ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 31 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 31 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η τελευταία ημέρα του έτους σε βρίσκει με την Σελήνη στην Παρθένο, γεγονός που σε ωθεί να επικεντρωθείς στην ευεξία, την εργασία και την καθημερινή ρουτίνα σου. Άρα, αν και είναι ημέρα εορτών η Κυριακή, η οργάνωση των καθημερινών σου υποχρεώσεων και η βελτίωση της ευημερίας σου είναι τα πράγματα στα οποία αφιερώνεις πολύ χρόνο κι ενέργεια, ίσως γιατί θέλεις να κλείσεις τις τελευταίες εκκρεμότητες. Επιπλέον, με τον Δία που ορθοδρομεί από τον Ταύρο, βρίσκεις εύνοια σε μακροπρόθεσμους στόχους και αναλαμβάνεις δράση για να επιτύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν φαίνεσαι και τόσο τρυφερός προς τους άλλους, όμως τους παρέχεις τον απαραίτητο χώρο και χρόνο. Είσαι πιο υπομονετικός στην επικοινωνία σου με τους άλλους, δημιουργώντας πιο σταθερές σχέσεις στα αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θέτεις τις κατάλληλες βάσεις για μια οργανωμένη και σταθερή πορεία στον τομέα της εργασίας και των οικονομικών σου, οι ευκαιρίες θα σου δοθούν αφού ο Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, η τελευταία ημέρα του 2023 σε βρίσκει με μία παιχνιδιάρικη διάθεση, χάρη στην Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου, ζώδιο της Παρθένου. Διακρίνεσαι από αυξημένη ενέργεια, δημιουργικότητα, καθώς και μία παραπάνω ανάγκη για μικρές και μεγάλες απολαύσεις. Επιλέγεις να αφιερώσεις χρόνο στην σχέση σου με τα παιδιά σου ή τον σύντροφό σου. Η Κυριακή σου φαίνεται όμορφη και η ορθοδρομή του Δία πια, από το δικό σου ζώδιο αυξάνει την εύνοια σε κάθε σου προσπάθεια! ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα είναι απίστευτη για την έκφραση των συναισθημάτων σου με δημιουργικό τρόπο. Φλέρταρε, βγες έξω, γνώρισε κόσμο ή πέρασε χρόνο με το ταίρι σου. Μπορείς να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σου ή να ζήσεις έναν νέο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, η δημιουργικότητα σου λαμβάνει υποστήριξη από τις σημερινές διελεύσεις. Ανεξαρτήτως του τύπου εργασίας σου, αναδεικνύεται η καλλιτεχνική σου πλευρά και ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό! Μπορείς να διαπρέψεις εφόσον αναδείξεις τον πραγματικό σου εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα με την Σελήνη στην Παρθένο, άρα εσύ επικεντρώνεσαι στο σπίτι και την οικογένεια, προτιμώντας την παρέα των ανθρώπων που σε συνδέουν δυνατά συναισθήματα. Είναι, επίσης, καλή στιγμή να φροντίσεις τον προσωπικό σου χώρο ή να κάνεις έναν καλό απολογισμό για όσα έζησες μέσα στη χρονιά που φεύγει. Δημιουργείς μία όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι, ενώ η ορθοδρομή του Δία, αυξάνει πια την ψυχική σου ευεξία και αρκείσαι στις μικρές χαρές της καθημερινότητας. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου πράττεις με μεγαλύτερη ευαισθησία και ενσυναίσθηση στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου με ειλικρίνεια γίνεσαι άριστος ακροατής. Προβάλλεις μία εσωτερική δύναμη που ελκύει σαν μαγνήτης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική γιορτή και είναι λογικό να μην σε ενδιαφέρουν και τόσο τα επαγγελματικά σου. Η αισιοδοξία που σε διακρίνει είναι και ο λόγος που ενώ έχεις στο μυαλό σου τόσα σχέδια, έχεις και την ικανότητα να τα αφήσεις προσωρινά στην άκρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η τελευταία ημέρα του 2023 με την Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο σε καθιστά πιο ζωηρό και εξωστρεφή. Εστιάζεις την ενέργειά σου στην επικοινωνία με σημαντικούς για εσένα ανθρώπους, είσαι όλο μετακινήσεις και συναντήσεις με γνωστούς σου σου και το τηλέφωνό σου παίρνει «φωτιά». Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις ανοιχτά και ειλικρινά με το περιβάλλον σου και να εμπλακείς σε δραστηριότητες που ενισχύουν τις σχέσεις σου. Επιπλέον, με την ορθοδρομή του Δία, συναντάς τύχη για την εκπλήρωση σχεδίων και για την τόνωση της κοινωνικής σου ζωής. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα φαίνεται βοηθητικό να εκφράζεις τα συναισθήματά σου και να ανταλλάσσεις ιδέες με τους γύρω σου. Είσαι κοινωνικός και γίνεσαι αρκετά δημοφιλής μέσα από τη θετική ενέργεια που εκπέμπεις προς τα έξω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα σου επιτρέπει να φροντίσεις και το επαγγελματικό σου κομμάτι, ενισχύοντας τις σχέσεις σου κι ανακαλύπτοντας νέες επαγγελματικές ευκαιρίες μέσω του δικτύου σου. Μέσα από συζητήσεις αποκτάς πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες που σε βοηθούν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Λιοντάρι μου, με την Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο στρέφεις την προσοχή σου στα οικονομικά και είναι μία ημέρα που το ρίχνεις στις αγορές για δωράκια και γούρια, φανερώνοντας για μία ακόμα φορά την γενναιοδωρία σου. Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σου χαρίζει την ευκαιρία για να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα, να διαχειριστείς τους πόρους σου, καθώς και να κάνεις μία ενδοσκόπηση, ανακαλύπτοντας τι σου προσφέρει ασφάλεια. Επιπλέον, η ορθοδρομή του Δία στον Ταύρο, δωρίζει εύνοια στην επαγγελματική σου εξέλιξη, επιτρέποντάς σου να διεκδικήσεις ευκαιρίες για ανέλιξη και να ενισχύσεις την κοινωνική σου φήμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και ευημερία αν επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. Είναι καλό να δημιουργήσεις μια ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών και προσωπικών σου υποχρεώσεων, ώστε να μεγιστοποιήσεις την εύνοια της ημέρας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή είναι μια ημέρα όπου μπορείς να ασχοληθείς επιτυχώς με τα οικονομικά και επαγγελματικά σου σχέδια. Τα βήματα που κάνεις είναι αργά και σταθερά κι ενώ βλέπεις αργά αποτελέσματα, αισθάνεσαι σιγουριά για την πρόοδό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Παρθένε, η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε βρίσκει επικεντρωμένο στον εαυτό σου, την ευεξία σου και το φυσικό σου σώμα, χάρη στην θέση της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο. Παρατηρείται έντονος συναισθηματισμός που επηρεάζει άμεσα το πώς εμφανίζεσαι και αλληλοεπιδράς με τους γύρω σου. Συγχρόνως, η ορθοδρομή του Δία από το ζώδιο του Ταύρου υποδηλώνει την επιθυμία σου για ευρεία αντίληψη, πνευματική εξερεύνηση, και προσωπική ανάπτυξη. Νιώθεις την ανάγκη να γίνεις καλύτερος άνθρωπος μέσα από νέες εμπειρίες και γνώσεις, αφού η χρονιά που πέρασε σου έδωσε σημαντικότατα μαθήματα. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δίνεις μία παραπάνω έμφαση στον εαυτό σου και την ατομική σου ανάπτυξη. Αυτό προκαλεί τον κίνδυνο να μην μπορέσει να διατηρηθεί η ισορροπία στις αισθηματικές σου σχέσεις. Προβάλλεσαι λιγάκι πιο εγωκεντρικός, προκαλώντας παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα η ημέρα είναι καλή για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, καθώς και να προσπαθήσεις να πάρεις εμπειρία ή συμβουλές από άλλους. Προβάλλεις με μεγάλη ευκολία τα ταλέντα και τις δυνατότητές σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, η τελευταία ημέρα του 2023 σε βρίσκει με την Σελήνη στην Παρθένο και το Δία ορθόδρομο στον Ταύρο, οπότε διαμορφώνεται μια ενδιαφέρουσα δυναμική που επηρεάζει τις πνευματικές και οικονομικές πτυχές της ζωής σου. Σε χαρακτηρίζει το βάθος των συναισθημάτων, καθώς κι ένα έντονο ενδιαφέρον για πνευματική εξέλιξη. Η ανάγκη για μοναξιά και η απομόνωση μπορεί να αντιληφθούν ως ανανεωτικές στιγμές σιωπής και σκέψης. Παράλληλα, έχεις μια στρατηγική προσέγγιση στα οικονομικά, άρα επιδιώκεις και δημιουργείς δυναμικές ευκαιρίες για επιτυχία μέσω σταθερών και υπομονετικών προσπαθειών. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρατηρείται λίγη ένταση στις ερωτικές σου σχέσεις ή με τον άνθρωπο που φλερτάρεις. Προβάλλεις ένα μυστήριο που ελκύει και κατακτά, όμως ταυτόχρονα δημιουργεί ανασφάλειες στους άλλους. Απαιτείται μία πιο ήπια προσέγγιση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει εύνοια στην παρασκηνιακή σου δράση. Μπορείς, ταυτόχρονα, να λάβεις οικονομική βοήθεια μέσω κάποιων κληρονομικών υποθέσεων, ενώ αν στραφείς σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μπορείς επίσης, να βρεις υποστήριξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, το 2023 σε αφήνει με μία όμορφη γεύση, χάρη στην Σελήνη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο της Παρθένου και το Δία ορθόδρομο, πλέον, στον Ταύρο. Είσαι πιο κοινωνικός, πιο εξωστρεφής, πολύ ευχάριστος κι απόλυτα ικανός να εντυπωσιάσεις τους πάντες με την ευφυΐα σου. Γίνεσαι φιλικός κι ενεργός σε ομαδικές δραστηριότητες, όμως επηρεάζεσαι συναισθηματικά από το περιβάλλον σου. Παράλληλα, παρατηρείται ένα έντονο ενδιαφέρον να ενδυναμώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και συνεργασίες. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις σταθερές σχέσεις, με έμφαση στην αξιοπιστία και την αντοχή σε βάθος χρόνου. Αν έχεις δεσμό, αισθάνεσαι τυχερός για τον έρωτα που βιώνεις και προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιζητάς την κοινωνική δικτύωση και τη συνεισφορά σε ομαδικές προσπάθειες. Κατανοείς τις ανάγκες της δουλειάς σου κι επιδιώκεις την αλλαγή όπου χρειάζεται. Ενθαρρύνεις συνεργάτες και συναδέλφους να προσπαθήσουν μαζί σου για το καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Με τη Σελήνη στην Παρθένο και το Δία ορθόδρομο στον Ταύρο, το 2023 σε αποχαιρετά φιλόδοξο κι αποφασισμένο να τα δώσεις όλα για την καριέρα σου αλλά και για την κοινωνική σου ανέλιξη. Εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στην επίτευξη των στόχων σου και σκέφτεσαι τρόπους να τους πραγματοποιήσεις. Η αίσθηση του καθήκοντος και η ανάγκη για επαγγελματική επιτυχία είναι ενισχυμένες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η τάση σου για οργάνωση και πρακτικότητα, μπορεί να μην είναι στοιχεία που σε διακρίνουν, όμως σήμερα είναι ενδυναμωμένα. Έχεις πειθαρχία, αποφασιστικότητα και αποχαιρετάς το παλιό έτος, περισσότερο ενδυναμωμένος από κάθε άλλη φορά! ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι κάτι που έχεις σε προτεραιότητα. Γνωριμίες μέσα από την εργασία σου ή μέσω κάποιων συναδέλφων, πάντως, είναι πιθανές. Αν έχεις δεσμό, προτιμάς να περάσετε μία ήρεμη ημέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει κίνδυνος υπερεργασίας, σε περίπτωση που σήμερα δεν έχεις ρεπό. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής σου ζωής και της επαγγελματικής σου ανάπτυξης. Απόφυγε την υπερκόπωση και συγκεντρώσου μόνο σε ο,τι έχει πραγματικά σημασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, με την Σελήνη στην Παρθένο και το Δία ορθόδρομο στον Ταύρο βρίσκεσαι σε μια ενδιαφέρουσα θέση, συνδυάζοντας τις επιρροές στον τομέα της καριέρας με αυτές στον τομέα της δημιουργικότητας και του έρωτα. Η τελευταία ημέρα του 2023 εξισορροπεί τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Η δημιουργικότητά σου ενισχύεται και γίνεσαι πιο εκφραστικός στον έρωτα. Μαζί, επιδιώκεις επαγγελματική επιτυχία με σοβαρότητα και αφοσίωση, ενώ ταυτόχρονα να βρίσκεις ικανοποίηση σε δραστηριότητες που σε εκφράζουν δημιουργικά. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ παιχνιδιάρα η ημέρα σήμερα, οπότε αντίστοιχα κι εσύ είσαι σε θέση να φλερτάρεις, να περάσεις όμορφα και να σκεφτείς τι πραγματικά θέλει η καρδιά σου. Έχεις αισθηματικές ευκαιρίες, είτε είσαι ελεύθερος, είτε έχεις έναν δεσμό, στον οποίο αφιερώνεις χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλλιεργώντας την αυτοπεποίθησή σου, πλέον μπορείς και αξιοποιείς ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και κοινωνικής προβολής. Φρόντισε, βέβαια, να ξεκουραστείς όσο χρειάζεται, γιατί τείνεις να υπερβάλεις, θέλοντας να τα καταφέρεις όλα μαζί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Κυριακή και τελευταία ημέρα του 2023, εσύ αγαπητέ μου Υδροχόε με το Δία πια σε ορθή φορά από το ζώδιο του Ταύρου, αισθάνεσαι ενδυναμωμένος κι αποφασισμένος να φέρεις θετικές αλλαγές στα προσωπικά σου. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σου ενεργοποιεί κάποιες μικρές ανασφάλειες, τις οποίες μπορείς να ξεπεράσεις συζητώντας ξεκάθαρα με ένα οικογενειακό πρόσωπο ή έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι. Εκφράζοντας στους δικούς σου ανθρώπους τις ανάγκες σου κι επενδύοντας χρόνο για την προσωπική σου εξέλιξη, παρατάς αυτό το έτος και γίνεσαι η καλύτερή σου εκδοχή. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου διακρίνονται από μία ανάγκη να εκφράσεις τις σεξουαλικές σου επιθυμίες, χωρίς όμως να υπερβάλλεις. Από σήμερα κι έπειτα μπορείς πλέον να κάνεις σταθεροποιητικές κινήσεις ή να επιδιώξεις φλερτ με την προοπτική μίας σοβαρής σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου σε ενδιαφέρουν και σήμερα κάνεις κάποιες μικρές ενέργειες, προσπαθώντας να εξασφαλίσεις σταθερότητα. Θα ήταν καλή λύση να αναζητήσεις μία ευκαιρία αύξησης των εσόδων σου μέσα από μία εργασία από το σπίτι.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Κυριακή και τελευταία ημέρα του 2023 εσύ Ιχθύ μου γιορτάζεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το τηλέφωνο αγκαλίτσα, χάρη στην ορθή πορεία του Δία από το ζώδιο του Ταύρου. Παράλληλα, η Σελήνη από την Παρθένο, δηλαδή το απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τονίζεται πολύ παραπάνω η ανάγκη σου για ουσιαστική επικοινωνία και βαθιά σύνδεση με τον περίγυρό σου και με τα άτομα που αγαπάς. Είναι μία άριστη ημέρα να μιλήσεις με τους ανθρώπους που έχεις στο μυαλό σου, καθώς και να επιδιώξεις μία επανασύνδεση, αν αυτό είναι κάτι που σε ενδιαφέρει. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία είναι το κλειδί για την κάθε αισθηματική ευκαιρία που θα ήθελες να έχεις σήμερα. Η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σου. Με τον δεσμό σου περνάς όμορφα και οι συζητήσεις σας σε ανανεώνουν, ενώ στο φλερτ έχεις επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου προς το παρόν δεν αποτελούν προτεραιότητα. Πάντως αν βρίσκεσαι σε μία δύσκολη κατάσταση, μπορείς να στραφείς προς φίλους και γνωστούς, μιλώντας για τους προβληματισμούς σου. Σήμερα μπορείς να σκεφτείς έξυπνες λύσεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *