ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ κι εσύ θα νιώσεις την επιθυμία να απομονωθείς για λίγο από τον κόσμο και να ασχοληθείς με τα πολύ προσωπικά σου θέματα δίχως την παρείσφρηση τρίτων. Η ενέργεια σου ωστόσο είναι μειωμένη είσαι κουρασμένος από την δουλειά και αποζητάς λίγες ώρες ξεκούρασης και ηρεμίας. Στην πορεία της ημέρας ανακαλύπτεις ότι η αποστασιοποίηση φέρνει αποκαλύψεις για το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σου και ποιοι το υποκινούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν έχεις και πολύ όρεξη να ασχοληθείς με το ταίρι σου και προτιμάς την ησυχία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με το ερωτικό παρελθόν και το άτομο που βασανίζει την σκέψη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά γίνεται σούσουρο γύρω από το όνομά σου. Να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ κι εσύ στρέφεις την προσοχή σου στην κοινωνική ζωή και η μέρα είναι γεμάτη επαφές και συναντήσεις με φίλους. Παρόλα αυτά επειδή τείνεις να γίνεσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός σήμερα και να τα παίρνεις όλα προσωπικά ίσως σε θίξουν κάποιες συμπεριφορές ανθρώπων. Σήμερα όμως θα κάνεις μια αλλαγή βάζοντας καινούργια πράγματα στην ζωή σου και σε αυτό δεν θα ακούσεις κανένα ούτε θα σε εμποδίσει κανείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να σχεδιάσεις το κοινό μέλλον με τον σύντροφο. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσεις το άτομο που θα σε πλησιάσει με φιλικές προθέσεις στην αρχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις αποκτήσει συμμάχους στην δουλειά που σου συμπαραστέκονται και σε στηρίζουν. Επαγγελματικά σχέδια προωθούνται!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Τρίτη παρατηρούμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, καλύπτοντας το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου που φέρνει απαιτήσεις από τους ανωτέρους στην δουλειά σου. Τα ζητήματα που έχουν σήμερα προτεραιότητα είναι οι στόχοι η καριέρα και η προοπτική του γάμου. Όλες αυτές οι ευθύνες που θα φορτωθείς στην δουλειά αλλά και στην καθημερινότητα θα σε φορτίσουν ψυχολογικά και θα καταλήξεις να αντιδράς σπασμωδικά από την κούραση, την πίεση και το βάρος των υποχρεώσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση η μέρα είναι δύσκολη αφού δεν μπορείς να αφιερώσεις τον απαιτούμενο χρόνο στον σύντροφο. Για σένα που δεν έχεις σχέση, κάποιος από την δουλειά σε γλυκοκοιτάζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στην καριέρα βρίσκεσαι σήμερα προσπαθώντας να βρεις τρόπους ανέλιξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ που σου ταιριάζει γάντι. Ο τομέας που θα σε απασχολήσει και θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου είναι σε ότι αφορά την προσωπική σου ανάπτυξη την επέκταση και την εξέλιξη της πορείας σου. Σε διακατέχει η επιθυμία για ελευθερία αλλά και μάθηση. Κατάλληλη μέρα για να γραφτείς σε ένα σεμινάριο, ή σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλλά και να ταξιδέψεις αποκτώντας νέες εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα αντιμετωπίζεις την σχέση βλέποντας την από μια ευρύτερη οπτική γωνία πιο φιλοσοφημένη. Αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας έρχεται από μακριά ενώ εσύ βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης συντρόφου που διαθέτει ανοικτό πνεύμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες επαγγελματικές συνεργασίες ευνοούνται και βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα που θα συνδεθείς στην δουλειά. Τα έξοδα που γίνονται για ταξίδια και επιμόρφωση πιάνουν τόπο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, για σήμερα Τρίτη παρατηρούμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, που για σένα δεν είναι από τις πιο ευχάριστες θέσεις. Είναι μέρα που προσπαθείς να αναλύεις τα πάντα σε βάθος και να ερευνάς τα μυστήρια ξεκινώντας από την ψυχή σου. Το συναίσθημα υπερχειλίζει καθώς αναμοχλεύεις το παρελθόν και ανασύρεις μνήμες που σε πληγώνουν. Παράλληλα σε ταλανίζουν και πιο πρακτικά θέματα όπως είναι ένα οικονομικό πρόβλημα που έχει ριζώσει από τα παλιά και δεν μπορείς να το λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση, σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να συνδεθείς σωματικά και ψυχικά με το έτερον σου ήμισυ. Εάν είσαι ελεύθερος, η σχέση που υπήρχε στο παρελθόν εξακολουθεί να στριφογυρίζει στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία είναι πολύ πιθανή όμως να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές συνδιαλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ καταλαμβάνοντας τη θέση απέναντι σου που σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Θέλεις να φροντίσεις τους αγαπημένους σου να τους περιποιηθείς και να τους κανακέψεις αφού αυτή την μέρα είσαι περισσότερο συναισθηματικός και ευαίσθητος. Ευνοείσαι για να κάνεις εγκάρδιες συζητήσεις με τους άλλους και να γκρεμίσεις τους τοίχους ανάμεσα σας αρκεί να μην ξαναπάρεις προσωπικά όσα λέγονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσελκύεις τον σύντροφο με την γλυκιά σου συμπεριφορά. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι βέβαιο ότι δεν περνάς απαρατήρητος από το άλλο φύλλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μια ολοκαίνουργια επαγγελματική συνεργασία θα ασχοληθείς που σου θα φέρει σημαντικό οικονομικό όφελος.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη διανύει το ζώδιο του Ιχθύ και το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στις ευθύνες και στις υποχρεώσεις της ρουτίνας, αλλά και των επαγγελματικών σου. Η μέρα προσφέρεται για να ρυθμίσεις τις εκκρεμότητες στην δουλειά σου και να προγραμματίσεις τα ραντεβού έτσι ώστε να εξοικονομήσεις χρόνο και για τον εαυτό σου που χρειάζεται ξεκούραση. Προσπάθησε να μη σε καταβάλλει το άγχος ότι δεν θα τα καταφέρεις γιατί με την σωστή αρχειοθέτηση των προτεραιοτήτων όλα θα τα προλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα νιώθεις να σε τρώει η ρουτίνα και αποζητάς μια διαφυγή με τον σύντροφο από τα συνηθισμένα. Αν είσαι αδέσμευτος, με το άγχος της δουλειάς που σε διακατέχει σήμερα δεν μπορείς να κάνεις κάποια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μέρα που το μυαλό και όχι μόνο μονοπωλούνται στην δουλειά και δεν σε απασχολεί κάτι άλλο. Τα οικονομικά σου δημιουργούν άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, για σήμερα Τρίτη παρατηρούμε ότι η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, που είναι μια πολύ θετική θέση για σένα αφού προάγει την επιθυμία και την ενασχόληση σου με τα όμορφα της ζωής. Ξεκινώντας την μέρα θα είσαι χαρούμενος αισιόδοξος και γεμάτος ενέργεια. Η μέρα είναι έντονη σε κοινωνικότητα και εξόδους που σε γεμίζουν. Μπορείς να προωθήσεις τα ταλέντα σου τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα και να παίξεις με τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα τονίζεται η ερωτική διάθεση που διοχετεύεις στο ταίρι απολαμβάνοντας ευχάριστες ιδιωτικές στιγμές αγάπης. Αν δεν έχεις σχέση, μην χάσεις την ευκαιρία για να φλερτάρεις σε μια έξοδο όπου ευνοείσαι για να γνωρίσεις τον ιδανικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα και το μυαλό σου βρίσκεται στην καλοπέραση και την ευχαρίστηση μιας εξόδου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, καταλαμβάνοντας τον τομέα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και εκεί θα είσαι επικεντρωμένος αυτή την μέρα. Έρχονται στο προσκήνιο θέματα που απασχολούν τους οικείους σου, ενώ εσύ προσπαθείς να διευθετήσεις τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την διαμονή και την συμβίωση μαζί τους. Κάποιες αναφορές στο παρελθόν δεν θα λείψουν διότι πάντα οι οικογενειακές συγκεντρώσεις αναφέρονται σε πράγματα που έγιναν παλιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση την σημερινή μέρα θα είσαι πολύ ευαίσθητος και εύθικτος για αυτό καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν την συγκατοίκηση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με ένα άτομο από το στενό περιβάλλον θα σου δημιουργήσει συναισθήματα οικειότητας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν ασχολείσαι με οικογενειακή επιχείρηση πρέπει να δίνεις λόγο στους οικείους και να μη παίρνεις πρωτοβουλίες από μόνος σου για αποφυγή παρεξηγήσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε η σημερινή Τρίτη που η Σελήνη διανύει το ζώδιο του Ιχθύ, είναι μια μέρα με έντονη κινητικότητα και πολυάριθμες επαφές. Δύσκολα θα καταφέρεις να συγκεντρώσεις την προσοχή σου και να εστιαστείς σε ένα θέμα αφού θα σε αποσπούν τα τηλέφωνα τα μηνύματα και οι μετακινήσεις από εδώ κι από εκεί. Λογικό είναι να λειτουργήσεις σπασμωδικά νευρικά λόγω της κούρασης που προκαλεί η υπερκινητικότητα. Παρόλα αυτά η διαύγεια της σκέψης φέρνει κοντά σου άτομα που ζητούν μια γνώμη και μια συμβουλή από εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση εκμεταλλεύσου την θετική μέρα για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να συμφωνήσεις για την πορεία της σχέσης. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού ευνοείται! Αν είσαι ελεύθερος, η χαλαρή σου διάθεση προσελκύει τον ερωτικό σύντροφο που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες συμφωνίες και διαπραγματεύσεις θα κινηθείς σήμερα που καταλήγουν με θετικό πρόσημο. Τα μικροέξοδα δεν θα λείψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ που για σένα συμβολίζει τον τομέα των οικονομικών και είσαι επικεντρωμένος στα χρήματα και σε ότι θεωρείς πως σου ανήκει. Η ανασφάλεια για σήμερα Τρίτη είναι το αγκάθι στην ψυχή σου καθώς νομίζεις πως για να περάσεις καλά πρέπει να αποκτήσεις περισσότερα υλικά αγαθά. Δεν είναι έτσι και το ξέρεις, αφού η φύση σου ξεπερνά τον υλικό κόσμο και κατά βάση θεωρείσαι ανθρωποκεντρικός. Μόνο που σήμερα θα προσκολληθείς πρόσκαιρα σε πρακτικά θέματα που θα διευθετήσεις, διότι παράλληλα έχεις να αντιμετωπίσεις ένα οικονομικό ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση μπορεί σήμερα να αισθανθείς ανασφάλεια και να ζητήσεις από το ταίρι αποδεικτικά στοιχεία για τα συναισθήματα του. Αν είσαι ελεύθερος, περνάς και μόνος σου καλά αυτό το διάστημα και δεν σε απασχολεί να εμπλακείς άμεσα σε μια σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά αποτελούν το μεγάλο σου πρόβλημα τούτη την περίοδο όμως βρίσκεις λύσεις. Στη δουλειά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό θέμα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, η Σελήνη σήμερα Τρίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο και είσαι επικεντρωμένος στα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Αρχικά θέλεις να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και να βελτιώσεις το λουκ σου. Κατόπιν θα προσπαθήσεις να συνδεθείς με το περιβάλλον και τους ανθρώπους που αγαπάς όπως η μητέρα ή ένα αγαπημένο γυναικείο πρόσωπο. Κάνεις μια νέα αρχή παίρνοντας αποφάσεις για το μέλλον σου, αρκεί να προσέξεις την κυκλοθυμική στάση που σε αποπροσανατολίζει από τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα σε παρασύρει το συναίσθημα και ανοίγεις τα σχέδια που έχεις στο ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, η ελκυστική σου εμφάνιση και συμπεριφορά τραβούν τα ερωτικά βλέμματα πάνω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις κάποιες ιδέες και προτάσεις για να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία. Στα οικονομικά κάνεις έξοδα για την βελτίωση της εμφάνισης δαπανώντας χρήματα σε αγορές ένδυσης και καλλυντικών.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *