ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή και η μέρα σου χαρακτηρίζεται από αρκετή πνευματική διαύγεια, χάρη στο τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία. Η αισιοδοξία σου συνδυαστικά με τις ιδέες που κατεβάζεις και την ωριμότητα της σκέψης που διαθέτεις, μπορεί να σου προσφέρει μία μεγάλη επιτυχία. Καλό είναι να επιδιώξεις σημαντικές συναντήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί από χθες να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας σου χαρμόσυνα νέα από τρίτα πρόσωπα. Η συγκεκριμένη ημέρα θεωρείται καλή για νέες συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα δεν φαίνεται τα αισθηματικά σου να σε απασχολούν και τόσο. Πάντως εφόσον οι επικοινωνιακές ικανότητές σου είναι ενδυναμωμένες είσαι ικανός να προκαλέσεις καλές εξελίξεις. Μπορείς να επιλύσεις παρεξηγήσεις του παρελθόντος ή να ανανεωθείς από ένα φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη ημέρα, γιατί το πλανητικό σκηνικό βρίσκεται με το μέρος σου. Διαθέτεις το πακέτο της επιτυχίας. Είτε ψάχνεις τρόπους να εξελιχθείς, είτε ψάχνεις νέα εργασία, προσπάθησέ το!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ταύρε, σήμερα το πλανητικό τοπίο φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσένα, χάρη στο τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία σε ζώδια πάρα πολύ φιλικά προς το δικό σου. Θα χρειαστεί λίγη προσοχή σε θέματα διατροφής, επειδή τείνεις να βάζεις πιο εύκολα κιλάκια. Η Παρασκευή σου, όμως, χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και εσωτερική δύναμη που συντελούν στο να λάμψεις και να γοητεύσεις τα πλήθη. Η πειθώ σου είναι ισχυρή, όμως απαιτείται σωστή οργάνωση των υποχρεώσεών σου για να τις προλάβεις χωρίς επιπλοκές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η δυνατή σου ψυχολογία είναι το εισιτήριο για κάθε ερωτική σου επιτυχία. Μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις μέσα από βαθυστόχαστη συζητήσεις κι ανταλλαγή ‘ψαγμένων’ απόψεων. Πάντως τα ερωτικά σου δεν αποτελούν προτεραιότητα σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν επιθυμείς να εκπαιδευτείς πάνω σε κάτι σχετικό με τα εργασιακά σου, σήμερα θα έχεις μία επιτυχία. Σε περίπτωση που σήμερα σκέφτεσαι να σπουδάσεις κάτι νέο, μάλλον αυτό αποτελεί καλή επιλογή.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Φίλε Δίδυμε το τρίγωνο Ερμή – Δια για εσένα πρόκειται να φέρει αρκετές θετικές εξελίξεις για σήμερα. Η Παρασκευή σε βρίσκει με ευχάριστα γεγονότα που αφορούν και τα οικονομικά σου αλλά και τη γενικότερη ψυχολογική σου κατάσταση. Κάποια κληρονομικά ζητήματα δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα οποία θα είναι επιλύσιμα. Είναι κατάλληλη ημέρα σε περίπτωση που επιθυμείς να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία ή κάποιου είδους ενεργειακή θεραπεία, παραμένοντας ειλικρινής με τον εαυτό σου ως προς τις βαθύτερες ανάγκες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σήμερα δεν αποτελούν προτεραιότητα και οι εξελίξεις είναι αργές. Παρόλα αυτά η λίμπιντο σου φαίνεται να είναι αυξημένη, ενώ ευνοείσαι σε περίπτωση που θέλεις να επιδιώξεις μία επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου φαίνεται να παίρνουν κάποια υποστήριξη. Οικονομική βοήθεια μπορείς να έχεις και συνάμα η υποστήριξη που σου δίνουν κάποια άτομα μέσα από τη δουλειά, μπορεί να μην είναι εμφανής ακόμη, στην παρούσα φάση, αλλά θα αποδώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Καρκίνε, σήμερα η μέρα στρέφει την ενέργειά σου προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και φιλίες, ενώ η ζωή σου στο σπίτι δεν κάνει και πίσω. Το υπέροχο τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία αυτή την Παρασκευή σου χαρίζει τα κατάλληλα εφόδια ώστε να έρθεις πιο κοντά με φίλους, συγγενείς αλλά και το ταίρι σου. Πολύ πιθανό είναι κάποιος από αυτούς να σου φέρει και διάφορα χαρμόσυνα νέα που θα σε ανεβάσουν. Πρόσεχε, βέβαια μην υπεραναλύεις διάφορα συμβάντα του παρελθόντος, διότι η Σελήνη από το Ζυγό σε κάνει λιγάκι πιο σκεπτικό από ο,τι συνήθως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου κρύβουν αρκετά θετικές εξελίξεις χάρη στο τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία που σου χαρίζει όχι μόνο την απαραίτητη αισιοδοξία αλλά παράλληλα και τις χρειαζούμενες επικοινωνιακές ικανότητες. Έτσι, μπορείς να κερδίσεις όποιον έχεις στην καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ακόμη και στα επαγγελματικά θα μπορούσες να σημειώσεις μία καλή άνοδο σήμερα. Αυτή μπορεί να έρθει μέσω κάποιου συνεργάτη ή μέσω μιας καινούργιας συνεργασίας. Η ημέρα, επίσης θεωρείται καλή για ανανέωση του χώρου εργασίας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ φίλε Λέοντα σήμερα Παρασκευή όμως εσύ ανυπομονείς να διαπρέψεις στα εργασιακά σου χάρη στο τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία. Είσαι αρκετά οργανωτικός και παράλληλα φιλόδοξος. Έτσι, σκέφτεσαι με τρόπο τέτοιο που θα σε οδηγήσει κάπου πολύ θετικά κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Μαζί με αυτό η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού μπορεί να σου φέρει και κάποια σημαντική συζήτηση ή γενικότερα πληροφορίες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να ανέλθεις κοινωνικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν κρύβουν σοβαρές εξελίξεις. Αυτό συμβαίνει διότι το πλανητικό τοπίο στρέφει το μυαλό σου πιο πολύ στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Το κομμάτι των ερωτικών παραμένει με ήπιους τόνους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου φαίνεται να σε απασχολούν πάρα πολύ. Πρόκειται για μία άκρως ευνοϊκή ημέρα για να ξεκινήσεις μία καινούργια εργασία, συμφωνία ή να συλλέξεις τις κατάλληλες πληροφορίες για να εξελίξεις τη δουλειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Παρθένε σήμερα η Παρασκευή σε βρίσκει με ένα υπέροχο τρίγωνο Ερμή και Δία επηρεάζοντας θετικά την προσωπική σου ζωή. Είτε ψάχνεις για ταίρι είτε έχεις ήδη έναν έρωτα στη ζωή σου θα ανανεωθείς και θα έχεις πολύ θετικά γεγονότα. Αν έχεις παιδάκια είναι η καλύτερη ημέρα για να ασχοληθείς μαζί τους, να παίξετε και γενικότερα να περάσετε πολύ όμορφα μαζί. Ακόμη και αν η σχέση σας είναι δύσκολη σήμερα θα μπορέσετε να προσπεράσετε τα εμπόδια σας. Όσο φιλόδοξοι κι αν είναι οι στόχοι που έχεις, θα καταφέρεις να οργανώσεις ένα σημαντικό κομμάτι για την υλοποίησή τους, σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή σήμερα παίρνει τα πάνω της. Οι θετικές εξελίξεις που συναντώνται στην καθημερινότητά σου θα σου τονώσουν κατά πάρα πολύ την αυτοεκτίμηση. Οι πιθανότητες να έχεις μία μεγάλη κατάκτηση είναι πολλές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί τα επαγγελματικά σου να μην παρουσιάζουν σοβαρές εξελίξεις σήμερα, όμως η έμπνευσή σου είναι πάρα πολύ δυνατή. Αν είσαι καλλιτέχνης ή εργάζεσαι στον τομέα της εκπαίδευσης, θα είσαι πάρα πολύ παραγωγικός. Πολλοί συνάδελφοι θα ανατρέξουν για βοήθεια σε εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ σήμερα σχηματίζεται το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία, γεγονός που για εσένα σημαίνει ότι θα επικεντρωθείς σε αρκετά σε ζητήματα οικογένειας σπιτιού αλλά και οικονομικών. Σκέφτεσαι πολύ πρακτικά θέλοντας να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου. Για κάποιο λόγο υπεραναλύεις το παρελθόν σου και ίσως να δημιουργήσεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Πάρε τα πράγματα γύρω σου λίγο πιο χαλαρά και θα δεις ότι οι λύσεις έρχονται, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε περίπτωση που έχεις ήδη κάποιον έρωτα στη ζωή σου, επικεντρώνεσαι στο πώς θα τον σταθεροποιήσεις και θα τον επισημοποιήσεις. Αν είσαι ελεύθερος περισσότερο ευνοούνται οι επανασυνδέσεις, ενώ δεν φαίνεται κάτι νέο για σήμερα στον ορίζοντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ίσως να ανησυχείς λιγάκι και να έχεις την ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια οικονομική. Αυτή θα μπορούσε να έρθει μέσα από την έξυπνη διαχείριση των χρημάτων σου ή από κάποια συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Σκορπιέ, σήμερα ένα υπέροχο τρίγωνο Ερμή – Δια σε περιμένει για να σου φέρει πάρα πολύ ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, κοινωνικών επαφών αλλά και συνεργασιών. Η μέρα είναι πάρα πολύ ευνοϊκή σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις ένα μικρό ταξιδάκι ή να συναντήσεις κάποιο σημαντικό πρόσωπο. Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάτι κρυφά από τον περίγυρό σου η Παρασκευή μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά για αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να λάβουν αρκετή υποστήριξη χάρη στη θετική όψη Ερμή και Δία. Η ειλικρινής αυτοέκφραση και η ενσυναίσθηση θα αποτελέσουν εργαλεία επίλυσης πολλαπλών προβλημάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόκειται για μία αρκετά ευνοϊκή μέρα σε περίπτωση που θέλεις να υπογράψεις μία συμφωνία ή να κάνεις μία επαναδιαπραγμάτευση όρων. Η ημέρα ενδείκνυται για συνεργασίες ή αναζήτηση υποστήριξης από άτομα πιο έμπειρα από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη σήμερα η Παρασκευή που σε βρίσκει με το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δια θα μπορούσε να ενεργοποιήσει ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου και τη δουλειά σου. Σε γενικές γραμμές θεωρείται μία ευνοϊκή ημέρα, όσο και εσύ είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και εξωστρεφής. Συνεπώς, είσαι άκρως ευνοημένος όσον αφορά τα εργασιακά σου και γενικώς νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου. Εκμεταλλεύσου στο έπακρο τις θετικές προς εσένα πλανητικές επιρροές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν παρουσιάζουν σημαντικές εξελίξεις κατά τη σημερινή ημέρα και αυτό γιατί είσαι αρκετά απασχολημένος με όλα τα υπόλοιπα που έχεις να κάνεις. Πάντως η αυτοπεποίθησή σου είναι τονισμένη, γεγονός που σε κάνει να λάμπεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου βαίνουν πολύ καλώς. Πρόκειται για μία κατάλληλη ημέρα να στείλεις πολλά βιογραφικά, γιατί οι πιθανότητες σου να κλειδώσεις μία σημαντική επιτυχία είναι αυξημένες. Μίλησε με κόσμο για τα επαγγελματικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Αιγόκερε η Παρασκευή σε βρίσκει με το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία και σου φέρνει πάρα πολύ χαρμόσυνα νέα. Να θυμάσαι ότι η ενέργεια αυτή λειτουργεί αμφίδρομα με αποτέλεσμα να συμβεί κάτι πολύ καλό σε εσένα και να μεταδώσεις ευχάριστα νέα στους σημαντικούς ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Ζητήματα εκπλήρωσης στόχων και αισθηματικά ή οικογενειακά, σήμερα, φαίνεται να σε απασχολούν με θετικό αντίκτυπο. Χρησιμοποίησε την ημέρα για να προσεγγίσεις όποιον έχεις στην καρδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έρχονται στο προσκήνιο. Η σημερινή ημέρα σου χαρίζει τη δυνατότητα εντός ή και εκτός του εργασιακού χώρου να κάνεις μία πολύ σημαντική γνωριμία. Η αυτοπεποίθησή σου σε κάνει να ακτινοβολείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν ασκείς κάποιο δημιουργικό επάγγελμα τότε η σημερινή ημέρα θα αυξήσει την παραγωγικότητα σου. Μία επιτυχία μπορεί να δεις εφόσον εργάζεσαι με παιδιά ή γενικότερα ασχολείσαι με τον κλάδο της εκπαίδευσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε η σημερινή ημέρα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσένα χάρη στο τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία. Αυτό σε εσένα μπορεί να φέρει την ανάγκη να εμβαθύνεις στον ψυχικό σου κόσμο ανακαλύπτοντας νέες πτυχές του εαυτού σου. Επιπροσθέτως, η ίδια όψη σε ευνοεί να τα βρεις με συγγενικά πρόσωπα με τα οποία είχατε απομακρυνθεί τελευταία. Δεν αποκλείεται να ακούσεις και κάποια σημαντικά μυστικά που θα χειριστείς πανέξυπνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε περίπτωση που έχεις μπλέξει σε μία ιδιαίτερα τοξική κατάσταση, σήμερα η μέρα θα σε βοηθήσει να επιλύσεις τέτοιου είδους προβλήματα. Αν επιθυμείς μία ριζική αλλαγή, μοιάζεις αρκετά αποφασισμένος να την προσπαθήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκέφτεσαι τρόπους για να κάνεις το χώρο εργασίας σου πιο λειτουργικό. Αστρολογικά ευνοείσαι, αν θέλεις να εισάγεις ενεργειακά στοιχεία στο χώρο σου όπως λίθους, μέταλλα ή οτιδήποτε άλλο θα καθάριζε ενεργειακά το γραφείο σου.

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Κατά τη διάρκεια της ημέρας φίλε Ιχθύ το τρίγωνο Ερμή – Δία σε κάνει πάρα πολύ επικοινωνιακό και κοινωνικό με αποτέλεσμα να δημιουργείς νέες φιλίες. Η Παρασκευή σε βρίσκει πολύ αισιόδοξο και μάλιστα θα έχεις και τη δυνατότητα να υλοποιήσεις κάποιους από τους στόχους σου. Είτε σε ενδιαφέρουν περισσότερο τα ερωτικά, είτε τα επαγγελματικά, είσαι αρκετά δυνατός για να έχεις θετικά αποτελέσματα. Η μέρα είναι καλή για καινούργιες συμφωνίες και μικρές μετακινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα μπορούσαν σήμερα να παρουσιάσουν μία εξέλιξη μέσω ενός μικρού ταξιδιού ή κάποιας συνάντησης. Μαζί με αυτό μπορείς να ανατρέξεις στους φίλους σου για υποστήριξη σε κάποιο θέμα ή γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από μία συζήτηση ή συμφωνία που κλείνεις, ενθαρρύνεσαι ολοένα και περισσότερο για να επιτύχεις πιο πολλά. Η συνεργατικότητα συνιστάται για σήμερα γιατί θα αυξήσει την παραγωγικότητα σου, οπότε μην κάνεις τα πάντα ολομόναχος!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *