ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ, η Παρασκευή υπόσχεται έντονες συναισθηματικές και δημιουργικές εμπειρίες χάρη στην Σελήνη στον Λέοντα. Σήμερα θα αναδείξεις τη δημιουργική σου πλευρά και θα απολαύσεις τη ζωή. Ωστόσο, πρόσεξε τις προκλήσεις, λόγω του τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα, γιατί συναντάς δυσκολίες και εντάσεις στην επικοινωνία και το γενικότερο τρόπο που σκέφτεσαι. Συγχρόνως, το εξάγωνο Αφροδίτης και Πλούτωνα προσφέρει τη δυνατότητα επαγγελματικής και οικονομικής υποστήριξης. Παρουσιάζονται ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και βελτίωση των σχέσεων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρχονται έντονες ερωτικές στιγμές! Ετοιμάσου για την πραγματοποίηση των ερωτικών επιθυμιών σου. Διακρίνεσαι από αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα και λίμπιντο, οπότε είτε είσαι ελεύθερος, είτε σε σχέση, σήμερα η ημέρα είναι υπέρ σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόκειται σήμερα, μέσα από τα επαγγελματικά σου να προδιαγράψεις μία επιτυχημένη οικονομική πορεία! Σχεδίασε τα βήματά σου προσεκτικά και με πειθαρχία. Διαθέτεις το απαραίτητο ψυχικό σθένος και σοβαρότητα για να επιτύχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η Παρασκευή ενισχύει την αίσθηση της εσωτερικής σου ισχύος και νιώθεις δυνατός. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα προσφέρει ευκαιρίες, σε ζητήματα εκπαίδευσης και μετακινήσεων. Αξιοποίησε το πλανητικό σκηνικό ώστε να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και να εξερευνήσεις νέα ενδιαφέροντα. Συνάμα, με την Σελήνη στον Λέοντα, μάλλον έφτασε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο στις προσωπικές σου σχέσεις και τον εσωτερικό σου κόσμο. Ωστόσο, το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα φέρουν λίγες δυσκολίες στις σχέσεις σου με φίλους ή σε ομαδικές δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, βρίσκεις την εσωτερική σου ισορροπία κατανοώντας την σημασία των στενών και σταθερών σχέσεων. Παραμένοντας εξωστρεφής κι απολαμβάνοντας τις μικρές χαρές της ζωής, μπορείς πλέον να σημειώσεις πολλές επιτυχίες στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, οι προκλήσεις που προκύπτουν από το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα απαιτούν από εσένα επιμονή και επιδεξιότητα. Μέσα από την αναζήτηση νέων πληροφοριών, συμβολαίων ή επενδύοντας χρόνο να εκπαιδευτείς καλύτερα στο αντικείμενό σου, βρίσκεις λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή με αρκετά αστρολογικά δρώμενα, κι εσύ συναντάς μια μίξη προκλήσεων και ευκαιριών που απαιτούν επιδεξιότητα. Η σκληρή όψη μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα, φέρει δυσκολίες στον τομέα των σχέσεων και της καριέρας σου. Είναι απαραίτητο να διαχειριστείς αυτές τις εντάσεις με σύνεση. Συγχρόνως, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα χαρίζει ευκαιρίες στα οικονομικά και τις υφιστάμενες ή νέες συνεργασίες σου. Τέλος, με την Σελήνη στον Λέοντα, η επικοινωνία σου βρίσκεται στο επίκεντρο. Παρατηρείται η ανάγκη για έκφραση των ιδεών σου και ανταλλαγή πληροφοριών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκμεταλλεύσου την ενέργεια που σου χαρίζουν οι σημερινές πλανητικές διελεύσεις για να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά και να εκφράσεις τον εαυτό σου. Η ημέρα μπορεί να σου προσφέρει τη δυνατότητα να ανανεώσεις τις σχέσεις σου ή να γνωρίσεις νέο κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρησιμοποίησε την ευφυΐα σου για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Είσαι ικανός να διαχειριστείς να μετατρέψεις αρκετά εμπόδια σε ευκαιρίες, εφόσον δεις τα πράγματα πολύπλευρα, όπως συνηθίζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα προκαλεί δυσκολίες στους τομείς της ευεξίας, των κατοικίδιων και της εργασίας σου. Εφόσον επιδείξεις αυτοσυγκράτηση και οργανώσεις επαρκώς τις υποχρεώσεις σου, θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις ο,τι σε απασχολεί χωρίς να κουραστείς πολύ. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ενισχύει θετικά τον τομέα συνεργασιών και των οικονομικών σου, ενώ παράλληλα οι έρωτες δεν είναι απόντες! Άρπαξε την ευκαιρία να κάνεις ουσιαστικές αισθηματικές συνδέσεις και να μελετήσεις τα επαγγελματικά σου προσεκτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου πρέπει να παραμείνεις είσαι ευέλικτος και ευαίσθητος. Αντιμετώπισε τις δυσκολίες με αγάπη και σεβασμό, επιλέγοντας να επικοινωνήσεις με ψυχραιμία. Η αυτοεκτίμησή σου είναι ενισχυμένη κι αποτελεί έναν οδηγό υγιών διαπροσωπικών επαφών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τη Σελήνη στον Λέοντα, σήμερα, η προσοχή σου επικεντρώνεται στα οικονομικά σου και θέλοντας να παραμείνεις αξιοπρεπής, πατώντας στα δικά σου πόδια. Έχε τα μάτια σου ανοικτά για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που ενισχύουν τα επαγγελματικά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, συναντάς μια δυναμική μίξη προκλήσεων και ευκαιριών, εξαιτίας των όψεων που σε επηρεάζουν. Η σκληρή όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα δυσκολεύει λιγάκι τις σχέσεις σου με τα παιδάκια σου ή τα ερωτικά σου. Από την άλλη σου χαρίζει μεγάλη έμπνευση. Η θετική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα δημιουργεί ευκαιρίες αμφότερα στον τομέα των σχέσεων και της επαγγελματικής σου εξέλιξης. Τέλος, με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, η προσοχή επικεντρώνεται σε εσένα! Ήρθε η ώρα να αναδείξεις τον πραγματικό και λαμπερό εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι σημαντικό, στα αισθηματικά σου, να αντιμετωπίσεις όποιες προκλήσεις έρχονται στο δρόμο σου με αυτοπεποίθηση και διπλωματία. Απόφυγε τις υπερβολικές εκφράσεις και το δράμα και δείξε περισσότερη ευαισθησία στις ανάγκες των άλλων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή ημέρα σου προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και θέληση για επιτύχεις προσωπικούς στόχους και φιλοδοξίες. Μπορείς να αναδείξεις τη δύναμή σου, τα ταλέντα σου και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου, η Παρασκευή παρουσιάζει μια ποικιλία προκλήσεων και ευκαιριών που αξίζει να αντιμετωπίσεις με σύνεση, λόγω της πληθώρας των όψεων που σχηματίζονται σήμερα. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα προκαλεί εμπόδια στους τομείς της οικογένειας και των διαπροσωπικών έως κι επαγγελματικών σου σχέσεων. Επικεντρώσου στην επίλυση των εμποδίων με ανοικτό μυαλό και καλή διάθεση. Παράλληλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα επανορθώνει εμφανώς στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, ενδυναμώνοντας τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τη Σελήνη στον Λέοντα επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ανάπτυξη κι επιλέγεις να κρατήσεις τα αισθηματικά σου μακριά από τα μάτια τρίτων προσώπων. Αξιοποίησε την ημέρα για να αναλογιστείς και να ενισχύσεις τον. εσωτερικό σου κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από την κατάλληλη προσέγγιση των γεγονότων που προκύπτουν σήμερα, μπορείς να εξισορροπήσεις τις αντιφάσεις και να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις νέες συμφωνίες ή να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου ανοικτά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Ζυγέ, η Παρασκευή αποτελεί μία μικρή σύγχυση ευκαιριών και προκλήσεων, εξαιτίας των πολλαπλών όψεων που κορυφώνονται σήμερα. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δυσκολεύει την επικοινωνία σου, φέροντας εντάσεις, ενώ χρειάζεται να προσέχεις πώς οδηγείς. Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα σου προσφέρει την δυνατότητα να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες σχέσεων, καθώς και να ενισχύσεις τα οικονομικά σου. Σημαντικό είναι ότι η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει την προσοχή σου στις κοινωνικές σχέσεις και τους μελλοντικούς σου στόχους. Έτσι, σήμερα γίνεσαι αποφασιστικός, αλλά πρέπει να γίνεις και λίγο διαλλακτικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου πρέπει να εκφράσεις τις ανησυχίες σου με σαφήνεια, ενώ παράλληλα χρειάζεται να προσπαθήσεις να καταλάβεις την θέση των άλλων. Δείξε ευαισθησία, αλλά και διπλωματία, ώστε να εξισορροπήσεις τα ερωτικά σου και να μην έχεις συγκρούσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενισχυμένη εξωστρέφειά σου είναι σε θέση να ενισχύσει τις επαγγελματικές σου σχέσεις και συνεργασίες, καθώς και να προσφέρει καινούριες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Σήμερα η ημέρα ενδείκνυται για συλλογή πληροφοριών ή έναρξη συμφωνιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Σκορπιέ, η Παρασκευή φέρει μία έντονη ενέργεια, χάρη στις σημερινές όψεις, που σε προκαλεί να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με αποφασιστικότητα. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα αποτελεί πηγή εντάσεων στα ερωτικά, αλλά και τα οικονομικά σου! Χρειάζεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, καθώς η αυτοεκτίμησή σου δεν είναι σταθερή και να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες με στρατηγική σκέψη. Παράλληλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα επανορθώνει μέσα από κάποιες ευκαιρίες για πιο ουσιαστική επικοινωνία ή την υποστήριξη από οικεία πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, παρά τις δυσκολίες, έχεις αρκετή αποφασιστικότητα ώστε να δημιουργήσεις σταθερές σχέσεις ή να θέσεις πιο γερά θεμέλια στον υπάρχοντα δεσμό σου. Απόφυγε να γίνεσαι ελεγκτικός με τους άλλους, φλέρταρε κι ανανεώσου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τη Σελήνη στον Λέοντα, σήμερα, επικεντρώνεσαι ούτως ή άλλως στον επαγγελματικό σου βίο και τις φιλοδοξίες σου. Το αστρολογικό τοπίο σε ενθαρρύνει να επιδείξεις τις επαγγελματικές ικανότητές σου και να επιτύχεις ακόμη και τους πιο δύσκολους στόχους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Τοξότη μου, σήμερα το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες ανασφάλειες κι εντάσεις στον τομέα της οικογενειακής σου ζωής ή του σπιτιού σου. Καλείσαι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να παραμείνεις ευέλικτος. Από την άλλη, το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα σου χαρίζει μία δημιουργική Παρασκευή, παρουσιάζοντας λίγες ενίσχυσης της οικονομικής σου κατάστασης. Η Παρασκευή με την Σελήνη στον Λέοντα, σε κάνει να θέλεις να κάνεις μετακινήσεις, να μάθεις καινούρια πράγματα και να βιώσεις νέες εμπειρίες. Ήρθε η στιγμή να εξερευνήσεις νέα μονοπάτια, επεκτείνοντας τους ορίζοντες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου διακρίνονται από μία ανάγκη για πειραματισμό. Θέλεις να έλθεις σε ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου ή με τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου. Βέβαια, μέσα στην ημέρα ‘δοκιμάζεις’ τα όριά του, χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πολύ ανοιχτόμυαλος, οπότε είσαι αυτομάτως και σε πλεονεκτική θέση, εντοπίζοντας ευκαιρίες εξέλιξης. Μέσα από την λήψη νέας γνώσης, νέων εμπειριών ή μέσα από κάποιες συζητήσεις με άλλους, συλλαμβάνεις ιδέες που θα σε προωθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, αντιμετωπίζεις δυσκολίες στους τομείς της ηθικής, της δουλειάς και της ευεξίας. Παρατηρούνται μέσα σου συγκρούσεις μεταξύ των ‘θέλω’ και των ‘πρέπει’. Αντίθετα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα προσφέρει εύνοια στην ολοκλήρωση των φιλοδοξιών σου, της εκπλήρωσης των στόχων σου, καθώς και την βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Λόγω της Σελήνης στον Λέοντα, έρχονται λίγες ανασφάλειες στην επιφάνεια και τείνεις να υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, καλείσαι να εξισορροπήσεις τις επιθυμίες και τις υποχρεώσεις σου, ώστε να χαρείς ανέμελα τον έρωτά σου ή να κάνεις ένα επιτυχές φλερτ. Θέλεις να διαμοιράσεις την ενέργειά σου σε πολλούς τομείς, πράγμα που σου προκαλεί στρες και μειώνει τη γοητεία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, καλείσαι να αποφύγεις τις συγκρούσεις και να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου. Μόλις το καταφέρεις θα είσαι σε θέση να εντοπίσεις πληροφορίες και στοιχεία που θα συμβάλλουν θετικά στην παραγωγικότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Υδροχόε, η Παρασκευή με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, βιώνεις ένα Σκωτσέζικο ντους διαθέσεων! Αντιμετωπίσεις λίγες προκλήσεις στις φιλίες σου, ενώ τίθεται σε κρίση η γενικότερη προσωπική σου φιλοσοφία. Βέβαια, υπάρχει σχετική τύχη στους τομείς της προσωπικής σου μεταμόρφωσης και της κοινωνικής σου ζωής. Το πλανητικό σκηνικό σε εμπνέει να αναζητήσεις νέες εμπειρίες, επιδιώκοντας την εξέλιξη στις σχέσεις σου. Τέλος, με την Σελήνη στον Λέοντα, η προσοχή σου στρέφεται στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επικοινωνείς αποτελεσματικά και μοιράζεσαι τις ιδέες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα οι πολλαπλές όψεις σου επιτρέπουν να εμβαθύνεις στον εσωτερικό σου κόσμο, αναγνωρίζοντας τις βαθύτερες ανάγκες σου, καθώς κι εκείνες των άλλων, μέσα από σωστή και ψύχραιμη επικοινωνία. Έτσι, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις σταθερές σχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που έρχονται στο δρόμο σου με εποικοδομητικό τρόπο, επιμένοντας στην ανοικτή επικοινωνία. Τα σημερινά σου εμπόδια αποτελούν ευκαιρία να ανακαλύψεις νέους τρόπους αντιμετώπισης των μελλοντικών σου προκλήσεων.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, σήμερα Παρασκευή κι εσύ επηρεάζεσαι άμεσα από το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα σε ζητήματα επαγγελματικών συνεργασιών! Θα χρειαστεί να αξιολογήσεις με την λογική τις προθέσεις των άλλων, ώστε να αποφύγεις τυχόν εξαπατήσεις. Επίσης, σε αισθηματικό πλαίσιο αισθάνεσαι λιγάκι μπλοκαρισμένος, όμως το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, αποτελεί διέξοδο διαφυγής, μέσα από την ανοικτή επικοινωνία. Εκτιμάται η εμφάνιση δυνατοτήτων εξέλιξης στα εργασιακά σου μέσα από τη διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα επικεντρώνει την προσοχή σου στην ολοκλήρωση των υποχρεώσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα σε ‘τραβάει’ προς πολλές κατευθύνεις, οπότε χάνεις χρόνο από τα ερωτικά σου. Παρατηρούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις τις οποίες πρέπει να λύσεις άμεσα, μέσα από μία ειλικρινή συζήτηση. Μην επιτρέψεις τις διαφωνίες να προκαλέσουν ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος, σήμερα, σε καλεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Γνώρισε κόσμο, άνοιξε σχετικές συζητήσεις κι εντόπισε τα στοιχεία εκείνα που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω επιτυχία σου. Να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *