ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Στα πάτρια εδάφη για τις γιορτές ο Γιώργος Κούτσιας – προπονείται στα Τρίκαλα

Στα πάτρια εδάφη για τις γιορτές ο Γιώργος Κούτσιας – προπονείται στα Τρίκαλα

Επέστρεψε στα πάτρια εδάφη ο Γιώργος Κούτσιας και προπονείται στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις των Τρικάλων του δήμου Αλεξάνδρειας.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, ο ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος αποτελεί “γέννημα-θρέμμα” των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην γενέτειρά του.

Εκμεταλλευόμενος την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του στις ΗΠΑ και ενόψει των χριστουγεννιάτικων εορτών, ο Γιώργος Κούτσιας επέστρεψε στην Ημαθία για να ξανασμίξει με συγγενείς και φίλους. Φυσικά το ποδοσφαιρικό του επίπεδο του επιβάλλει να γυμνάζεται διαρκώς και ο ίδιος δείχνοντας επαγγελματισμό, συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις.

Αυτές τις μέρες πραγματοποιεί τις προπονήσεις του με ειδικό επιτελείο στο γήπεδο των Τρικάλων, προκειμένου να διατηρείται σε άριστη φόρμα και φυσικά ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε και τον φωτογράφισε χαμογελαστό.

Θυμίζουμε ότι 19χρονος επιθετικός αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα των Chicago Fires, ενώ κατά το παρελθόν τίμησε τις φανέλες του ΠΑΟΚ και του ΝΠΣ Βόλου στην Super League 1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *