ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 
Εκδόσεις: Παπαδόπουλος
Συγγραφέας: Suzanne Lang
Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Eτών
Μία γκρίζα βροχερή μέρα του Δεκέμβρη, ο Τζιμ ο πίθηκος δεν έχει καμία όρεξη για γιορτές. Δεν θέλει να μπει με τίποτα στο κλίμα των γιορτών. Όλα τα ζώα στη ζούγκλα ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα σε αντίθεση με τον Τζιμ. Ποιος άραγε μπορεί να τον βοηθήσει να αλλάξει όσα νιώθει και πιστεύει για τα Χριστούγεννα;
Η νέα ιστορία της σειράς «Τέλεια μέρα…» βοηθάει τους μικρούς αναγνώστες να καταλάβουν την πραγματική αξία των γιορτών. Πόσο σημαντικό είναι να καταφέρουμε μικροί και μεγάλοι να βλέπουμε το ποτήρι μισό γεμάτο και να δίνουμε βάση στα καλά που συμβαίνουν γύρω μας. Ένα βιβλίο χωρίς λαμπάκια, δέντρα και Άγιους Βασίληδες που καταφέρνει να συγκινεί και συνάμα να ξεκαρδίζει τους αναγνώστες του. Μια ιστορία που αξίζει να διαβαστεί φέτος τα Χριστούγεννα!
Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *