ΤΟΠΙΚΑ posted by

Στο «JORDANI espresso & pizza bar» συνδυάζουμε γεύσεις με τους αγώνες των αγαπημένων μας ομάδων!

Στο «JORDANI espresso & pizza bar» συνδυάζουμε γεύσεις με τους αγώνες των αγαπημένων μας ομάδων!

Στην καρδιά της Αλεξάνδρειας, μία πιτσαρία ξεχωρίζει με τον τρόπο που συνδυάζει την αγάπη για τη γεύση με το πάθος για το ποδόσφαιρο.

To «JORDANI espresso & pizza bar» στον πεζόδρομο είναι ένας προορισμός όχι μόνο για τους λάτρεις της πίτσας, αλλά και για τους φίλους του αθλητισμού που αναζητούν έναν τόπο όπου μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι με καλό φαγητό.

To «JORDANI espresso & pizza bar» με μια πρώτη ματιά, αποπνέει έναν ζεστό και φιλόξενο αέρα. Πλέον στις οθόνες του καταστήματος παρακολουθείτε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τους αγώνες των αγαπημένων σας ομάδων στα κανάλια NOVA και Cosmote TV!

Οι φίλοι και πελάτες μπορούν καθίσουν στα άνετα τραπέζια, το μενού προσφέρει μια ποικιλία από τις γνωστές γευστικές επιλογές με την υπογραφή Jordani!

Καθώς οι πελάτες απολαμβάνουν τη νοστιμιά της πίτσας, οι συναρπαστικοί ποδοσφαιρικοί αγώνες προβάλλονται ζωντανά στις τηλεοράσεις. Η ατμόσφαιρα γίνεται ενθουσιώδης καθώς οι φίλοι σχολιάζουν και παρακολουθούν κάθε στιγμή του παιχνιδιού. Από τον εκρηκτικό πανηγυρισμό για ένα γκολ μέχρι την αγωνία για την εξέλιξη του σκορ, η πιτσαρία γίνεται μια στέκα για τους φίλους του ποδοσφαίρου.

To «JORDANI espresso & pizza bar» δεν είναι απλά ένα μέρος όπου οι άνθρωποι έρχονται για φαγητό. Είναι ένας χώρος όπου η αγάπη για την καλή πίτσα συναντά το πάθος για τον αθλητισμό, δημιουργώντας έναν τόπο γεμάτο γεύση, φιλία και συναισθηματικές στιγμές που μένουν αξέχαστες!

«JORDANI espresso & pizza bar»

Πεζόδρομος Αλεξάνδρειας:

Τηλέφωνο: 2333026683 – 6975535251

Δείτε τις γεύσεις του καταστήματος που μπορείτε να δοκιμάσετε:

PIZZA PRIMAVERA

 

CLUB SANDWICH ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΥΡΙΩΝ

 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ

 

ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ

 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

 

ΚΑΛΤΣΟΝΕ

 

PIZZA MEXICAN

  

PIZZA KASTRO

 

          

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *