ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από τον Αιγόκερω φανερώνει ότι η μέρα σου θα χρωματίζεται από φιλόδοξες σκέψεις. Σκοπεύεις να κλείσεις τις υποχρεώσεις της εβδομάδας και παραμένεις απολύτως επικεντρωμένος στην καριέρα σου. Κάνεις προσπάθειες να βελτιώσεις την πρώτη εντύπωση που κάνεις στους άλλους, προκειμένου να γίνεσαι πιο αρεστός και να φαίνεσαι πιο έμπιστος στους συναδέλφους κι εν δυνάμει συνεργάτες σου. Ο αισθηματικός σου κόσμος βρίσκεται σε μία σχετική ηρεμία, εφόσον δεν αποτελεί άμεσο ενδιαφέρον για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διαχειρίζεσαι τα αισθηματικά σου με συντηρητικότητα και μεγάλη ωριμότητα. Ξέρεις τι θέλεις κι αποφεύγεις να κάνεις υπερβολικά βήματα εφόσον δεν έχεις πάρει κάποιο ‘σημάδι’ από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ο τομέας που ξοδεύεις το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου κατά τη διάρκεια της Παρασκευής. Συνεπώς, πρόκειται να αποδώσεις επαρκώς στην εργασία σου, χάρη στην υπευθυνότητα που προβάλλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Αιγόκερω, επικεντρώνει σε ζητήματα προσωπικής ανάπτυξης, αναζητώντας μεθόδους που θα σε εξελίξουν ως προσωπικότητα ή επαγγελματία, προωθώντας τη ζωή σου ένα βήμα παραπέρα. Επιζητάς ελευθερία, μάθηση, ανακάλυψη νέων εμπειριών και αντιμετωπίζεις τα πάντα γύρω σου με μία πρωτοποριακή οπτική. Θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, κι ευτυχώς είναι Παρασκευή, συνεπώς η ημέρα σε βοηθά να το επιτύχεις ούτως ή άλλως!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά αναζητάς τον έρωτα μέσω της βαθιάς και ουσιαστικής επικοινωνίας. Θέλεις να βελτιώσεις το δεσμό σου, ενδυναμώνοντας τα θεμέλιά του, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεις ένα ταίρι που θα μιλάει πραγματικά… στην ψυχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις ο καλύτερος! Αναζήτησε τρόπους που θα σε κάνουν πιο αποτελεσματικό στα επαγγελματικά σου, λάβε γνώσεις μέσω του διαδικτύου, παρακολούθησε σεμινάρια ή μίλησε με κόσμο πιο έμπειρο από εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για σήμερα Παρασκευή φίλε μου Δίδυμε! Με την Σελήνη από τον Αιγόκερω παρατηρούνται λίγες διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου κι αυτό επιδρά αρνητικά στην αυτοπεποίθησή σου. Προσπάθησε να μην υπεραναλύεις τα γεγονότα που βιώνεις, διαφορετικά θα δημιουργήσεις περαιτέρω ανασφάλειες, χωρίς σοβαρό λόγο! Είναι ιδανική στιγμή να ερευνήσεις το κομμάτι των οικονομικών σου, βρίσκοντας τρόπους βελτίωσης των εσόδων σου. Αν ανατρέχεις σε τρίτα πρόσωπα, θα μπορούσαν να σου προτείνουν κάποιες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντο σου είναι στα ουράνια και ο… ‘ουρανός’ σε βοηθά να περάσεις ωραίες στιγμές με το ταίρι σου. Ένα φλερτ προκύπτει κατά τη διάρκεια της ημέρας αν είσαι ελεύθερος, που δεν υπόσχεται απαραίτητα κάτι μακροπρόθεσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις προσπάθειες να καλυτερεύσεις τα οικονομικά σου, σκεπτόμενος τρόπους ενίσχυσης των εσόδων σου ή διεκδικώντας μία προαγωγή στη δουλειά σου. Σήμερα, σε απασχολούν και ζητήματα κληρονομικής φύσεως ή οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα τρίτων προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Παρασκευή φίλε μου Καρκίνε, δέχεται πιέσεις από την Σελήνη απέναντί σου στον Αιγόκερω, που δεν βρίσκεται και σε μία τόσο ταιριαστή θέση για εκείνη. Έτσι, σήμερα βγαίνεις ‘έξω απ’ τα νερά σου’ κι αναγκάζεσαι να συμβιβαστείς με τις ανάγκες κι επιθυμίες των άλλων. Η δυνατή σου ενσυναίσθηση προβάλλεται στον περίγυρό σου με τρόπο τέτοιο που οι άλλοι σε θεωρούν δυνατό, συμπονετικό, μα και ότι διαθέτεις τον κατάλληλο ώμο… για να κλάψουν! Κατά συνέπεια, σήμερα ‘νταντεύεις’ τους άλλους, παραμερίζοντας τις ανάγκες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου κόσμος βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση, ακριβώς επειδή είσαι ικανός να ανακαλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες των άλλων. Αυτό σε βοηθά να έλθεις πιο κοντά με τον πιο σημαντικό άνθρωπο για εσένα, κερδίζοντας και πάλι την καρδιά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου λαμβάνουν βοήθεια μέσω μίας συνεργασίας ή μέσα από τη βοήθεια ενός μεγαλύτερου ηλικιακά ατόμου. Από την άλλη οφείλεις να σταθείς υπεύθυνος, γιατί οι συνάδελφοι και οι πελάτες σου, τείνουν να είναι παραπάνω απαιτητικοί.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ζουμερή μα ρουτινιάρικη ημέρα πλησιάζει φίλε μου Λέοντα για σένα με την Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω. Ασχολείσαι με ένα σωρό πράγματα και οργανώνεις άλλα τόσα. Μάλιστα, επαναξιολογείς διατροφικές συνήθειες που είχες παλαιότερα, όπως και την επανένταξη της γυμναστικής στο πρόγραμμά σου. Πρόκειται για μία ιδανική στιγμή που θα μπορούσες να κάνεις ενέργειες που σου εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ευεξία και σωματικές αντοχές. Η Παρασκευή, είναι ημέρα όπου επικεντρώνεσαι σε μικρές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, όπως η φασίνα, ή να τελειώσεις ένα πρότζεκτ στη δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις ταίρι, πρότεινέ του να αθληθείτε μαζί ή να τελειώσετε μία δραστηριότητα που είχατε αφήσει ανολοκλήρωτη. Είναι καλή ιδέα να προσεγγίσεις το άτομο που σου αρέσει προτρέποντάς το να σε βοηθήσει ή βοηθώντας το πάνω σε κάτι σημαντικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείχνεις απόλυτα επικεντρωμένος στα επαγγελματικά σου και η αποτελεσματικότητά σου εκτοξεύεται στα ύψη. Είναι λογικό σήμερα να καταφέρεις μέσα από πείσμα κι επιμονή πράγματα που δεν θα συλλάμβανε το μυαλό σου σε διαφορετικές συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα Παρασκευή και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε ξεκινάς την ημέρα σου με καλή διάθεση. Έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με οτιδήποτε γεμίζει την ψυχή σου και σου χαρίζει ικανοποίηση. Τα ερωτικά σου είναι ο τομέας που σε ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και το αστρολογικό σκηνικό προδίδει πως θα τα πας περίφημα! Μάλιστα, λόγω της καλής σου ψυχολογίας, δεν έχεις μονάχα ερωτικές επιτυχίες, αλλά μαζί σημειώνεις και καλές εξελίξεις στα εργασιακά, λόγω των απίστευτα δημιουργικών ιδεών που συλλαμβάνεις και υλοποιείς μέσα στην ημέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι κάτι που προσεγγίζεις με μεγάλη ωριμότητα, καθώς και σταθερά κι αποφασιστικά βήματα, μολονότι ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος. Ξέρεις τι θέλεις, το διεκδικείς σωστά κι έχεις την απαίτηση να γνωρίζει και ο άλλος τι επιθυμεί, αντί να παίζει ‘παιχνίδια’ μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορεί να μην σε απασχολούν ιδιαίτερα, όμως είσαι τόσο δημιουργικός κι αποδοτικός, όπου και πάλι θα έχεις επιτυχίες! Είσαι άκρως αποτελεσματικός και το μυαλό σου είναι τόσο ικανό που σε βγάζει από αδιέξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή κι εσύ επικεντρώνεσαι στο σπίτι και στην οικογένειά σου, χάρη στην Σελήνη στον Αιγόκερω. Ενδεχομένως να προτιμάς να περάσεις το τέλος της εβδομάδας σου αρκετά χαλαρά, προσέχοντας τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο. Διαφυλάσσεις την ερωτική σου ζωή μακριά από κακόβουλα μάτια κι εκπέμπεις παντού πως λειτουργείς διακριτικά, χωρίς να αφήνεις περιθώρια παραβίασης των προσωπικών σου. Η ημέρα είναι καλή για να κάνεις ανανεωτικές κινήσεις στον ιδιωτικό ή εργασιακό σου χώρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διαχειρίζεσαι λεπτά και με εχεμύθεια την ερωτική σου ζωή, προστατεύοντας πληροφορίες των αγαπημένων σου κι αποφεύγοντας τις λεπτομερείς αναλύσεις του… ‘τι κάνεις στο κρεβάτι σου’ με τρίτα πρόσωπα. Είναι καλή ημέρα να προσπαθήσεις να θέσεις θεμέλια στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, η ημέρα ενδείκνυται περισσότερο για σταθεροποιητικές ενέργειες, παρά για περαιτέρω επέκταση. Μαθαίνοντας κάτι καινούριο ή αποκτώντας μία δυνατότητα που δεν έχει ο ανταγωνισμός, μπορείς να γίνεις αναντικατάστατος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα Παρασκευή από το ζώδιο Αιγόκερω, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με το τηλέφωνό σου! Ακούς νέα, ενώ κάνεις προσπάθειες να αφήσεις χρόνο για όλους! Σε διακατέχει μία εξωστρέφεια που σε κάνει να ξεχωρίζεις, παρ’ όλα αυτά επιλέγεις να μετρήσεις τα λόγια σου και να μην αποκαλύψεις περιττές πληροφορίες σε τρίτους. Θα παρατηρηθούν λίγες εναλλαγές στη διάθεσή σου που θα μπλοκάρουν κάποιες στιγμές τον τρόπο επικοινωνίας σου, ακριβώς επειδή η Σελήνη στον Αιγόκερω δυσκολεύεται να εκφράσει τον συναισθηματικό της κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην ερωτική σου ζωή επιλέγεις την επικοινωνία ως εργαλείο επίλυσης των εμποδίων που συναντώνται εντός της ημέρας. Φλερτάρεις και στέλνεις ξεκάθαρα, μα σεμνά ‘ερωτικά καλέσματα’ είτε στο υπάρχων ταίρι, είτε στον άνθρωπο που σκοπεύεις να βάλεις στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επικοινωνία είναι κάτι που επίσης επιλέγεις να χρησιμοποιήσεις στη δουλειά σου. Γίνεται με ευθύ, ξεκάθαρο και αναλυτικό τρόπο, επομένως προβλέπονται διαλευκάνσεις παρεξηγήσεων και καλύτερη συνεννόηση εντός της εργασίας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Παρασκευή φίλε μου Τοξότη, η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε επικεντρώνει σε ζητήματα σχετικά με οτιδήποτε σου ανήκει. Θέλεις να αισθανθείς υλική και ψυχολογική ασφάλεια. Έτσι, κάνεις κάποιες προσπάθειες που εξασφαλίζουν οικονομική επάρκεια, σταθερότητα, όπως αντίστοιχα αναζητάς ψυχολογική υποστήριξη από κάποιον επαγγελματία ή ένα άτομο εμπιστοσύνης. Πρόσεξε μην λειτουργήσεις άπληστα, διότι στο άμεσο μέλλον δεν αποκλείεται να μετανιώσεις κάποιες πράξεις σου. Στα προσωπικά σου διατηρείς μία συντηρητική στάση, αποφεύγοντας οτιδήποτε δεν συνηθίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάγκη σου για ασφάλεια είναι εμφανής, επομένως στα αισθηματικά σου επιλέγεις να χρησιμοποιήσεις την λογική έναντι του συναισθήματος. Αυτό από την μία σου εξασφαλίζει την αποφυγή συναισθηματικών εξάρσεων, από την άλλη, θυσιάζεις κομμάτι του έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Επόμενο είναι να σκέφτεσαι διαρκώς πώς θα μπορούσες να σταθεροποιήσεις το εισόδημά σου. Επίλεξε τίμιες μεθόδους κι απόφυγε το μεγάλο οικονομικό ρίσκο ή τις υπέρογκες επενδύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, η Παρασκευή έφτασε με την Σελήνη ακόμη στο δικό σου ζώδιο, να σε βοηθά να κατανοήσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου και να τα εκφράσεις. Ελκύεις ανθρώπους οι οποίοι αφενός σε ‘πιέζουν’ άθελά τους, αφετέρου δρουν υποστηρικτικά για εσένα. Παρατηρείς πως τα άτομα με τα οποία συνδέεσαι (σύντροφος / συνεργάτες / οικογένεια) προσπαθούν σήμερα να βρουν μία μέση λύση σε οποιαδήποτε διαφωνία σας, ενώ στόχος τους είναι να ικανοποιήσουν μέρος των επιθυμιών σου. Είσαι φιλόδοξος και ίσως λειτουργείς λιγάκι εγωκεντρικά, περιόρισέ το (τουλάχιστον για σήμερα). Απόφυγε τις εντάσεις, συγκεντρώσου στον σκοπό σου και θα πάνε όλα καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ακριβώς επειδή έχεις κατανοήσει πλήρως τις δικές σου ανάγκες, τείνεις να είσαι λίγο αμετακίνητος στα αισθηματικά σου. Πρόσεξε μην εκληφθεί αυτή η αποφασιστικότητά σου από τρίτους ως έλλειψη θέλησης για το κτίσιμο μίας υγιούς σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αποφασιστικός και τολμάς να εκφράσεις τις σκέψεις σου με λογικό τρόπο και ‘ζυγίζοντας’ τα λεγόμενά σου. Λόγω της μετρημένης σου έκφρασης, θα καταφέρεις να συνεννοηθείς καλά και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις των συναδέλφων ή των πελατών σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Υδροχόε με την Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, προτιμάς να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή ιδιωτική. Ακόμη κι αν επιλέξεις να βγεις και να το ρίξεις έξω, επιλέγεις να αφήσεις τους άλλους να πουν περισσότερα, επιτρέποντας στον εαυτό σου να γίνει άριστος ακροατής, όμως όχι και τόσο δραστήριος συνομιλητής! Πρόκειται για μία ιδανική ημέρα να εξερευνήσεις κρυφές πληροφορίες, να αναζητήσεις αλήθειες ή να μελετήσεις απόκρυφες τέχνες, όπως η αστρολογία ή άλλες ενεργειακές ασχολίες. Μέχρι και στη δουλειά σου, θεωρείς καλύτερο να καθίσεις ‘σε μία γωνία’ και να εργαστείς σιωπηλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή παρουσιάζει το ενδεχόμενο επανασυνδέσεων, κρυφών συναντήσεων, ενώ σου γεννά την ανάγκη να κατανοήσεις ακόμη και τις πιο σκληρές αλήθειες. Έχεις την απαραίτητη ψυχραιμία, ώστε να αντιμετωπίσεις τα αισθηματικά σου έξυπνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου χαρακτηρίζονται από ήπιες εξελίξεις. Αν ετοιμάζεις ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα σου, καλό θα είναι να διατηρήσεις σήμερα τα πρώτα σου βήματα κρυφά από τους άλλους. Υπάρχουν κρυφοί ανταγωνιστές που ίσως σε ‘χτυπήσουν’ πισώπλατα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, και για εσένα φίλε μου Ιχθύ η έννοια της κοινωνικοποίησης σε ‘ζωγραφίζει’. Κανονίζεις εξόδους με φίλους και γνωστούς, γνωρίζεις κόσμο και αισθάνεσαι ενδυναμωμένος ψυχικά. Πιστεύεις πως έχεις πρόθυμους ανθρώπους γύρω σου να σε υποστηρίξουν για να φτάσεις κάποιους στόχους σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι την εξαρτώμενη διάθεσή σου από τους άλλους. Η γνώμη τρίτων δεν είναι απαραίτητα δικό σου πρόβλημα και οφείλεις να θυμάσαι πως όσο περισσότερο εξωστρεφής είσαι, τόσο πιο αξιοζήλευτη θα μοιάζει η προσωπικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έχουν εξελίξεις εφόσον το ρίχνεις ‘έξω’. Μία φιλία εξελίσσεται σε κάτι ‘περισσότερο’, από τη στιγμή που υπάρχουν διαφορετικές προθέσεις μεταξύ σας. Υπάρχει η δυνατότητα γνωριμιών ή καλύτερης επικοινωνίας με τον υπάρχοντα δεσμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου είναι να αναζητήσεις βοήθεια από άτομα πιο επιτυχημένα, πιο έμπειρα ή μεγαλύτερα σε ηλικία. Η ενδυναμωμένη επικοινωνία σου ανοίγει ΄πύλες’ πρόσβασης σε κρίσιμες πληροφορίες και δυνατότητες που χρησιμοποιείς αργότερα προς όφελός σου.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *