ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Χριστουγεννιάτικη σύλληψη στην Πέλλα – πέταξε 1 κιλό κάνναβης από το αυτοκίνητο όταν είδε την αστυνομία

Χριστουγεννιάτικη σύλληψη στην Πέλλα – πέταξε 1 κιλό κάνναβης από το αυτοκίνητο όταν είδε την αστυνομία

Συνελήφθη στις 25 Δεκεμβρίου 2023 το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας.

Εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα και στη θέα των αστυνομικών απέρριψε από το παράθυρο του οχήματος μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 1 κιλού και 48 γραμμαρίων, η οποία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε.

Το παραπάνω όχημα, το οποίο οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως, κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

2 Comments

  • Και τι έγινε πάτε στην Χαλκηδόνα να δείτε τι γίνεται εκατοντάδες πελάτες κάθε μέρα με αυτοκίνητα με τα πόδια κτλπ. Στα κοιμητήρια δε φοβάται ο κόσμος να πάει πού είναι το υπουργείο προστασίας του Πολίτη ;

    • Πολυ σωστα. Σημασια εχει ποια ατομα διακινουν τα ναρκωτικα πορτα πορτα. Συνηθως οταν καποιος ειναι χρηστης δεν το λεει σε φιλους συγγενεις η με παρεες και το κραταει μυστικο. Εγω σαν Δημητρης θα ελεγα με ευγενικο τροπο τον χρηστη να απεξαρτηθει. Το ναρκωτικο σε ελεγχει. Δεν το ελεγχει ο ανθρωπος. Να μην πειραματιστει κανεις σε αυτες τις ουσιες. Θα οδηγηθει η ζωη του σε λαθος δρομο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *