ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Flashback: Όταν ο Καρυπίδης έπαιξε το 2015 κόντρα στην Αλεξάνδρεια με τα χρώματα της Ειρηνούπολης!

Flashback: Όταν ο Καρυπίδης έπαιξε το 2015 κόντρα στην Αλεξάνδρεια με τα χρώματα της Ειρηνούπολης!

Ο “πρεζιντέντε” Τέο Καρυπίδης τελικά δεν ήρθε με την αποστολή του Ζερβοχωρίου στην αναμέτρηση με την Αλεξάνδρεια το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023.

Για τον λόγο αυτό το Αλεξάνδρεια-Γιδάς κάνει flashback 8 χρόνια πίσω και θυμάται στις 31 Οκτωβρίου του 2015 τότε που ο Θοδωρής Καρυπίδης είχε έρθει ως ποδοσφαιριστής με τα χρώματα της Ειρηνούπολης στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας.

Ας θυμηθούμε εκείνο το ρεπορτάζ του Μάκη Σαπουνόπουλου:

31 Οκτωβρίου 2015

Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας

Την άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο κύπελλο πήρε η ομάδα της Αλεξάνδρειας από την Ειρηνούπολη κερδίζοντάς της εντός έδρας με 1-0 για το πρωτάθλημα της Α1 στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μισό του Α΄ ημιχρόνου. Ωστόσο οι πράσινοι όχι μόνο ισορρόπησαν το παιχνίδι στη συνέχεια αλλά και στο 35΄ με κεφαλιά του Μπενίσκου (βίντεο παρακάτω) ύστερα από σέντρα του Λίτσι κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό τέρμα του αγώνα και να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Αλεξάνδρεια: Μυλωνάς, Π. Κούκλας, Νικολόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Χρ. Παπαδόπουλος, Αρ. Κούκλας, Λίτσι, Πέτκος (88΄ Ιορδανόπουλος), Σαμαράς, Αναστάσης, Μπενίσκος (89΄ Τσιρίδης).

Ειρηνούπολη: Σταματέλος, Συμεωνίδης, Τενεκετζί, Πίτος, Συμεωνίδης, Πετκάκης (70΄ Βαλδήρ), Κουκουράκης, Τσιούπρος, Γασπαράτος, Καρυπίδης (55΄ Ν. Παπαδόπουλος), Έξαρχος.

Δείτε εικόνες, βίντεο με φάσεις και το γκολ του αγώνα καθώς και δηλώσεις του Μπενίσκου και του Λίτσι της Αλεξάνδρειας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *