ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ Ο ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 
Εκδόσεις: Διάπλους
Συγγραφέας: Ναντίνα Κυριαζή
Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών
Ένα μυστήριο συνέβη στο βασίλειο. Ο βασιλιάς ο ευτραφής χάνει την γεύση και την όσφρηση του. Έτσι λοιπόν στο παλάτι τρώει από λιπαρά μέχρι αλλαντικά και από κρέατα μέχρι γλυκά! Έτσι τα δόντια του χαλάνε, το στομάχι του πονάει και η γυναίκα του τον παρατάει. Εκείνη όμως έχει ένα σχέδιο! Τι λέτε θα καταφέρει να βοηθήσει το βασιλιά ευτραφή να μάθει να τρώει σωστά και υγιεινά;
Μια υπέροχη ιστορία για την αξία της υγιεινής διατροφής με εξαιρετική ζωηρή εικονογράφηση. Ακόμη το ελάχιστο και ουσιαστικό κείμενο αλλά και το θέμα του κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί τους μικρούς αναγνώστες. Ένα παραμύθι που θα βοηθήσει τόσο μικρούς όσο και μεγάλους να μάθουν να τρώνε σωστά και υγιεινά αλλά και πόσο βοηθάει αυτό στο σώμα και στην ψυχή μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *