δουλεύεις κάποιες ώρες από το σπίτι, εάν αυτό είναι δυνατό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με την αντίθεση που σχηματίζει με τον Δία από τον Ταύρο, σε καλεί να εστιάσεις σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και που ζητούν επίλυση. Τείνεις να ονειροβατείς και να κάνεις μεγάλα σχέδια την ίδια στιγμή που υπάρχουν θέματα τα οποία πρέπει να διευθετήσεις. Νιώθεις τη ρουτίνα να σε καταπνίγει και για αυτό έχεις τάσεις φυγής. Μην σπαταλιέσαι και αναλώνεσαι σε ανούσιες συζητήσεις και άσκοπες μετακινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, παίρνεις το ταίρι σου σε μία εκδρομή. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να σχεδιάσεις ένα μεγάλο ταξίδι και να ζήσεις εκεί τον απόλυτο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άφησε εκείνη την υπογραφή την οποία σχεδιάζεις να βάλεις για αργότερα που οι συνθήκες θα είναι περισσότερο ευνοϊκές.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *