ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Τετάρτη, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, και σε προσκαλεί να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να ταξιδέψεις, και να φιλοσοφήσεις τη ζωή αλλιώς, με πιο αισιόδοξη ματιά. Ενδέχεται τώρα να ξεκινήσεις σπουδές πάνω σε κάτι που σε ενδιαφέρει, να προγραμματίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει συναισθηματικό, με διάθεση για απομόνωση και εσωστρεφή κάνοντας απολογισμό των πεπραγμένων σου από προηγούμενες επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να κάνεις ένα δώρο – έκπληξη στον σύντροφο σου, πιθανόν ένα ταξίδι. Αν είσαι αδέσμευτος, νοσταλγείς μία παλιά σχέση σου, ωστόσο είσαι αισιόδοξος ότι το μέλλον σου είναι ευοίωνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς τώρα να βάλεις τις βάσεις και να κάνεις σχέδια για τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ταύρε, σήμερα Τετάρτη, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, και σε καλεί να δεις σε βάθος οποιαδήποτε κατάσταση σε απασχολεί αυτόν τον καιρό, ώστε να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Θα κληθείς να ξεριζώσεις οτιδήποτε είναι σάπιο και να το αντικαταστήσεις με κάτι καινούργιο και υγιές. Θα βλέπεις τα πράγματα με πιο κριτική ματιά και η αντίληψή σου θα είναι στα ύψη. Η Σελήνη στους Ιχθύς σου φέρνει συναντήσεις με φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα αφοσιωθείς περισσότερο στον σύντροφο σου και η λίμπιντο θα είναι ανεβασμένη. Αν είσαι αδέσμευτος, θα ψάξεις τις σχέσεις εκείνες που έχουν ουσία και νόημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούσαν θα βρουν τη λύση τους μέσα από την αντιληπτική σου ικανότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, απένανιί σου, και εσύ ρίχνεις το βάρος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Οι σχέσεις σου έχουν ζωντάνια, λάμψη, και είναι πηγή χαράς για σένα. Μπορείς τώρα να σταθεροποιήσεις οποιεσδήποτε ερωτικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες επιθυμείς με επιτυχία. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει να καταπιαστείς με ζητήματα επαγγελματικής καταξίωσης και κοινωνικής αναγνώρισης, αλλά και να στρωθείς στη δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και σκέφτεσαι το ενδεχόμενο της επισημοποίησης. Αν είσαι αδέσμευτος, τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις μία σημαντική νέα γνωριμία με προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εύνοια παρατηρείται και στα επαγγελματικά σου, καθώς οι συνεργασίες που κάνεις έχουν τα εχέγγυα της επιτυχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, και εσύ θα βαλθείς να τακτοποιήσεις την καθημερινότητα σου και την εργασία σου. Θα έχεις την ενέργεια και τη διάθεση να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Αυτό μπορεί να σε κάνει να θελήσεις να ασχοληθείς και με τη φυσική σου κατάσταση, με μία διατροφή η μία μορφή άσκησης. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει να σχεδιάζεις το μέλλον με αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε εμπνέει να κάνεις αλλαγές που θα σε ωφελήσουν στη φόρμα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ενδέχεται να γνωρίσεις νέα άτομα σε κάποιο χώρο άθλησης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις καλά τη δουλειά σου και κερδίζεις την εύνοια των ανωτέρων σου.

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Τετάρτη, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, και για σένα αυτό σημαίνει ότι η δημιουργικότητα σου, η αυτοέκφραση, ο ερωτισμός και το πάθος σου είναι στα ύψη. Σε περιμένουν πολλές στιγμές γεμάτες χαρά, διασκέδαση, φλερτ, έρωτα και αγάπη, καθώς και μία επιτυχία σε ό,τι αφορά ένα δημιουργικό σου ταλέντο, ή ένα χόμπι. Η Σελήνη στους ιχθύς σήμερα μπορεί να σε κάνει λίγο υποτονικό ή καχύποπτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι κατάλληλη ευκαιρία αν σκέφτεσαι την απόκτηση ενός απογόνου. Αν είσαι αδέσμευτος, συγκεντρώνεις γύρω σου πολλούς θαυμαστές και έχεις μία μεγάλη γκάμα να διαλέξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επένδυσε τα χρήματα σου σε κάποιο επαγγελματικό πρότζεκτ, και μη σκεφτείς ούτε στιγμή να ρισκάρεις σε τζόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Τετάρτη, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, και εσύ θα επικεντρωθείς σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Βρίσκεις επιτέλους τον χρόνο να αφιερώσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, και το σπίτι σου γίνεται πηγή χαράς και δημιουργικότητας για σένα. Τώρα μπορείς να κάνεις και τις αλλαγές που ήθελες τόσο καιρό σε ό,τι αφορά την ανανέωση ή ανακαίνιση του σπιτιού σου. Η Σελήνη στους Ιχθύς ρίχνει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ευνοϊκή για να την περάσεις με τον σύντροφο σου στο σπίτι και να δώσετε χρόνο για τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο που γνωρίζεις τώρα μπορεί να είναι κατάλληλο για σύντροφος ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάποιες πολύ προσοδοφόρες νέες συνεργασίες στον κλάδο των ακινήτων.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, και για σένα αυτό σημαίνει ότι σε περιμένει ένας μήνας γεμάτος από συναντήσεις, επικοινωνίες, μετακινήσεις, εκδρομές, ανταλλαγή πληροφοριών και συζητήσεων. Οι αλληλεπιδράσεις σου θα είναι πολλές και ποικίλες, και θα αφορούν θέματα επί παντός επιστητού. Θα χρειαστεί να γράφεις κάπου τα ραντεβού σου γιατί είναι πολύ πιθανό να μπερδευτείς και να χαθείς. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε απορροφά στην εργασία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, στέλνεις ερωτικά γράμματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, λαμβάνεις γράμμα από κρυφό θαυμαστή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πολλές ιδέες για νέα επαγγελματικά ανοίγματα και ψάχνεις τους κατάλληλους συνεργάτες για να τα υλοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, και για σένα αυτό δείχνει ότι θα ασχοληθείς πολύ με τα θέματα των οικονομικών σου και των αξιών, υλικών και μη. Σκέφτεσαι τρόπους να αποταμιεύεις περισσότερο και να ξοδεύεις λιγότερο, όπως επίσης και νέους τρόπους απόκτησης εισοδήματος. Αξιολογείς τις καταστάσεις και τους ανθρώπους με άλλη ματιά και άλλα κριτήρια. Η Σελήνη στους Ιχθύς σου φέρνει δημιουργική διάθεση και αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις διάθεση ερωτική για το ταίρι σου, αλλά πρόσεξε μη βγάλεις κτητικότητα και ζήλια. Αν είσαι αδέσμευτος, χρειάζεται να είσαι περισσότερο ανοιχτόμυαλος και να μη μετράς τα πάντα με βάση το χρήμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι στο χέρι σου να μην κάνεις περιττές σπατάλες και να καταφέρεις να κάνεις έναν καλύτερο προϋπολογισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Τετάρτη, ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου, και εσύ γεμίζεις από ενέργεια, χαρά, αισιοδοξία, δημιουργικότητα, και διάθεση ανανέωσης. Ο μήνας των γενεθλίων σου σε καλεί να κάνεις τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και να προγραμματίσεις τα σχέδια και τους στόχους σου για την καινούργια. Τώρα λάμπεις και προσελκύεις το ενδιαφέρον πάνω σου. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κλείνει στο σπίτι σήμερα και περνάς χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου πηγαίνει καλά γιατί εσύ νιώθεις και είσαι καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, σε περιμένουν πολλές προσκλήσεις για εξόδους, στις οποίες μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αισιόδοξος και φιλόδοξος, ώστε να κυνηγήσεις οποιεσδήποτε νέες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες και ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, και αυτό για σένα σημαίνει ότι σε περιμένει ένας μήνας απολογισμού και κλεισίματος κύκλων. Ενδέχεται τώρα να κάνεις κάποιες συνειδητοποιήσεις σχετικά με ανθρώπους και καταστάσεις της προηγούμενης χρονιάς, και να αποφασίσεις τι θα κρατήσεις και την επόμενη, και τι θα αφήσεις να χαθεί στα βάθη της ιστορίας. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε αποσπά με διάφορες συζητήσεις και συναντήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, παίρνεις τον σύντροφο σου και πηγαίνετε μία εκδρομή. Αν είσαι αδέσμευτος, συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αφήσεις τα περσινά ξινά σταφύλια και να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα προς το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναθεωρήσεις κάνεις σχετικά με τη δουλειά σου, και ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις αντικείμενο που θα σου ταιριάζει περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Τετάρτη, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, και εσένα σε περιμένουν πλέον πολλές κοινωνικές δράσεις, παρέες, βραδιές γεμάτες κόσμο και νέες φιλίες. Η ανάγκη σου να ασχολείσαι με τα κοινά θα γίνει τώρα ακόμα εντονότερη, θα ενδιαφερθείς για πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα και θα θελήσεις να κάνεις κάτι για να αλλάξεις μία άσχημη κατάσταση. Η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον σου στο πώς θα βγάλεις περισσότερα χρήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θυμάσαι ξανά πώς είναι να είσαι φίλος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας φίλος μπορεί τώρα να γίνει εραστής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία πολιτική ή κοινωνική δράση στην οποία συμμετέχεις ενδέχεται να γίνει η κύρια πηγή εισοδήματος σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Τετάρτη, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, και σε καλεί να ασχοληθείς ενεργά με την επαγγελματική σου καταξίωση, τη δημόσια εικόνα σου, την κοινωνική αναγνώριση, και την επιτυχία. Η φιλοδοξία σου γίνεται τώρα έντονη και δουλεύεις σκληρά για να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα. Έχεις την εύνοια των ανωτέρων σου και μπορείς να καταφέρεις πολλά. Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει συναισθηματικό, ευαίσθητο στις ανάγκες των άλλων, και με έντονο το στοιχείο της ενσυναίσθησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να προγραμματίζεις έναν λαμπερό γάμο. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιος προϊστάμενος σου τρέφει ερωτικά αισθήματα για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξαιρετική συγκυρία για να προωθήσεις κάθε σου μεγαλόπνοο, φιλόδοξο σχέδιο.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *