ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Δευτέρα η Σελήνη από τους Ιχθείς σου δημιουργεί την επιθυμία να απομονωθείς από το πλήθος και να έρθεις σε επαφή ακόμη και με την πιο θαμμένη πτυχή του εαυτού σου. Το κυριότερο είναι το τρίγωνο μεταξύ του ανάδρομου Ερμή και του Δία που σου ανεβάζει την διάθεση, την εσωτερική δύναμη, ενώ συνάμα χαρίζει ‘τυχερά μηνύματα με άρωμα από το παρελθόν’! Υπάρχει η περίπτωση να επιθυμήσεις να επιστρέψεις σε μία δουλειά που πλέον δεν κάνεις ή μία συνεργασία που παλαιότερα έληξε άδοξα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το σύμπαν σου χαρίζει τη δυνατότητα παρασκηνιακών επαφών ή επανασυνδέσεων οι οποίες επιδρούν πολύ θετικά στην ψυχολογία σου. Ακόμη κι αν αυτό δεν είναι κάτι που επιδιώκεις, άτομα από το παρελθόν επικοινωνούν μαζί σου και σου μεταφέρουν καλά νέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ακόμη και στα επαγγελματικά σου θα μπορούσες να σημειώσεις μία επανασύνδεση με κάποιον συνάδελφο. Αν περιμένεις νέα από μία συνέντευξη που είχες κάνει καιρό πριν, δεν αποκλείεται η σημερινή ημέρα να σου τα χαρίσει με το θετικότερο δυνατό σενάριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα κορυφώνεται μία τυχερή όψη, εκείνη μεταξύ Ερμή και Δία, όπου μάλιστα ο Ερμής είναι ανάδρομος σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου. Επομένως, είναι λογικό να περιμένεις μία ευχάριστη ημέρα με νέα από το παρελθόν, που σου προσφέρουν δύναμη κι αισιοδοξία. Περιμένεις να επικοινωνήσει κάποιος που μένει πολύ μακριά από εσένα, ή είναι μακρινός συγγενής; Η ημέρα μοιάζει ιδανική για να σας φέρει πιο κοντά. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθείς αυξάνει τη δημοτικότητά σου, κινητοποιώντας σε να κανονίσεις εξόδους ή έστω να κάνεις σημαντικά τηλεφωνήματα με φίλους και γνωστούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν ξεδιπλώνονται και τόσα γεγονότα στα αισθηματικά σου σήμερα. Πάντως, οι σημερινές όψεις σου υπόσχονται κατακτήσεις, κοινωνικοποίηση, αλλά και επικοινωνία με ανθρώπους με τους οποίους χωριστήκατε. Μαζί, μπορείς να επιλύσεις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να επιστρέψεις σε κάποια δραστηριότητα στην εργασία σου, την οποία είχες παραμελήσει. Επίσης, οτιδήποτε σχετίζεται με γνώση κι επέκταση που σκόπευες να κάνεις παλαιότερα, τώρα είναι η στιγμή να την επαναπροσδιορίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Δίδυμε! Με το τρίγωνο Ερμή και Δία στα ζώδια του Ταύρου και του Αιγόκερω, έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις σεβαστό αριθμό ανησυχιών κι ανασφαλειών σου. Κάνεις ενέργειες για να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου, ενώ επαναξιολογείς κάποιες πηγές εσόδων που πλέον δε χρησιμοποιείς. Σκέφτεσαι να επαναφέρεις, επίσης, παλαιότερες συνήθειες που έκαναν καλό στην ψυχική σου ευεξία, όπως διαλογισμός, ψυχανάλυση ή πιο ενεργή άσκηση της πίστης σου σε μία ανώτερη δύναμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή είναι έντονη, χάρη στην ανεβασμένη λίμπιντό σου. Αν έχεις ταίρι, μαζί σήμερα περνάτε αξέχαστες στιγμές, ενώ αν είσαι ελεύθερος, φαίνεται πως διαχειρίζεσαι άριστα την τέχνη του φλερτ! Πρόσεχε μην επιστρέψεις τις ανασφάλειές σου να προκαλέσουν λογομαχίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι στοιχείο που σε απασχολεί και μέσα στην ημέρα σκέφτεσαι πιθανές επεκτατικές δραστηριότητες ή ενέργειες που θα το σταθεροποιήσουν. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για την επαναξιολόγηση κι επαναπροσδιορισμό παρελθοντικών σου λαθών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Καρκίνε, δέχεται εύνοια σε προσωπικά κι επαγγελματικά συγχρόνως, λόγω της υπέροχης όψης τριγώνου μεταξύ Ερμή και Δία. Η ημέρα φέρει όμορφες εξελίξεις που σχετίζονται με θέματα επικοινωνίας, συμβολαίων, σχέσεων και συνεργασιών. Το να στραφείς σε τρίτους για να αναζητήσεις υποστήριξη σε ζητήματα που σε απασχολούν είναι καλή ιδέα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ κάνει τα πράγματα ακόμη καλύτερα, γιατί σου προσφέρει δύναμη ψυχής, αισιοδοξία και πολύ θετικά vibes. Έτσι, ελκύεις καλούς ανθρώπους και καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ακριβώς επειδή η ψυχολογία σου είναι σε καλή κατάσταση, σήμερα λάμπεις. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να κάνεις θραύση στα ερωτικά σου, εκπέμποντας σιγουριά και αξιοπιστία. Δεν έχει σημασία αν είσαι ελεύθερος ή όχι, σήμερα είναι η μέρα σου, ενώ κάποιες επανασυνδέσεις σου χτυπούν την πόρτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι ζεις σε ένα αδιέξοδο, η ημέρα σε φέρνει σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα που είτε σου δίνουν επαγγελματικές ιδέες, είτε σε βγάζουν εκείνα από αδιέξοδα. Μία συνεργασία που διακόπηκε μπορεί να επανέλθει.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Χαμόγελα ικανοποίησης έρχονται φίλε μου Λέοντα για σένα σήμερα Δευτέρα με το δυναμικό τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία! Ζεις μία υπέροχη ημέρα, γεμάτη ευκαιρίες από το παρελθόν. Η πλειοψηφία αυτών, βέβαια, αφορούν τα επαγγελματικά σου, καθώς και κάποιες καλές συνήθειες που σου χάριζαν περαιτέρω ευεξία, όμως για κάποιον λόγο τις σταμάτησες. Μήπως ήρθε η ώρα να τις υιοθετήσεις και πάλι; Μιλάς με συναδέλφους από την παρούσα, αλλά και προηγούμενες εργασίες κι επαναξιολογείς τα βήματα της καριέρας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή μάλλον περνάει αδιάφορη. Μοναδική εξαίρεση αποτελείς εσύ που είχες ένα φλερτ μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά διακόπηκε. Δεν αποκλείεται να λάβεις και πάλι σημάδια ενδιαφέροντος από εκείνο τον συνάδελφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα κάνεις… παππάδες! Κάνεις είτε εσύ, είτε άλλοι συνεργάτες το πρώτο βήμα για μία πρόταση συνεργασίας. Ακόμη κι αν εργάζεσαι ως υπάλληλος, μέσα από την εποικοδομητική επικοινωνία με τους συναδέλφους σου, ολοκληρώνετε ακόμη και τις πιο δύσκολες αρμοδιότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σελήνη στον Ιχθύ σήμερα Δευτέρα και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε λαμβάνεις περαιτέρω βοήθεια από το τρίγωνο Ερμή και Δία. Αυτά τα στοιχεία ‘μεταφράζονται’ ως μία άκρως δημιουργική κι ερωτική ημέρα. Είσαι συναισθηματικός και το εξωτερικεύεις με έναν πολύ γλυκό τρόπο. Έτσι, μπορείς κα γοητεύεις ακόμη και τους έρωτες που είχα λήξει καιρό πριν! Αν έχεις δεσμό, είναι η κατάλληλη στιγμή να έλθετε πιο κοντά και να επιλύσετε προβλήματα που σας είχαν απομακρύνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή είναι ο,τι πιο σημαντικό για σήμερα, αφού η πλειοψηφία των αστρολογικών παραγόντων δηλώνει την ανάγκη σου να έλθεις με κάποιον σε ουσιαστική επαφή. Επικοινωνείς καλύτερα, έχεις την ευκαιρία επανασυνδέσεων και περνάς τέλεια με το άλλο σου μισό, αν είσαι δεσμευμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είσαι επικεντρωμένος στις συνεργασίες σου ενώ δεν λείπουν προτάσεις και συζητήσεις για νέα σχέδια, που αναμένεται να φέρουν ουσιαστική βελτίωση στον επαγγελματικό σου τομέα. Στα οικονομικά, καταφέρνεις και βρίσκεσαι τυχερός μέσα από ξαφνικές συμπτώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα η μέρα σου χαρακτηρίζεται από προβληματισμούς του παρελθόντος, τους οποίους επιλύεις επιτυχώς άμεσα. Πρόκειται για μία απίστευτα ευνοϊκή στιγμή για να εμβαθύνεις στον ψυχικό σου κόσμο και να ξεπεράσεις παλιές πληγές. Οτιδήποτε σε στιγμάτισε, σήμερα θα το αντιμετωπίσεις με θάρρος και ειλικρίνεια. Παράλληλα, αν υπάρχει ένα κληρονομικό θέμα που χρειάζεται να τακτοποιήσεις, η Δευτέρα σου χαρίζει τη δυνατότητα να βρεις κατάλληλες λύσεις και να επικοινωνήσεις με σχετικά άτομα για την διευθέτησή του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου διακρίνονται από ανασφάλειες και προτιμάται σήμερα να επιλέξεις να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο και ανάπτυξη, παρά να κάνεις τολμηρά βήματα. Με το ταίρι σου, χρειάζεται να μιλήσετε ειλικρινά και να του ανοιχτείς. Αν είσαι ελεύθερος, πέρασε λίγο χρόνο με τον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις διάφορες ενέργειες να σταθεροποιήσεις την οικονομική σου κατάσταση. Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να επενδύσεις χρόνο κι ενέργεια στο επάγγελμα που ήδη ασκείς, με σκοπό να γίνεις αναντικατάστατος. Αν δεν εργάζεσαι, κάνε πολλές αιτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Ιχθύ και το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία, έχεις ‘διακτινιστεί’ σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Ελπίζεις να ακούσεις νέα σχετικά με κάποιο άτομο που δεν είναι πλέον στη ζωή σου, ή θα ήθελες να επικοινωνήσετε. Πιθανότατα κι εσύ να σκέφτεσαι να κάνεις το πρώτο βήμα μίας επανασύνδεσης, η οποία θα είναι και επιτυχής. Η Σελήνη σε ένα τόσο φιλικό για εσένα ζώδιο, υποδηλώνει την ανάγκη σου να ερωτευτείς, να περάσεις όμορφα και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου έχουν όμορφες εξελίξεις, είτε είσαι αδέσμευτος είτε σε σχέση. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, επιδιώκεις ουσιαστική επικοινωνία που δημιουργεί οικειότητα με τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου. Οι επανασυνδέσεις είναι πιθανές, χάρη στη σχετική εύνοια των σημερινών διελεύσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα σημειώσουν άνοδο μέσα από την δική σου εφευρετικότητα και ιδέες. ‘Ρουφάς’ νέα γνώση σα σφουγγάρι και οποιαδήποτε πληροφορία μαθαίνεις, είσαι σε θέση να την εκμεταλλευτείς άμεσα. Γίνεσαι σιγά – σιγά ο καλύτερος του είδους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Τοξότη, κορυφώνεται το τρίγωνο Ερμή – Δία, επομένως να περιμένεις μία ημέρα ελαφρώς φιλόδοξη και συνάμα με κάποιες ανασφάλειες. Εφόσον υπάρχουν άτομα που σου χρωστούν χρήματα, πρόκειται για μία άριστη στιγμή να τα διεκδικήσεις, όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται. Μαζί, επαναξιολογείς συνήθειες του παρελθόντος που ενδυνάμωναν τις φυσικές αντοχές σου, όπως διατροφή και γυμναστική. Η ημέρα σε βοηθά να τις υιοθετήσεις και πάλι, καθώς και να τις μεταβάλλεις με τρόπο τέτοιο που αρμόζουν στη ρουτίνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ κάνει τον τρόπο που επικοινωνείς πιο συναισθηματικό, επομένως μέσα στην ημέρα αναμένονται μικρές παρεξηγήσεις. Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου δεν φαίνεται να παρουσιάζουν συνταρακτικές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και οικονομικά σου είναι κάτι που πραγματικά σε ενδιαφέρει. Επαναπροσδιορίζεις στόχους, έρχεσαι ξανά σε επικοινωνία με άτομα που συνεργάστηκες παλαιότερα, διεκδικείς χρήματα που σου χρωστούν και φαίνεται πως παρουσιάζεις επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, Δευτέρα με τρίγωνο Ερμή και Δία, όπου ο Ερμής είναι πια φαινομενικά ανάδρομος, κάνοντάς σε να θέλεις να επιστρέψεις σε μία κατάσταση του παρελθόντος. Αυτή αφορά ένα παλιό έρωτα ή μία πολύ ευχάριστη συνήθεια. Αν έχεις δύσκολες σχέσεις με τα παιδιά σου, εκμεταλλεύσου οπωσδήποτε το σημερινό πλανητικό σκηνικό για να τα ξαναβρείτε! Είναι καλή στιγμή για επίλυση παρεξηγήσεων στα αισθηματικά, καθώς και μία επανασύνδεση. Η Σελήνη στους Ιχθείς δηλώνει ότι η εξωστρέφειά σου θα είναι το κλειδί να ξεπεράσεις εμπόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο, γιατί οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να συνδεθείς πιο ουσιαστικά με το ταίρι σου ή με έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό για εσένα. Μπορείς να επιδιώξεις και μία επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, μολονότι θεωρείσαι ο φιλόδοξος του ζωδιακού, δεν φαίνεται να σε πολύ-νοιάζει. Πρόσεξε, απλώς, να μην μεταφέρεις τους προβληματισμούς της ερωτικής σου ζωής στον επαγγελματικό σου χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Δευτέρα αγαπητέ μου Υδροχόε το τρίγωνο Ερμή και Δία, όπου ο Ερμής είναι ανάδρομος, σε βάζει σε δεύτερες σκέψεις να επιδιώξεις μία επανασύνδεση. Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων αποκαλύπτει το ενδεχόμενο πως η βαθύτερή σου ανάγκη από αυτή την επανασύνδεση είναι η ασφάλεια, η αίσθηση σταθερότητας ή ακόμη και η επιβεβαίωση. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά της σχέσης που επιδιώκεις να επαναφέρεις, προκειμένου να αποφύγεις μία μελλοντική απογοήτευση ή λάθος εκτίμηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου επηρεάζονται από την ψυχολογία σου. Σήμερα πιθανώς προχωράς σε βεβιασμένες κι αυθόρμητες κινήσεις που αργότερα κοστίζουν στην αυτοπεποίθησή σου. Πάντως, οι κρυφές συναντήσεις ή επαφές είναι το φόρτε σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κινείσαι πολύ διακριτικά. Προτιμάς να σχεδιάσεις την επιστροφή σου σε μία παλαιότερη συνεργασία, δίχως να το ανακοινώσεις προκαταβολικά πουθενά. Αν είχες κρυφούς εχθρούς, φαίνεται ότι ‘ξανακτυπούν’ τον επαγγελματικό σου κόσμο.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Δευτέρα με τρίγωνο Ερμή και Δία και τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, φίλε Ιχθύ φαίνεται πως είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Οι επανασυνδέσεις με φιλικά πρόσωπα πραγματοποιούνται κι εκτοξεύουν τη διάθεσή σου στα ουράνια. Ακόμη κι αν επήλθε αποστασιοποίηση για σοβαρό λόγο σε μία φιλία που καταστράφηκε, μπορείς να επιλέξεις την ημέρα για να επικοινωνήσεις καλύτερα με το φιλαράκι σου. Μαζί, η θέση της Σελήνης σε βοηθά να κατανοήσεις τις βαθύτερές σου ανάγκες, ενώ σε κάνει πιο ευαίσθητο και με οξυμένη διαίσθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία φιλία που εξελίσσεται σε φλερτ υπάρχει ως ενδεχόμενο για εσένα, μιας και ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας αυτό το κομμάτι. Αν δεν υπάρχει, βέβαια, ενδιαφέρον από εσένα ή την άλλη πλευρά, η αναδρομή του Ερμή αποκαλύπτει πως τα πράγματα θα γίνουν άβολα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου μπορούν να λάβουν υποστήριξη μέσα από καινούριες συμφωνίες ή την επαναφορά μίας παλαιότερης που έληξε πια. Είναι καλό να διαβάσεις πολύ προσεκτικά τους όρους με τους οποίους συμφωνείς, μιας και η αναδρομή του Ερμή προκαλεί παρεξηγήσεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *