ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, μπορεί να σου φέρει καθυστερήσεις και εμπόδια στα σχέδια σου, και να νιώσεις ότι μπλοκάρεσαι. Η αναζήτηση της αλήθειας και της πνευματικής ανάπτυξης ενδέχεται να έχουν τώρα εσωτερικές αντιφάσεις και δυσκολίες. Νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις ανοίγματα και ότι βρίσκεσαι σε μία φυλακή. Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει να εκφράζεις τα συναισθήματα σου και να είσαι παρών στις ανάγκες των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται να διατηρήσεις ένα πιο ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα για χάρη της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος, τείνεις να βλέπεις τα πράγματα απαισιόδοξα και αυτό δεν σε βοηθάει στην αναζήτηση νέου συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πεπεισμένος ότι η μόνη λύση στα επαγγελματικά και οικονομικά σου προβλήματα βρίσκεται στο να τα αντιμετωπίσεις με περισσότερο ρεαλισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, σε κάνει να αναζητάς την ενσυναίσθηση ανάμεσα στις φιλίες σου και στις κοινωνικές σου δράσεις. Ενδέχεται να αντιληφθείς ότι υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε σένα και κάποιον φίλο σου, κάτι που θα σε δυσαρεστήσει αλλά θα σε κάνει να δεις την αλήθεια κατάματα. Πιθανό να χρειάζεσαι κάποια αλλαγή και ανανέωση στον φιλικό σου κύκλο. Η Σελήνη στον Κριό σου φέρνει τάση για απομόνωση και μελαγχολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αντιμετωπίζεις κάποιες φοβίες όσον αφορά τη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, χρειάζεται να σκεφτείς πολύ σοβαρά την πρόταση ενός φίλου σου για ερωτική σχέση, καθώς ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιος φίλος ενδέχεται να χρειαστεί την οικονομική σου βοήθεια, ωστόσο αυτό μπορεί να είναι κάτι που θα αδειάσει το πορτοφόλι σου και θα σε αγχώσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, ενδέχεται να φέρει δυσκολίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, εξαιτίας των υποχρεώσεων σου για την καριέρα σου. Οι υψηλές προσδοκίες που θέτεις στον εαυτό σου για τα επαγγελματικά σου ζητήματα επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Θα χρειαστεί να βρεις τη λύση, ώστε να μπορείς να είσαι λειτουργικός σε όλα. Η Σελήνη στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με φίλους και παρέες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος με τα παράπονα που έχει το ταίρι σου από σένα, διότι νιώθει παραμελημένο. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς με το να βρεις νέο σύντροφο, διότι επιδίδεσαι υπερβολικά στη δουλειά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αρκεί να προσέξεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τους συναδέλφους και συνεργάτες που σου φέρνουν κάποια εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι η υγεία και ευεξία σου εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την πνευματική σου ανάπτυξη, η οποία λόγω κάποιων συνθηκών δεν ευνοείται τελευταία. Ένα ταξίδι που προγραμμάτιζες να κάνεις αντιμετωπίζει δυσκολίες στην πραγματοποίηση του. Μία εκπαιδευτική δραστηριότητα την οποία έχεις ξεκινήσει, χρειάζεται την πλήρη αφοσίωση σου. Η Σελήνη στον Κριό σε ρίχνει στη δουλειά και στοχοπροσηλώνεσαι στην εξέλιξη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απογοητεύεται από την ακύρωση του ταξιδιού που είχατε προγραμματίσει. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο με διαφορετική κουλτούρα από σένα δεν είναι σίγουρο ότι θα σου ταιριάξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα χρειαστεί να βρεις εναλλακτικούς τρόπους ανανέωσης, ώστε να γίνεις πιο λειτουργικός στη δουλειά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, υποδεικνύει ότι υπάρχει ανάγκη για αυτοπειθαρχία σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα και τον σεξουαλικό βίο. Καλείσαι να εξετάσεις σε βάθος τα συναισθήματα που έχεις στις ερωτικές σου σχέσεις, αλλά και να νιώσεις ότι υπάρχουν εμπόδια στην έκφραση της σεξουαλικότητας και του ερωτισμού σου. Η Σελήνη στον Κριό, ωστόσο, σου φέρνει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση ότι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εξερευνάς με το ταίρι σου διαφορετικούς τρόπους για να εκφράσεις την αγάπη σου. Αν είσαι αδέσμευτος, χρειάζεται να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες που σε διακατέχουν σχετικά με το συναίσθημα του έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι φοβίες σου επεκτείνονται και στο οικονομικό κομμάτι, και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις σχετικά με αυτό λίγο αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, σε κάνει να αντιληφθείς ότι οι υποχρεώσεις της οικογένειας και οι πιο προσωπικές σου σχέσεις ενέχουν αντιφάσεις. Έχεις ευθύνες τόσο απέναντι στα οικογενειακά σου πρόσωπα όσο και στον σύντροφο σου, κάτι που σου δημιουργεί ένα περαιτέρω βάρος. Θα χρειαστεί να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα δύο, ώστε να μην υπάρξουν συγκρούσεις. Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει να αναλύεις τα πάντα σε βάθος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες στη σχέση σου με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ίσως μια νέα γνωριμία τώρα να σε δυσκολέψει αλλά να είναι σταθερή στον χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλοι φαίνεται να έχουν απαιτήσεις από σένα, κι αφορά τα επαγγελματικά σου που σε ζορίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου, φέρνει δυσκολίες στην καθημερινότητα σου, δεδομένου ότι δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο να ανταποκριθείς στις σπουδές ή στα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία παρακολουθείς. Δεν μπορείς να είσαι εύκολα συνεπής στις προθεσμίες που σου θέτουν και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Η συνέπεια και η αποδοτικότητα είναι στοιχεία τα οποία θα πρέπει να δουλέψεις. Η Σελήνη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις όπου αναμένονται ανταγωνισμοί και απότομες συμπεριφορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχουν άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για σένα ερωτικά, αλλά εσύ δεν έχεις τον χρόνο να τα προσέξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκέψου μήπως χρειάζεσαι κάποια άδεια, ώστε να τακτοποιήσεις και τις υπεράριθμες εκκρεμότητες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, υποδεικνύει δυσκολίες στη διαχείριση των χρημάτων σου, καθώς προσπαθείς να επενδύσεις σε δημιουργικές δραστηριότητες και νέες επιχειρηματικές ιδέες. Καλείσαι να είσαι αυστηρός και ρεαλιστής με τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα, εάν σκοπεύεις να τα κάνεις να αποδώσουν καρπούς. Αυτό όμως θα σε περιορίσει και θα σου ρίξει τη διάθεση. Η Σελήνη στον Κριό σε βάζει να ασχοληθείς με καθημερινές εκκρεμότητες και με θέματα της δουλειάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις την έξαψη του έρωτα να σβήνει από τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, γίνεσαι πιο απαισιόδοξος όσον αφορά τον ερωτικό τομέα και την εύρεση κατάλληλου συντρόφου, γιατί τα κριτήρια σου είναι αυστηρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενδέχεται να κάνεις έξοδα εξαιτίας των παιδιών σου. Πρόσεξε να μην επενδύσεις σε τυχερά παιχνίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς ότι η ατομική σου ταυτότητα διαφέρει από τις επιταγές της οικογένειας. Νιώθεις διαφορετικός και έχεις την ανάγκη να φέρεις αυτή τη διαφορά στο προσκήνιο, να ανεξαρτητοποιηθείς από τις προσδοκίες που σου επιβάλλουν οι άλλοι. Πολύ πιθανόν να θελήσεις να μετακομίσεις ή να μεταναστεύσεις στο εξωτερικό. Η Σελήνη στον Κριό σου φέρνει φλερτ, χαρά και διασκέδαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μοιράζεσαι τα προβλήματα σου και τις σκέψεις σου με τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι ελεύθερος να κάνεις αυτά που επιθυμείς, χωρίς τους περιορισμούς που επιβάλλει μία σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκέφτεσαι αν η δουλειά που κάνεις είναι αυτό που ταιριάζει στη δική σου προσωπικότητα, και αν όχι, να την αλλάξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, σου φέρνει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία και στη διαχείριση των ψυχικών σου θεμάτων και συναισθημάτων. Θέματα που υπάρχουν στα βάθη του υποσυνειδήτου σου, προκαλούν εμπόδια στην ικανότητα της μάθησης. Δεν είσαι συγκεντρωμένος για να καταφέρεις να αφομοιώσεις τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Η Σελήνη στον Κριό σου φέρνει την τάση να κλειστείς στο σπίτι σου και να χαλαρώσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις δυσκολία να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου στο σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι όλα τα λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν με τις προηγούμενες σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μελαγχολική σου διάθεση δεν σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και ενδέχεται να μείνεις πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, μπορεί να φέρει αντιφάσεις και συγκρούσεις ανάμεσα στην κοινωνική σου δραστηριότητα και στην οικονομική σου κατάσταση. Μία άλλη περίπτωση είναι, ο κοινωνικός σου κύκλος να μην ανταποκρίνεται σε αυτό που θεωρείς εσύ άξιο να έχεις δίπλα σου. Ακόμα, ενδέχεται οι στόχοι και τα οράματα σου να χρειάζεται να μπουν σε ένα πιο ρεαλιστικό πλαίσιο. Η Σελήνη στον Κριό σου φέρνει πολλές συναντήσεις και μετακινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αφήσεις για λίγο τους φίλους και τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις για χάρη της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αλλάζουν οι αξίες με τις οποίες βλέπεις τους ανθρώπους, και επομένως, κρίνεις διαφορετικά για τις μελλοντικές σχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην αφήσεις έναν φίλο σου να σε παρασύρει σε περιττά έξοδα, τα οποία δεν θα σε ωφελήσουν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, σου φέρνει επαγγελματικές προκλήσεις και σκέψεις σχετικά με το κατά πόσον η επαγγελματική σου δραστηριότητα είναι αυτό που επιθυμείς πραγματικά για σένα. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορεί η δουλειά σου να σε καθορίζει ως άτομο και ως προσωπικότητα. Απαιτείται από σένα να έχεις αυτοπειθαρχία και αυτοέλεγχο στον χώρο εργασίας σου. Η Σελήνη στον Κριό σου φέρνει κάποια θέματα σχετικά με τα οικονομικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι ένας φάρος ελπίδας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Αν είσαι αδέσμευτος, αντιλαμβάνεσαι πως μία σχέση είναι πιο σημαντική για σένα από τη δουλειά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να αντιμετωπίσεις τις επαγγελματικές προκλήσεις με ωριμότητα, σοφία και ρεαλισμό.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *