ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη στον Υδροχόο, η ημέρα σου χαρακτηρίζεται από την επιθυμία σου να αποκτήσεις νέες επαφές και να κάνεις πιο έντονη την κοινωνική σου ζωή. Κλείνεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας κι επιλέγεις να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου προσφέροντάς του καλοπέραση με ευχάριστη παρέα! Μέσα από όλο αυτό, δεν αποκλείεται να μάθεις πληροφορίες που αργότερα θα χρησιμοποιήσεις για να λάβεις πιο σωστές αποφάσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα από τις σημερινές εξόδους, η διάθεσή σου ανανεώνεται. Ως επακόλουθο, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και πλέον ακτινοβολείς θετική ενέργεια. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθάνεσαι πιο δημοφιλής και να έχεις πολυάριθμες ερωτικές κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα σημειώσεις θετικές εξελίξεις κι επιτυχίες μέσα από τις άριστες συνεργασίες σου. Στρέψου προς τρίτα πρόσωπα για να σου δώσουν ιδέες ή λύσεις να γίνεις πιο αποτελεσματικός στα εργασιακά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, το Σάββατο σε βρίσκει με μία φιλόδοξη Σελήνη στον Υδροχόο. Μπορεί να μην είναι και το πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, αλλά σίγουρα σε καθιστά πιο ώριμο, εξωστρεφή κι επινοητικό, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεις σε οτιδήποτε στρέφεις την ενέργεια και το χρόνο σου. Αν η σχέση σου με έναν από τους δύο γονείς σου συνάντησε δυσκολίες το τελευταίο διάστημα, η σημερινή ημέρα δύναται να σας φέρει σε επικοινωνία, με την ευκαιρία να έλθετε πιο κοντά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν παρουσιάζουν σοβαρές εξελίξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πάντως, η σοβαρότητα κι αποφασιστικότητα που εκπέμπεις θα είναι και ο λόγος κάποιων ερωτικών επιτυχιών. Οι άλλοι σε εκλαμβάνουν ως άνθρωπο εμπιστοσύνης κι επιθυμούν να σε βάλουν στη ζωή τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ο τομέας που σε απασχολεί περισσότερο. Το μυαλό σου είναι πιο διαυγές και κατά συνέπεια μπορείς να βλέπεις την πιθανή εξέλιξη της κάθε ενέργειάς σου, άρα και να αποφασίζεις σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, οπότε να περιμένεις μία ημέρα όπου εξερευνάς νέους ορίζοντες, ζεις όμορφες περιπέτειες και μαθαίνεις κάτι καινούριο που σε ενθουσιάζει. Το Σάββατο σου έχει αρκετό ενδιαφέρον και σε διακατέχει μία επιθυμία για ελευθερία, καθώς και να διαχειριστείς οποιοδήποτε πρόβλημα συναντάς στο δρόμο σου με έναν άκρως πρωτοποριακό τρόπο. Επιθυμείς να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου και να αναπτυχθείς ως προσωπικότητα και ως επαγγελματίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή σήμερα είναι παιχνιδιάρικη, διότι η ανάγκη σου να βιώσεις καινούριες ερωτικές περιπέτειες έχει έλθει στην επιφάνεια. Αν έχεις δεσμό, προσκάλεσέ τον να φιλοσοφήσετε μαζί ή να ξεκινήσετε μία πρωτοποριακή δραστηριότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν σπουδάζεις, μπορείς να περιμένεις μία επιτυχία. Πάντως, η επαγγελματική σου πορεία φαίνεται να μπαίνει σε μια σειρά κι εσύ να αναγνωρίζεις τις αδυναμίες σου. Έτσι, επιλέγεις να καλύψεις τις ελλείψεις σου με νέες γνώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σου γεννά την επιθυμία να αναλύσεις κάποιες καταστάσεις γύρω σου εις βάθος. Πρόσεξε, όμως, γιατί η υπερανάλυση αυτή ενδέχεται να σου προκαλέσει περαιτέρω ανασφάλειες. Αυτό το Σάββατο μοιάζει ιδανικό να εντρυφήσεις σε θέματα όπως η αστρολογία ή άλλες απόκρυφες επιστήμες, χάρη στην ανάγκη σου να εξερευνήσεις τον τρόπο που λειτουργεί το καθετί στον κόσμο που ζεις. Οι ψυχολογικές σου διακυμάνσεις και κάποιες ανησυχίες που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, θέτουν σε κρίση την ψυχική σου γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντο σου είναι στα ύψη, οπότε οι ερωτικές περιπέτειες δεν είναι απούσες. Η έντονη σεξουαλικότητά σου θα αποτελέσει την λύση να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα εμπνέεις μία μυστήρια αύρα που θεωρείται ελκυστική από την πλειοψηφία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά, βάσει των σημερινών διελεύσεων, παρατηρούνται ανησυχίες, οι οποίες δεν καθρεπτίζουν απαραίτητα την πραγματικότητα. Έχεις την ανάγκη να νιώσεις οικονομική ασφάλεια, με αποτέλεσμα να μην εκτιμάς όσα έχεις αποκτήσει ως σήμερα και να θέλεις συνεχώς περισσότερα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η Σελήνη από το απέναντί σου ζώδιο, τον Υδροχόο, σου χαρίζει ένα ιδιαίτερα έντονο και απολαυστικό Σάββατο. Η διάθεσή σου είναι καλή, όμως συγχρόνως και άμεσα εξαρτώμενη από τρίτα πρόσωπα. Θέλεις να φροντίσεις τους δικούς σου ανθρώπους, όντας πιο συμπονετικός και δεκτικός στις ανάγκες των άλλων. Το προειδοποιητικό σημάδι της ημέρας είναι προς εσένα που ήδη περνάς μία κρίση στη σχέση σου, διότι η ημέρα θα σε αναγκάσει να κοιτάξεις στα μάτια όλα τα προβλήματα που κρύβονταν κάτω από το χαλί. Έτσι, οι αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις προβληματάκια στη σχέση σου θα συναντήσεις περαιτέρω εντάσεις, οι οποίες τελικά επιλύονται. Η συμπόνια που δείχνεις προς τους σημαντικούς ανθρώπους για εσένα, βγάζει μία ζεστασιά προς τα έξω, αυξάνοντας τη γοητεία και τις κατακτήσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να δεχθούν σημαντική βοήθεια μέσα από μία συνεργασία που κάνεις. Εναλλακτικά, αν εργάζεσαι ως υπάλληλος, μπορείς να ζητήσεις κατεύθυνση και υποστήριξη από έναν συνάδελφο που εμπιστεύεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, το Σάββατο σε βρίσκει με την Σελήνη στον Υδροχόο και το συγκεκριμένο στοιχείο στρέφει το ενδιαφέρον σου στις εργασιακές ευθύνες και υποχρεώσεις της ρουτίνας σου. Πέρα από τα προαναφερθέντα, πράγματα όπως η υγιεινή διατροφή και η εισαγωγή της γυμναστικής στο καθημερινό σου πρόγραμμα μοιάζει να βρίσκονται στο μυαλό σου. Η ημέρα είναι άριστη για να οργανώσεις οτιδήποτε σημαντικό και να κάνεις ενέργειες που θα σου χαρίσουν ευεξία. Αντιμετώπισε δημιουργικά το έντονο στρες που αισθάνεσαι, ώστε αντί να ‘μπλοκάρεις’, να καταφέρεις να γίνεις πιο αποτελεσματικός στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι ήδη πολύ απασχολημένος με άλλα πράγματα, οπότε τα αισθηματικά σου δεν είναι κάτι που σε ‘καίει’. Οι γνωριμίες μέσω της εργασίας παίζουν στο τραπέζι, ενώ αν έχεις δεσμό είναι άριστη ημέρα να ξεκινήσετε μαζί μία καλή συνήθεια, όπως διατροφή και γυμναστική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου έχεις μία παραγωγική ημέρα κι αισθάνεσαι να επιτυγχάνεις κάποιους μικρούς στόχους σου. Είσαι επικεντρωμένος στη λεπτομέρεια, η οποία σε βοηθά να ξεχωρίσεις στα επαγγελματικά, όμως πρόσεξε μην υπερ-αναλωθείς σε αυτήν και χάσεις την μεγαλύτερη εικόνα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ σήμερα Σάββατο με την Σελήνη στον Υδροχόο η μέρα σου είναι πολύ ερωτική και δημιουργική. Η διάθεσή σου είναι άριστη και καλό είναι να επιλέξεις τη συγκεκριμένη ημέρα για να περάσεις χρόνο με τον σύντροφο ή την οικογένειά σου. Στην περίπτωση που το επάγγελμά σου χρειάζεται έμπνευση και δημιουργικότητα, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να συλλάβεις ιδέες που θα σε απογειώσουν και να ξεχωρίσεις! Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες έχουν οξυνθεί εμφανώς και είσαι ακόμη πιο διπλωματικός, άρα να περιμένεις ασυνήθιστες επιτυχίες σε κάθε τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή παίρνει τα πάνω της, καθώς κατορθώνεις να σαγηνεύσεις πολύ κόσμο. Αναλώνεις αρκετό χρόνο στην προσωπική σου ζωή κι αυτό τελικά θα σου χαρίσει όμορφες εξελίξεις, όπως κατακτήσεις ή βελτίωση της υπάρχουσας σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δίψα σου να ζήσεις καινούριες εμπειρίες σε κάνει πιο δημιουργικό και ανοικτό σε νέες προτάσεις. Τουλάχιστον μία από αυτές θα αποδειχθεί ευχάριστη κι αποδοτική στα επαγγελματικά σου σε βάθος χρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη στον Υδροχόο σου μεγεθύνει την ανάγκη να προτιμήσεις οτιδήποτε οικείο, γνώριμο και σταθερό. Το Σάββατο σε βρίσκει λιγάκι πιο εσωστρεφή, οπότε επιλέγεις να περάσεις την ημέρα σου εντός σπιτιού ή να βγεις με άτομα του άμεσου κύκλου γνωριμιών σου. Είναι πολύ καλή ημέρα να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, καθώς και να εκφράσεις την οποιαδήποτε ανησυχία που σου έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή είναι ήρεμη. Αυτό προκύπτει από την δική σου ανάγκη για σταθερότητα και μονιμότητα. Επομένως, αν είσαι ελεύθερος λειτουργείς λίγο καχύποπτα και ‘σκανάρεις’ το εν δυνάμει ταίρι σου. Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις προσπάθειες να έρθετε πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σκέφτεσαι ένα βήμα μπροστά, ενώ κάνεις ενέργειες που γνωρίζεις ότι θα σταθεροποιήσουν την καριέρα σου. Δεν έχεις καμία πρόθεση να ρισκάρεις την κοινωνική σου εικόνα, επομένως σήμερα δεν αναλαμβάνεις κανένα ρίσκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη σήμερα Σάββατο με την Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σου προσφέρεται μία ημέρα γεμάτη νέα, επικοινωνία, συναντήσεις και μετακινήσεις. Είναι πολύ καλή στιγμή να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις σχετικές με το ιδιωτικό σου όχημα ή να επιλύσεις προβλήματα γραφειοκρατικού ενδιαφέροντος. Επιπροσθέτως, μερικά συγγενικά σου πρόσωπα κάνουν προσπάθειες να επικοινωνήσουν μαζί σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις για οικονομικούς λόγους και προσπάθησε να επανεξετάσεις οικονομικές ‘αδικίες’ μία άλλη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα φλερτ υπάρχει με κάποιο άτομο της γειτονιάς σου ή μέσω των social media, αν είσαι ελεύθερος, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν έχεις δεσμό, τότε επιδιώκεις ενεργά να επικοινωνήσεις με το άλλο του μισό, να φιλοσοφήσετε μαζί, με σκοπό να βρεθεί μία χρυσή τομή στις επιθυμίες σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου θα μπορούσαν σήμερα να λάβουν υποστήριξη μέσα από μία καινούρια συνεργασία. Ο πρωτοποριακός τρόπος σκέψης σου για σήμερα θα σου χαρίσει λύσεις στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζεις καιρό τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Αιγόκερε σήμερα Σάββατο είσαι πιο φιλόδοξος και προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου, χάρη στην Σελήνη στον Υδροχόο. Είναι μία άριστη ημέρα όπου θα μπορούσες να φτιάξεις μία λεπτομερή κατάσταση των εσόδων κι εξόδων σου, προκειμένου να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχό τους και να ‘κόψεις’ τα περιττά έξοδα. Συνάμα, η αυτοεκτίμησή σου παρουσιάζει σημαντικά σκαμπανεβάσματα, γιατί οι άνθρωποι γύρω σου καταφεύγουν σε εσένα για υποστήριξη. Αυτό προκύπτει λόγω της μεγάλης εσωτερικής σου δύναμης που γίνεται πλέον ευκόλως αντιληπτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δρας σαν μαγνήτης για τους άλλους και μάλλον ελκύεις ανθρώπους που χρειάζονται υποστήριξη. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Είσαι, μα και φαίνεσαι, δυνατός κι αποφασιστικός, επομένως είναι φυσιολογικό να αυξάνεται και η δημοτικότητά σου στα ερωτικά, όπως και οι κατακτήσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις βάρος στα οικονομικά σου και μέσα στην ημέρα επινοείς λύσεις για να τα αυξήσεις. Πέρα από τα εργασιακά σου που προχωρούν καλά, βοηθώντας την τσέπη σου, φροντίζεις να αποφύγεις και τα περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε η σημερινή ημέρα παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον και γίνεσαι ο πρωταγωνιστής στα περισσότερα δρώμενα, μιας και η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Αντιλαμβάνεσαι πλήρως ακόμη και τις βαθύτερες σου επιθυμίες κι επιδιώκεις να τις ικανοποιήσεις. Βέβαια, καλό θα είναι πάντα να λαμβάνεις υπόψιν και τις ανάγκες των ανθρώπων που έχεις στο πλάι σου, γιατί ειδικά αυτό το Σάββατο θα λειτουργήσεις αρκετά πιο εγωκεντρικά. Βάλε νερό στο κρασί σου και ψάξε τρόπους που θα ικανοποιήσουν περισσότερα από ένα μόνο άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Σελήνη από το ζώδιό σου εντείνει τις εσωτερικές σου επιθυμίες για εξερεύνηση και πειραματισμό, αυτό όμως δεν ανήκει απαραίτητα και στα ενδιαφέροντα των άλλων. , Άρα, τα αισθηματικά σου διακρίνονται από μία αστάθεια, ενώ υπάρχει κίνδυνος κακής διαχείρισης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι σχεδόν αδιάφορα. Βέβαια, η ανάγκη σου για αναγνώριση και προβολή, θα μπορούσε να σε κινητοποιήσει να εργαστείς σκληρότερα και να επιτύχεις. Χρειάζεται να επικοινωνήσεις σωστά και ψύχραιμα με τους συναδέλφους σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Κατά τη διάρκεια της ημέρας φίλε Ιχθύ με την Σελήνη στον Υδροχόο γίνεσαι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων! Αποφεύγεις τις εντάσεις, δρας παρασκηνιακά και προσπαθείς να ενωθείς με τον εσωτερικό σου εαυτό. Το ένστικτό σου λειτουργεί άριστα, επομένως αν κάποιο άτομο που σε προσεγγίζει δεν σου ‘κάθεται καλά’, προτίμησε να δώσεις σημασία περισσότερο στις πράξεις του, παρά τα λόγια του. Η πορεία του Σαββάτου σου χαρίζει αποκαλύψεις, βοηθώντας σε να εντοπίσεις κρυφούς εχθρούς ή καταπιεσμένα κομμάτια της προσωπικότητάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα μπορούσες να επιδιώξεις μία επανασύνδεση ή κάποια κρυφή συνάντηση αν είσαι ελεύθερος. Είναι ημέρα ερωτικών αποκαλύψεων, αμφότερα για αδέσμευτους και δεσμευμένους. Αν είσαι σε σχέση, κρατάς χαμηλά τους τόνους και περνάτε ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά καλό είναι να μην προκαλέσεις εντάσεις και να κινηθείς στο παρασκήνιο. Υπάρχουν κάποιοι κρυφοί ανταγωνιστές που συνιστάται να μη γνωρίζουν την κάθε σου κίνηση. Όσο φέρεσαι τίμια και υπεύθυνα, μην φοβάσαι τίποτα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *