ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ακινητοποιήθηκε λεωφορείο στο Καϊμακτσαλάν – απεγκλωβίστηκαν 45 επιβάτες

Ακινητοποιήθηκε λεωφορείο στο Καϊμακτσαλάν – απεγκλωβίστηκαν 45 επιβάτες

Ένα λεωφορείο με 45 επιβάτες παρέμεινε αποκλεισμένο στα χιόνια στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, καθώς η κακοκαιρία Bettina προκάλεσε ισχυρή χιονόπτωση στην περιοχή, ωστόσο οι άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους.

Το λεωφορείο παρέμεινε αποκλεισμένο περίπου 1.30 ώρα στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν αλλά στο σημείο βρέθηκαν εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Έδεσσας και πραγματοποιήθηκε ο απεγκλωβισμός του.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Ιορδάνης Τζαμτζής, «με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικασία απεγκλωβισμού του λεωφορείου. Οι επιβάτες ήταν από τη Λιβαδειά και μεταφέρθηκαν στο Νέο Άγιο Αθανάσιο και από εκεί στο Λουτράκι Πέλλας».

«Μόλις ειδοποιηθήκαμε ανεβήκαμε πάνω και τους δώσαμε κουβέρτες, δεν χρειάστηκε να τους προσφέρουμε τροφή, διότι έγινε άμεσα η μεταφορά τους. Στο σημείο βρέθηκαν δύο μηχανήματα αποχιονισμού και προχώρησε η διαδικασία απεγκλωβισμού με τη βοήθεια της πυροσβεστικής και της αστυνομίας», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *