ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο η Σελήνη από το φιλικό προς εσένα ζώδιο του Λέοντα φανερώνει ότι η μέρα σου θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική. Με οτιδήποτε καταπιαστείς, το πλανητικό τοπίο δείχνει να βρίσκεται με το μέρος σου. Έτσι, τελειώνεις τις υποχρεώσεις σου, ενώ μπορείς να ασχοληθείς επιτυχώς και με νέες δραστηριότητες. Το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου προμηνύει πως για εσένα η ημέρα διακρίνεται από σταθερές και προσεκτικές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν αναζητάς τον έρωτα ή αν θέλεις να αναθερμάνεις τον δικό σου, η σημερινή ημέρα σε υποστηρίζει αρκετά. Διαθέτεις την κατάλληλη σοβαρότητα κι αποφασιστικότητα, ενώ η γοητεία σου μοιάζει αυξημένη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πέρα από τις αμέτρητες ιδέες που ‘σου ‘ρχονται’ τελευταία, κατέχεις μαζί και την απαραίτητη αποφασιστικότητα για να τα καταφέρεις. Η ημέρα ευνοεί σημαντικές συναντήσεις ή ενάρξεις επί των επαγγελματικών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Λέοντα, ρίχνει την προσοχή σου στο παρελθόν, τις ρίζες σου και το σπίτι σου. Συγχρόνως, η θετική όψη μεταξύ Ερμή και Κρόνου σε ωθεί να συγκεντρωθείς εις βάθος σε οτιδήποτε νιώθεις την ανάγκη να αναλύσεις μέσα σου. Είσαι ικανός να ψυχαναλύσεις τον εαυτό σου και τους άλλους, ενώ κατέχεις αντικειμενική σκέψη που τελικά τη χρησιμοποιείς ως εργαλείο επίλυσης διαφόρων εντάσεων ή εμποδίων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τυχόν γνωριμίες μέσω κάποιων συναδέλφων ή γνωστών, ευνοούνται. Αν έχεις έναν δεσμό, βρίσκεσαι είτε υπό σκέψη σταθεροποίησής του, είτε επαναξιολογείς προσεκτικά την επιλογή σου, σε περίπτωση που βιώνεται ήδη μία κρίση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, αν και Σάββατο, φαίνεται να έχουν θετικές εξελίξεις κι επιτυχίες. Μέσα από ώριμη σκέψη, συζήτηση και προσπάθεια, είσαι σε θέση να καταφέρεις πολύ σημαντικές κινήσεις. Ευνοείσαι και στην αναζήτηση εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι θετική για σήμερα Σάββατο αγαπητέ Δίδυμε, μιας και η Σελήνη από τον Λέοντα σου χαρίζει περαιτέρω κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και γοητεία! Γίνεσαι πολύ πιο ετοιμόλογος, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου και σε ευνοούν οι συζητήσεις ή συναντήσεις με άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία από εσένα ή ανθρώπους διαφορετικού κοινωνικού υπόβαθρου. Πρόκειται να απολαύσεις μία γεμάτη ημέρα και να συλλέξεις πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εξωστρέφειά σου θα είναι το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να κατακτήσεις όσα έχεις στην καρδιά σου. Ακόμη και προβλήματα να έχει η σχέση σου, οι σημερινές διελεύσεις σε ωθούν να τις επιλύσεις ώριμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου επίσης δεν πηγαίνουν πίσω. Το πλανητικό τοπίο σου χαρίζει τα απαραίτητα εφόδια. Εφόσον αναλάβεις τις κατάλληλες πρωτοβουλίες και φερθείς με την απαραίτητη ωριμότητα, θα σημειώσεις σημαντική εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Σάββατο Καρκίνε, δέχεται μία ελαφριά συναισθηματική πίεση, μιας και η Σελήνη στον Λέοντα σου προκαλεί εναλλαγές στη διάθεση. Σε γενικές γραμμές, όμως η ημέρα θεωρείται καλή. Σε βοηθά να στραφείς στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, ενώ ταυτόχρονα σε κάνει πιο γενναιόδωρο. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι τα περιττά έξοδα. Μαζί, παρατηρείται σχετική τύχη σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Τα αντιμετωπίζεις υπεύθυνα και το σύμπαν θα σε επιβραβεύσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου χαρίζει την απόλυτη ευκαιρία για να σταθεροποιήσεις μία σχέση ή να ξεκινήσεις μία νέα με γερές βάσεις. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι οξυμένες, αποτελώντας το κλειδί της ενδυνάμωσης των αισθηματικών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στραφείς σε τρίτους προς υποστήριξη ή συμβουλές. Οι σημερινές όψεις σε βοηθούν να βρεις λύσεις, εφόσον αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε με την απαιτούμενη ωριμότητα.

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Τα φώτα της Σελήνης από το δικό σου ζώδιο πέφτουν επάνω σου, σήμερα, αγαπητέ Λέοντα. Όλοι ξέρουμε ότι το να έλκεις τα βλέμματα όλων είναι κάτι που σε ευχαριστεί, αρκεί να γίνεται με υγιή τρόπο. Έτσι και το Σάββατο, σχηματίζονται οι κατάλληλες πλανητικές διελεύσεις που σου επιτρέπουν να λάμψεις, να επιδείξεις τις δυνατότητές σου δίχως υπερβολές και να αισθανθείς ολοκλήρωση. Η κορύφωση του εξάγωνου μεταξύ Ερμή και Κρόνου σου παρέχει τα απαραίτητα εφόδια να ολοκληρώσεις μία σημαντική δραστηριότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρόλο που σήμερα ακτινοβολείς αυτοπεποίθηση και γοητεία, τα αισθηματικά σου έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Είσαι απασχολημένος από άσχετες δραστηριότητες, οπότε δεν αποκλείεται μέσα σε αυτές να προκύψει κάτι ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο. Είσαι ενεργητικός, αποφασιστικός και αντιμετωπίζεις όλες σου τις υποχρεώσεις υπεύθυνα. Αν βρίσκεσαι υπό αναζήτηση νέων ευκαιριών, το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου σε βοηθά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Σελήνη στον Λέοντα σήμερα Παρθένε, οπότε να περιμένεις ένα λιγάκι ήσυχο Σάββατο. Από την άλλη, αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι και βαρετό ή μελαγχολικό, μιας και το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σου προσφέρει τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα και δημιουργικά. Είτε ψάχνεις έναν καινούριο έρωτα, είτε προσπαθείς να αναθερμάνεις τον υπάρχοντα, είτε απλώς θέλεις να περάσεις μία ωραία ημέρα, το πλανητικό τοπίο σε υποστηρίζει στις δραστηριότητές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου ευνοούνται αρκετά. Θέλεις επανασύνδεση; Ψάχνεις ταίρι; Αισθάνεσαι την ανάγκη να εκφραστείς; Έχεις δεσμό και θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί; Οι σημερινές όψεις συντελούν θετικά προς κάθε σου ενέργεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι άσχημα τα επαγγελματικά σου, αλλά σίγουρα δεν αποτελούν προτεραιότητα. Πάντως υπάρχει υποστήριξη, σε περίπτωση που βιώνεις σημαντικές κρίσεις. Αναζήτησε εξωτερική βοήθεια και συζήτησε ανοικτά για όσα σου συμβαίνουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η μέρα σου χαρακτηρίζεται από επικοινωνία, εξωστρέφεια και διασκέδαση. Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε επηρεάζει κατάλληλα, προκειμένου να έχεις μία όμορφη ημέρα. Οι εξελίξεις της, γενικώς, φαίνονται ευνοϊκές, ακόμη κι αν επιλέξεις να περάσεις το Σάββατο στο σπίτι. Κάποια θέματα ευεξίας και ψυχολογίας σημειώνουν θετικές εξελίξεις, χάρη στη δική σου αποφασιστικότητα. Η οικογένειά σου γίνεται υποστηρικτική, ακόμη κι αν τον τελευταίο καιρό παρατηρήθηκαν εντάσεις κι αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι σε καλή κατάσταση αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, μιας και δείχνει σιγά – σιγά να σταθεροποιείται. Αν είσαι ελεύθερος, αρχίζεις κι αντιλαμβάνεσαι τις βαθύτερές σου ανάγκες, επαναξιολογώντας τα τέως βήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά σου, αν και Σάββατο, το αστρολογικό τοπίο σε επηρεάζει θετικά, ώστε να συναντήσεις ευκαιρίες. Δεν έχει σημασία αν ψάχνεις δουλειά ή ασχολείσαι με την επαγγελματική σου ανέλιξη, αρκεί να φερθείς ώριμα και υπεύθυνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Λέοντα, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με το πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Αν και Σάββατο, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με αρκετά επαγγελματικά ζητήματα. Η ημέρα παρουσιάζει ευκαιρίες για σημαντικές συναντήσεις, ακούς εμψυχωτικά νέα και γενικώς νιώθεις δυνατός. Το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σου χαρίζει την απαιτούμενη σοβαρότητα και στα προσωπικά σου, όμως αν έχεις παιδάκια, συνιστάται να μην τους φερθείς με μεγάλη αυστηρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μολονότι παρουσιάζουν ένα μικρό μπλοκάρισμα, θα δεις πως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα κατορθώσεις να το ξεπεράσεις. Ο τρόπος που επικοινωνείς είναι ικανοποιητικός, εξασφαλίζοντάς σου θετικές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά λάμπεις σήμερα. Η νοοτροπία σου λειτουργεί με τρόπο που εξυπηρετεί τη γενικότερη ανέλιξή σου και είσαι πολύ εφευρετικός. Με αποφασιστικότητα και ωριμότητα, κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να επιτύχεις στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο φίλε μου Τοξότη, κορυφώνεται το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου και η επιρροή του για σένα θα είναι αρκετά θετική. Νιώθεις αισιοδοξία, γεγονός που μπορεί να σου αυξήσει την αποδοτικότητα πάνω σε οτιδήποτε επιλέξεις να κάνεις κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας. Η Σελήνη στον Λέοντα σου επιτρέπει να δεις τη ζωή από τη θετική της πλευρά, χωρίς όμως να γίνεσαι επιπόλαιος. Σήμερα είσαι σε θέση να λάβεις σημαντικές αποφάσεις, να κάνεις ξεκινήματα ή έστω κρίσιμες συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου, αν και δεν μοιάζει να αποτελούν προτεραιότητα για σήμερα, μπορείς και σημειώνεις θετικές εξελίξεις, χάρη στην καλή σου διάθεση. Ο Ερμής, βέβαια, από τον Αιγόκερω, ίσως σου φέρει σκαμπανεβάσματα αυτοεκτίμησης, χωρίς σοβαρή αιτία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορεί να μη διακρίνονται από σταθερότητα, αλλά η δική σου αποφασιστικότητα θα βάλει ένα τέλος σε αυτό. Είναι καλή ημέρα να κάνεις έναν προϋπολογισμό εξόδων ή να αναζητήσεις ευκαιρίες ανέλιξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, Σάββατο με την κορύφωση του εξάγωνου Ερμή – Κρόνου και η μέρα σου είναι γεμάτη από πληροφορίες, συζητήσεις, νέα ή ακόμη και μετακινήσεις. Έχεις την ικανότητα να εκφράζεσαι με ειλικρίνεια και σοφία κι έτσι σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για εμβάθυνση συζητήσεων, επαγγελματικών ευκαιριών ή ακόμη και προσεκτικής αξιολόγησης σημαντικών συμφωνιών. Αντίστοιχα, η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, μπορεί ελαφρώς να μειώνει την σιγουριά προς τις δυνατότητές σου, όμως σίγουρα σε κάνει πιο προσεκτικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντο σου είναι ανεβασμένη σήμερα. Συγχρόνως, οι σημερινές όψεις σε ωθούν να εκφραστείς κατάλληλα και να προσεγγίσεις προσεκτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι αργές, είναι όμως πιο ποιοτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, αν και Σάββατο, λαμβάνουν εύνοια από το αστρολογικό τοπίο. Η ημέρα ενδείκνυται για εποικινωνία, διαπραγματεύσεις, αναζήτηση εργασίας και καινούρια συμβόλαια. Προσέγγισε τα κατάλληλα άτομα για να έχεις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Υδροχόε το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου σε ευνοεί για τυχόν κρυφές δράσεις. Αν επιθυμείς να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, αλλά να παραμείνεις ‘χαμηλών τόνων’ η ημέρα έρχεται να σε βοηθήσει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Αντίστοιχα, αν σκοπεύεις να επιδιώξεις μία επανασύνδεση ή περιμένεις να επικοινωνήσεις με άτομο με το οποίο είχατε χαθεί, η προαναφερθείσα όψη σου προσφέρει αρκετή υποστήριξη. Επίσης, η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σου δίνει τη χρειαζούμενη ενσυναίσθηση για να βρεις ‘τη χρυσή τομή’.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σχετικά ήρεμα. Από την άλλη ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω ευνοεί στις επανασυνδέσεις! Το αν θα δεχθείς να αφήσεις την πόρτα ανοικτή σε έναν άνθρωπο που έφυγε από την καθημερινότητά σου, είναι επιλογή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου, βάσει των σημερινών όψεων, σε απασχολούν λίγο παραπάνω. Πρόσεξε τις σπατάλες κι επιδίωξε επικοινωνία με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σε κατευθύνουν στο κομμάτι των οικονομικών ή επαγγελματικών.

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Σήμερα Σάββατο με εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, προβλέπεται για σένα φίλε μου Ιχθύ ότι θα κάνεις το ‘διαιτητή’ σε κάποιες μικροαντιπαραθέσεις που ίσως υπάρξουν. Παίρνεις τον εαυτό σου και τους άλλους στα σοβαρά κι αυτό αποτελεί το λόγο για τον οποίο οι άλλοι στρέφονται προς εσένα για συμβουλές και βοήθεια. Εκτιμώνται ευκαιρίες για να κάνεις νέες φιλίες και να κοινωνικοποιηθείς. Μάλιστα, τα άτομα που γνωρίζεις σήμερα ενδεχομένως να δρουν αρκετά υποστηρικτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου ευνοούνται μέσα από τις φιλίες σου. Αν επιθυμείς μία επανασύνδεση, θα μπορούσες να αναζητήσεις βοήθεια από φιλικά πρόσωπα. Μαζί, αν έχεις δεσμό η ημέρα είναι άριστη για πολύ βαθυστόχαστες και ειλικρινείς κουβέντες που σας συνδέουν καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα μπορούσαν να σημειώσουν καλές εξελίξεις εφόσον στραφείς σε τρίτους για υποστήριξη ή κατεύθυνση. Αντιμετωπίζεις ώριμα και με αυτοπεποίθηση ο,τι συμβαίνει, χάρη στην Σελήνη στον Λέοντα. Έτσι σύντομα το σύμπαν θα σε ανταμείψει.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *