ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ, για σήμερα Τρίτη έχουμε την Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων που για σένα προκαλεί την ανάγκη να το ρίξεις έξω. Από την άλλη η σκληρή όψη μεταξύ Ερμή Ποσειδώνα σε επηρεάζει φέρνοντας αρκετές παρεξηγήσεις που πρέπει να λύσεις με ψυχραιμία. Ανταλλάζεις κουβέντες που δεν εννοείς πραγματικά, αλλά οι φίλοι σου, όπως και να ‘χει φαίνεται να είναι εκεί για εσένα. Μην παίρνεις τις υποσχέσεις των άλλων τοις μετρητοίς και η ημέρα θα κυλίσει πολύ θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου δεν είναι αρκετά ξεκάθαρα, οπότε θα χρειαστεί να κρατήσεις μια απόσταση και να θέσεις όρια. Σε περίπτωση που κάνεις μια γνωριμία, ενδεχομέ-νως να την εξιδανικεύσεις και να τη δεις πολύ πιο θετικά από ο,τι είναι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ευνοϊκό διάστημα για εσένα που κάνεις ένα δημιουργικό επάγγελμα, γιατί η έμπνευσή σου είναι στα ύψη. Αν βέβαια αυτό δεν ισχύει, τότε μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις εντός των εργασιακών σου. Πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους. Κατά συνέπεια συνεχίζεις να είσαι λιγάκι ανήσυχος. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα κάποιας σκληρής κριτικής ή απόρριψης που ένιωσες το τελευταίο διάστημα. Έχεις την τάση να παραποιείς το νόημα όσων ακούς. Προσπάθησε να μη δίνεις σημασία στα λεγόμενα των άλλων, διαφορετικά θα επηρεαστούν τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου. Η αυτοπεποίθηση πρέπει να πηγάζει από μέσα σου, ανεξαρτήτως αποδοχής των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μάλλον θα χρειαστεί στα ερωτικά σου να χρησιμοποιήσεις περισσότερο τη λογική παρά το συναίσθημα. Τείνεις να εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις που βιώνεις. Χρησιμοποίησε την λεκτική επικοινωνία αντί για το ένστικτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά και οικονομικά σου χρειάζεται να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο ή κίνηση με αμφίβολα αποτελέσματα. Μαζί, απόφυγε τις μεγάλες επενδύσεις ή ακριβές αγορές, διότι πιθανό είναι να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Σήμερα Τρίτη συνεχίζει η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο φίλε μου Δίδυμε, ενώ το Τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα βρίσκεται ακόμη σε ισχύ και η μέρα σου είναι γεμάτη σύγχυση, νευρικότητα ενώ δεν λείπουν και οι απατηλές διαθέσεις! Από την άλλη θα μπορέσεις να επινοήσεις πολύ δημιουργικές μεθόδους για να ξεφύγεις από διάφορα προ-βλήματα. Συνιστάται να προετοιμαστείς με εναλλακτικές λύσεις για τα ζητήματά σου, μιας και δεν αποκλείεται να συναντήσεις διάφορα εμπόδια προς οποιαδήποτε προσπά-θεια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μικρές κι αργές εξελίξεις κρύβουν τα ερωτικά σου κι αυτό οφείλεται στην δική σου θολωμένη κρίση. Πάρε το χρόνο σου κι αν κάτι δεν σου φαίνεται και τόσο αληθινό, εξέτασε την κατάσταση που βιώνεις, δίχως να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοείσαι αρκετά στο επαγγελματικό κομμάτι σε περίπτωση που εργάζεσαι πάνω σε κάτι δημιουργικό ή στον τομέα υγείας. Διαφορετικά, το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σου προκαλέσει λίγες ασυνεννοησίες εντός του εργασιακού περιβάλλοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη φίλε μου Καρκίνε, η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, σε κάνει να αισθάνεσαι μοναχικά. Κράτησε κατά νου ότι η συγκεκριμένη ημέρα για εσένα είναι μια άριστη στιγμή να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και γενικότερα τον εσωτερικό σου κόσμο. Οι επανασυνδέσεις σχέσεων είναι επίσης πιθανές, όμως τα αποτελέσματά τους ενδεχομένως να σε απογοητεύσουν. Οποιαδήποτε ανατροπή κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σε οδηγήσει αργότερα σε μια πιο σωστή επιλογή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά, σου μπορεί να έχουν αρκετές εξελίξεις εντός της ημέρας, αλλά σίγουρα θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι και να μην πεις μεγάλες κουβέντες. Κάποιοι άνθρωποι σε προσεγγίζουν δείχνοντας διαφορετικές προθέσεις από τις πραγματικές τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα ευνοείσαι αν ασκείς κάποιο καλλιτεχνικό ή πνευματιστικό επάγγελμα. Η ημέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παραγωγική. Αν πάλι ο κλάδος σου δεν ανήκει στους παραπάνω, καλό είναι να προσέξεις τυχόν παρεξηγήσεις ή ’πισώπλατα χτυπήματα’.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, Τρίτη και με Σελήνη από τους Διδύμους και για το ζώδιο σου προβλέπεται αρκετή κινητοποίηση. Βγες έξω και πέρασε όμορφα, γνωρίζοντας νέο κόσμο. Τα φιλαράκια σου θα σου σταθούν, αλλά δεν αποκλείεται να πεις και να α-κούσεις κάποιες πληροφορίες που δεν θα είναι αληθινές ή να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στρέψου σε καλλιτεχνικές ενέργειες ή προ-σπάθησε να μάθεις κάτι καινούριο, γιατί η μέρα μοιάζει να είναι κατάλληλη για τέτοιες ασχολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα απόφυγε να λάβεις σοβαρές αποφάσεις στα ερωτικά σου, γιατί η κρίση σου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Μία φιλία πιθανότατα να εξελιχθεί σε μία αισθηματική σχέση και καλείσαι να ζυγίσεις κατά πόσο αυτό θα είναι ορθή επιλογή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ημέρα κυλάει όμορφα. Είσαι πολύ πιο επινοητικός. Βέβαια, θα χρειαστεί οπωσδήποτε να αποφύγεις να δώσεις το λόγο σου πάνω σε κάτι κρίσιμο, αφού μάλλον αργότερα δεν θα κατορθώσεις να το ολοκληρώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη έχουμε την Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, όπου η επιρροή της είναι άμεση για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Παρθένε. Η διάθεσή σου θα είναι ελαφρώς πεσμένη. Σε αντίστοιχη φάση θα βρίσκεται και η προσωπική σου κρίση. Συνι-στάται μην λάβεις καμία κρίσιμη απόφαση στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σου κατά τη σημερινή ημέρα. Όσο ενθουσιασμένος κι αν είσαι σχετικά με το οτιδήποτε, άφησε την ολοκλήρωσή του για το μετέπειτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν έχει σημασία αν είσαι δεσμευμένος ή όχι. Σήμερα θα αισθανθείς πως έχεις ερωτικές κατακτήσεις. Καλό είναι να θυμάσαι πως η ποιότητά τους δεν είναι απαραίτητα καλή. Τα αισθηματικά σου θεωρούνται άστατα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από εμπόδια καταφέρνεις να σκεφτείς δημιουργικές μεθόδους και να τα αποφύγεις ή ξεπεράσεις. Απόφυγε να πεις μεγάλα λόγια και μην πάρεις στα σοβαρά τις βαρύγδουπες κουβέντες των άλλων στα επαγγελματικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Τρίτη με την Σελήνη από το φιλικό για σένα ζώδιο των Διδύμων προβλέπεται πως θα αντιμετωπίζεις τα πάντα γύρω σου με δυναμισμό. Μπορείς και εντοπίζεις τη θετική πλευρά των γεγονότων και αυτό σε βοηθά να έχεις και θετικά αποτελέσματα. Βέβαια, το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα είναι ακόμη σε ισχύ, άρα παίζουν παρεξηγήσεις στο προσκήνιο, για αυτό προφυλάξου. Η ημέρα αυτή ευνοεί για καλλιτεχνικές ενέργειες, για εναλλακτικές θεραπείες αλλά και εκπαίδευση σε κάτι νέο. Δεν ενδείκνυται για την οργάνωση πλάνων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζυγέ τα η ερωτική σου ζωή θα μπορούσε να σημειώσει εξελίξεις και να νιώσεις ότι λαμβάνεις την αγάπη που χρειάζεσαι. Από την άλλη, πιθανότατα κάποια από τα πρόσωπα που εκφράζουν ενδιαφέρον προς εσένα να μην είναι ειλικρινή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου θα μπορούσες να έχεις κάποια επέκταση μέσα από τις δικές σου δημιουργικές ιδέες. Συνιστάται, παράλληλα, να αποφύγεις το υπερβολικό ρίσκο ή τις υπέρογκες επενδύσεις, εξαιτίας του υπερβολικού ενθουσιασμού σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων αναμένεται να φορτίσει την ημέρα σου με λίγες ανησυχίες, ανεξαρτήτως αν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα ή όχι. Μπορείς και κάνεις ξεκινήματα παρά τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσεις στο δρόμο σου. Χρησιμοποιώντας την λογική σου, και συμβουλευόμενος πιο έμπειρα άτομα από εσένα μπορείς να καταφέρεις αρκετά. Αν πρέπει να διευθετήσεις κληρονομικά θέματα απαιτείται να οπλιστείς με υπομονή και επιμονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα συνιστάται να είσαι πολύ προσεκτικός σχετικά με κάποια ζητήματα των ερωτικών σου. Γίνεσαι λίγο απερίσκεπτος και ταυτόχρονα απαιτητικός. Η επικοινωνία σου δεν είναι αρκετά ξεκάθαρη, πράγμα που προκαλεί προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και οικονομικά σου μοιάζει να λαμβάνεις αρκετή βοήθεια από τρίτους. Έχε το νου σου, γιατί η συγκεκριμένη υποστήριξη δεν αποκλείεται να σου ζητηθεί αργότερα και μάλιστα με τόκο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη βρίσκεται στο ακριβώς απέναντι ζώδιο από εσένα, τον Δίδυμο. Ως επακόλουθο, ακούς αναπάντεχα νέα που επιδρούν αρνητικά στη διάθεσή σου. Εκτός αυτού, εσύ αλλά και ο περίγυρός σου δεν είστε ακόμη σε θέση να τηρήσετε τις υποσχέσεις που δίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό συμβαίνει γιατί ο ενθουσιασμός σας, σάς ωθεί να πείτε μεγάλες κουβέντες. Άφησε τις σημαντικές δηλώσεις για άλλη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου δεν είναι αδιάφορα. Θα πρέπει να λάβεις υπόψιν ότι σήμερα είσαι πιο επιρρεπής στο να προχωρήσεις σε μία λάθος επιλογή. Αν έχεις ταίρι, μιλήστε ξεκάθαρα και παραμείνετε υπομονετικοί, ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου δεν αποτελούν προτεραιότητα σήμερα. Αν σκοπεύεις να ξεκινήσεις μία καινούρια συνεργασία, κράτησε στο μυαλό σου το ενδεχόμενο πως αργότερα αρκετοί από τους όρους της να μεταβληθούν. Μία από τις δύο πλευρές ίσως δυσανασχετήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Τρίτη και με Σελήνη στους Διδύμους και εσύ φίλε μου Αιγόκερε σήμερα δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι έχεις αναλάβει περισσότερα πράγματα από όσα όντως μπορείς να ολοκληρώσεις. Η μέρα είναι ωστόσο κατάλληλη για να ασχοληθείς με ζητήματα ευεξίας, διατροφής, για να οργανώσεις το πρόγραμμά σου, να ασχοληθείς με την φρο-ντίδα κατοικίδιου (εφόσον έχεις) Αν είσαι καλλιτέχνης ή εργάζεσαι στον κλάδο της υγεί-ας, η έμπνευσή σου ή η παραγωγικότητά σου εκτοξεύονται και μπορείς να διαπρέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα από τη δουλειά οι πιθανότητες να προχωρήσεις σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία είναι αυξημένες. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Αν έχεις ήδη ένα ταίρι στη ζωή σου η σημερινή ημέρα σας βοηθά να κάνετε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έρχονται στο προσκήνιο για σήμερα και μπορεί να κάνεις κάποιο ξεκίνημα. Αν ψάχνεις δουλειά βάλε τα δυνατά σου, αλλά έχε τις κεραίες σου ανοιχτές, αφού κάποιες δουλειές θα σου παρουσιάζονται πιο ωραίες από ότι πράγματι είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη φίλε μου Υδροχόε προβλέπεται μία ημέρα αρκετά ερωτική. Εκτός αυτού, η δημιουργικότητά σου γίνεται τόσο ενδυναμωμένη που όποιο πρόβλημα και αν εμφανιστεί στο δρόμο σου θα κατορθώσεις να το επιλύσεις. Λάβε υπόψιν σου ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να πεις πράγματα που δεν εννοείς. Αντίστοιχα, θα ακούσεις υποσχέσεις που ενδεχομένως να μην τηρηθούν. Τέλος, αν έχεις παιδάκια, η ημέρα ενδείκνυται για να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου φαίνεται να έχεις λίγες κατακτήσεις, αλλά είναι απαραίτητο να διακρίνεις σωστά τις πραγματικές προθέσεις όσων σε προσεγγίζουν. Αν είσαι σε σχέση, πρέπει να επιμείνεις στην ξεκάθαρη επικοινωνία, ώστε να αποτραπούν οι εντά-σεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κρυφές εχθρότητες, μεγάλες μα κούφιες υποσχέσεις κι απογοητεύσεις. Όλα είναι πιθανά σήμερα. Στην περίπτωση που το επάγγελμά σου σχετίζεται με την υγεία, την ενέργεια ή τις τέχνες, τότε η ενέργεια αυτή λειτουργεί προς όφελός σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, Τρίτη σήμερα και με Σελήνη στους Διδύμους που σε επηρεάζει άμεσα όσον αφορά τα της οικίας. Αρκετά γεγονότα που διαδραματίζονται εντός της οικογένειας ή από κάποιον συγγενή, μπορεί να επηρεάσουν εμφανώς όλους τους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου. Είναι απαραίτητο να θέσεις ξεκάθαρα όρια στους γύρω σου και να γίνεις πιο αποφασιστικός. Συνάμα, πρέπει να κρατήσεις στο μυαλό σου πως η κρίση σου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, οπότε απόφυγε να πάρεις κάποιο ρίσκο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κράτησε ξεχωριστά στο μυαλό σου τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά για σήμερα. Φαίνεται ότι επικρατεί μία μικρή, μα διαχειρίσιμη σύγχυση στη ζωή σου τελευταία και καλό είναι να τη διαχειριστείς διπλωματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα νέα ξεκινήματα σήμερα στα επαγγελματικά σου είναι πιθανά. Αρκετές αλλαγές κι επιτυχίες θα είναι αποτέλεσμα των δικών σου σκληρών προσπαθειών. Μην το βάλεις κάτω και μην είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *