ΤΟΠΙΚΑ posted by

Έτοιμα για τις γιορτές τα καταστήματα ΕΔΩΔΙΜΟΝ NUTS ‘N’ MORE στην Αλεξάνδρεια!

Έτοιμα για τις γιορτές τα καταστήματα ΕΔΩΔΙΜΟΝ NUTS ‘N’ MORE στην Αλεξάνδρεια!

Έτοιμα να σας υποδεχτούν για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι τα καταστήματα “Εδώδιμον” της οικογένειας Ντόμπρη.

Το πρώτο κατάστημα δραστηριοποιείται στην Γρ. Λαμπράκη από το 1991 και έγινε το σήμα κατατεθέν για τους ολόφρεσκους ξηρούς καρπούς, που ψήνονται στο εργαστήριό του.

Το δεύτερο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Δημοτικής Αγοράς από το 2007.

Η οικογένεια Ντόμπρη δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των εκλεκτών ξηρών καρπών που ψήνονται με αγάπη και μεράκι. Ανακαλύψτε τον κόσμο της απόλαυσης με τους ξηρούς καρπούς των καταστημάτων “Εδώδιμον”! Φρεσκάδα, γεύση, υγεία – όλα σε κάθε δείγμα. Επιλέξτε τη φυσική γεύση και απολαύστε τον συνδυασμό πλούσιων θρεπτικών στοιχείων με απίστευτη γεύση. Κάντε την κάθε στιγμή ξεχωριστή με τους ξηρούς καρπούς των καταστημάτων “Εδώδιμον”!

Επίσης εκτός από ξηρούς καρπούς μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από γλυκίσματα και ζαχαρώδη, καθώς και πραλίνες Βελγίου σε μοναδικές γεύσεις, των οποίων η ποιότητα είναι παγκοσμίως εγνωσμένη.

Στα καταστήματα διατίθενται ποικιλίες ερυθρών και λευκών οίνων, υψηλής ποιότητας, τις οποίες απολαμβάνετε εδώ και πολλά χρόνια.

Την περίοδο των Χριστουγέννων θα βρείτε χειροποίητα ολόφρεσκα μελομακάρονα, κουραμπιέδες, σιροπιαστά γλυκά όπως μπακλαβά, κανταΐφι, γιαννιώτικο σε ταψάκια καθώς επίσης χειροποίητες συνθέσεις δώρων, καλαθιών, χριστουγεννιάτικα ζαχαρώδη.

Ακόμα θα βρείτε: αποξηραμένα φρούτα με και χωρίς ζάχαρη, βιολογικά προϊόντα, μπαχαρικά, βότανα, όσπρια, κεράσματα, μέλι, φρεσκοψημένους καφέδες και πολλά άλλα…

ΕΔΩΔΙΜΟΝ NUTS ‘N’ MORE

Κατάστημα 1: Γρ. Λαμπράκη και Φιλίππου γωνία

Κατάστημα 2: Δημοτικής Αγοράς 37

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 23333004602333400023

Facebook: edodimon

E-mail: [email protected]

    


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *