ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Αστυνομικοί της Ημαθίας: Καθολική διαμαρτυρία έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση

Αστυνομικοί της Ημαθίας: Καθολική διαμαρτυρία έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας (ΕΑΥΝΗ) ανακοινώθηκε:

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η με ανθρωποκτόνο πρόθεση, οργανωμένη επίθεση εναντίον της αστυνομικής δύναμης έξω από αθλητική εγκατάσταση στου Ρέντη και η δραματική κατάληξή της με τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου μας,αποτελεί τη θρυαλλίδα γενικής διαμαρτυρίας σύμπασας της αστυνομικής οικογένειας με πολλαπλά μηνύματα και πολλούς αποδέκτες.

Δεν είναι μόνο το κυρίαρχο προφανές αίτημα για την πάταξη της οπαδικής βίας, για την εξάρθρωση των συμμοριών των γηπέδων και την εμπέδωση συνθηκών υγιούς αθλητισμού στη χώρα μας.

Αυτήν την ώρα οφείλουμε, ως αστυνομικοί, να εκφράσουμε εμφαντικά την οργή και την θλίψη μας, ταυτόχρονα, διότι ολόκληρη η Ελληνική Αστυνομία έχει μετατραπεί σε στόχο. Η βολίδα εκτοξεύτηκε εναντίον ενός θεσμού, τον οποίο οφείλουμε να προστατέψουμε με κάθε τίμημα,διεκδικώντας από την πολιτεία να αποδείξει εμπράκτως ότι σέβεται και το θεσμό αυτό και όσους τον υπηρετούν, καθημερινά, με κίνδυνο ζωής.

Αυτήν την κραυγή αγωνίας, που φτάνει από χθες στην Ένωση μας καθώς και την Ομοσπονδία μας από κάθε γωνιά της Χώρας, αποφασίσαμε να την εξωτερικεύσουμε έντονα και στοχευμένα τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14.00 μ.μ. μπροστά στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε δυναμικά. Το οφείλουμε στοσυνάδελφό μας. ΟΧΙ άλλα θύματα.

3 Comments

  • Όλη η κοινωνία είναι μαζί σας και καταδικάζει κάθε είδους βία,από από όπου και αν προέρχεται. Ωστόσο και και η ομοσπονδία σας οφείλει να σηκώσει ανάστημα στα μεγάλα αφεντικά όταν λαμβάνει την εντολή να διάσπασει με κάθε τρόπο μια αγροτική ειρηνικη πορεία. Μια ειρηνική φοιτητική πορεία, μια ειρηνική πορεία για το όνομα της Μακεδονίας κ.ο.κ….και όχι με γκλοπ στο ψαχνο τα παπούδακια αλλά και όλο τον κόσμο.

    Μόνο μια γροθιά όλοι μαζί.,αλλά πρέπει να το πάρουν χαμπάρι όλες οι πλευρές.
    Μέχρι τότε ας ευχηθούμε ο συνάδελφος σας να ξεπεράσει τον κίνδυνο

  • Τα ναρκωτικα φερνουν παραβατικες συμπεριφορες και αποτομη αλλαγη συμπεριφορας. Επομενως ατομα ηλικιας απο 18 και ανω ειναι μπλεγμενα και οι γονεις δεν τον πηραν πρεφα. Πως θα καταλαβεις αν καποιος κανει χρηση ουσιων στα κρυφα? Η απαντηση ειναι με 3 τροπους. Με εξεταση αιματος, ουρων και το πολυφοβικο τεστ μαλλιων απο τις Αρχες. Αν βγειτε μια βολτα και παρατηρησετε απο καποια ατομα μεσα στο φως τις κορες των ματιων να διαστελλονται πολυ δηλαδη σε τετοιο βαθμο που τα ματια φαινονται μαυρα τοτε σημαινει οτι ειναι σημαδια τοξικομανιας. Και επισης να παρατηρουν οι γονεις για τυχον αποτομη αλλαγη στην συμπεριφορα των παιδιων. Στις προσωπικες σχεσεις και φιλιες τα ναρκωτικα καταστρεφουν τα παντα.

  • Εκτός από περίεργος,είσαι και μ…..ς. χαχαχχχαχχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *