ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Κριέ, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και κατά το βραδάκι που συναντά με εξάγωνο την Αφροδίτη, χαρίζοντάς σου ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης και νέων σχέσεων. Πέρα από το ότι είσαι πιο σοφός και ψύχραιμος, η Σελήνη από απέναντί σου σε βοηθά να καταλάβεις τους άλλους και σε καθιστά πρόθυμο να βρεις κοινό έδαφος με τα άτομα που είναι στην σκοπιά του ενδιαφέροντος σου. Έτσι, στη δουλειά γίνεσαι πιο αποτελεσματικός, μα και δημοφιλής. Αντίστοιχα, στα προσωπικά σου έχεις όλη την καλή διάθεση να εξυγιάνεις τις σχέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου λαμβάνουν φοβερή υποστήριξη από το σημερινό αστρολογικό τοπίο. Μπορείς να ζήσεις ερωτικές περιπέτειες ή να προχωρήσεις ένα φλερτ σε μία σχέση βασιζόμενη στην αλληλοκατανόηση. Έχεις δεσμό; Η ημέρα σε βοηθά να συνδεθείτε ουσιαστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες δεν είναι απίθανες μέσα στην ημέρα. Μάλιστα, θα έχεις μεγάλη επιτυχία αν αφιερώσεις λίγο χρόνο σε κάποια εκπαιδευτική ενέργεια (πχ. σεμινάριο, διάβασμα κ.λπ.) σχετική με το αντικείμενο εργασίας σου.

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ζυγού σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Τοξότη σου προσφέρει ευκαιρίες στα οικονομικά και τα εργασιακά. Ενδεχομένως να απαιτηθεί να κάνεις αρκετές προσωπικές θυσίες για να εκμεταλλευτείς κάθε δυνατότητα που σου χαρίζει η ημέρα. Η Τετάρτη ενεργοποιεί μερικές από τις ανασφάλειές σου, αυξάνοντας τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Γι’ αυτό αγχώνεσαι και σου φαίνονται όλα ‘βουνό’. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις όσα εφόδια ήδη διαθέτεις στο μέγιστο βαθμό, για να καταφέρεις το σκοπό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διακρίνεσαι από μία ανεβασμένη λίμπιντο την τρέχουσα ημέρα και τα άστρα σε προτρέπουν να αφιερώσεις λίγο χρόνο και στα αισθηματικά σου. Παράλληλα, μην επιστρέψεις τις ανασφάλειές σου να σταθούν εμπόδιο σε μία κατάκτηση που επιδιώκεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να λάβεις οικονομική υποστήριξη από εξωτερικούς παράγοντες, σήμερα. Συνιστάται να στραφείς προς τις συνεργασίες σου, ενώ αν υπάρχει ένα κληρονομικό ζήτημα που ‘τρέχει’ αυτή την περίοδο, καλό θα είναι να το διευθετήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Δίδυμε! Η Σελήνη από το φιλικό προς εσένα ζώδιο του Ζυγού, συναντά κατά το βράδυ με με θετική όψη την Αφροδίτη από τον Τοξότη, απέναντί σου και τα ερωτικά σου παίρνουν τα πάνω τους! Έχεις παιδάκια; Πέρασε τέλεια μαζί τους, παίξτε κι ανανεωθείτε! Αναζητάς τον έρωτα; Φλέρταρε, διεκδίκησε και κοινωνικοποιήσου. Είσαι δεσμευμένος; Περάστε χρόνο μαζί κι επικοινωνήστε σε βάθος. Είσαι καλλιτέχνης; Σήμερα κατεβάζεις απίστευτες ιδέες. Υλοποίησέ τις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι άριστα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, όχι μόνο κάνεις γνωριμίες, αλλά είναι και πολλά υποσχόμενες. Τώρα για εσένα, δεσμευμένε, νιώθεις ευλογημένος για το ταίρι που έχεις και περνάτε πανέμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ήρθε η στιγμή να καταγράψεις την κάθε ιδέα που έχεις συλλάβει αυτό το διάστημα. Σήμερα είναι η ημέρα που θα εκφραστείς δημιουργικά στη δουλειά σου και θα περάσει γρήγορα η ώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκινάκι μου, σήμερα Τετάρτη η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Τοξότη, σου προσφέρουν τη δυνατότητα για μία νέα εργασιακή ευκαιρία . Πέρα από αυτό, διαθέτεις την απαραίτητη σωματική ενέργεια ώστε να τελειώσεις τις δουλειές του σπιτιού που άφησες στην μέση κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Σε απορροφούν οι ρουτινιάρικες υποχρεώσεις σου, όμως η διάθεσή σου παραμένει καλή. Έχεις, μαζί και την ανάγκη να περάσεις χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς, άρα το να μείνεις σπίτι σου χαρίζει αυτή τη δυνατότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει η επιθυμία να αισθανθείς ασφάλεια και σταθερότητα. Μπορείς να το καταφέρεις αυτό μέσα από την υποστήριξη του συντρόφου του ή του ανθρώπου που έχεις στην καρδιά σου στον καθημερινό σας αγώνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι καλή στιγμή να οργανώσεις πιο λειτουργικά τον προσωπικό σου χώρο και να αποπερατώσεις οποιαδήποτε αρμοδιότητα σου έχει ανατεθεί. Σήμερα δεν θέλεις να δείξεις εξωστρέφεια, όμως δε χρειάζεται. Απλά επικεντρώσου σε όσα πρέπει να ολοκληρώσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Χαμόγελα ικανοποίησης έρχονται φίλε μου Λέοντα για σένα σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη από το Ζυγό να κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Είναι άριστη ημέρα για τα ερωτικά και γενικώς για τα προσωπικά σου. Ένας έρωτας σε περιμένει, αρκεί να επικοινωνήσεις με κόσμο διαδικτυακά ή στην πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, έχεις μία παραπάνω έφεση στη δημιουργικότητα και τις πρωτοποριακές ιδέες. Φρόντισε να τις καταγράψεις, προκειμένου να τις υλοποιήσεις με την πρώτη ευκαιρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι ο,τι καλύτερο σήμερα. Οφείλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο οτιδήποτε σου χαρίζει το σημερινό αστρολογικό σκηνικό, παραμένοντας εξωστρεφής. Ακόμη κι αν είσαι σε σχέση, αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου κι ανανεωθείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχει σημασία αν δουλεύεις για τον εαυτό σου ή για κάποια εταιρία. Σήμερα είσαι τόσο δημιουργικός που σκέφτεσαι σαν να είσαι το αφεντικό. Οι νέες συμφωνίες ευνοούνται, όπως και ο σχεδιασμός επιχειρηματικών σχεδίων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σελήνη στο Ζυγό σήμερα Τετάρτη και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε ξεκινάς την ημέρα σου επικεντρωμένος στον υλικό κόσμο. Το καλύτερο από όλα είναι το εξάγωνό της με την Αφροδίτη από τον Τοξότη που σου προσφέρει δυνατότητες οικονομικής άνθισης, καθώς και μία αίσθηση ασφάλειας. Η ανανέωση του ακινήτου που διαθέτεις είτε προς εκμετάλλευση, είτε της κύριας κατοικίας σου παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία. Ως αποτέλεσμα, ανεβαίνει η διάθεσή σου, αλλά και τα κέρδη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μη συγχέεις τα εργασιακά με τα αισθηματικά σου, διαφορετικά θα ψυχραθείς. Μπορείς να ξοδέψεις λίγα χρήματα στο όνομα του έρωτα, με στόχο να κάνεις ένα μικρό δώρο στον άνθρωπο που αγαπάς. Εναλλακτικά, μπορείς να αγοράσεις κάτι μικρό που σου ανεβάζει τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου λαμβάνουν βοήθεια από το αστρολογικό τοπίο κι εσύ μπορείς να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται στο πέρασμά σου. Κάνεις τον επαγγελματικό σου χώρο πιο λειτουργικό κι αισθάνεσαι πιο παραγωγικός, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη η μέρα σου χαρακτηρίζεται από συχνή κι έντονη επικοινωνία, χάρη στην Σελήνη που από το δικό σου ζώδιο ‘βλέπει’ με εξάγωνο την Αφροδίτη από τον Τοξότη. Κάνεις μικρές μετακινήσεις, συναντάς κόσμο για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους, ακούς νέα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και πολλά καλά ακόμη! Μπορείς να διαπραγματευτείς έξυπνα όσα θέλεις να ζητήσεις από τους άλλους, εφόσον η γοητεία και οι διπλωματικές ικανότητες βρίσκονται στα ύψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανανεώνεις την εμφάνισή σου, γεγονός που συμβάλλει στην αύξηση των αισθηματικών σου κατακτήσεων. Εννοείται πως αν είσαι δεσμευμένος εντυπωσιάζεις το έτερον ήμισυ ακόμη περισσότερο! Είναι μία ημέρα γεμάτη επικοινωνία, όπου κερδίζεις μέσα από αυτήν όποιον επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου λαμβάνουν υποστήριξη όσο παραμένεις εξωστρεφής. Νέα συμβόλαια, επαναδιαπραγματεύσεις ή γνωριμίες είναι πλέον σε θέση να βοηθήσουν την περαιτέρω ανέλιξή σου. Στρέψου προς ανθρώπους πιο επιτυχημένους από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ζυγού και μάλιστα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με την υλική και ψυχική σου ασφάλεια. Επεξηγηματικά, προσπαθείς να βελτιώσεις την ψυχολογική σου κατάσταση και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Το καλύτερο είναι πως δεν παραμένεις προσκολλημένος σε αυτό και συνδυαστικά επιδιώκεις να βελτιώσεις και τα οικονομικά σου, θεωρώντας πως θα εξασφαλίσεις έτσι ένα πιο σταθερό μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι αυξομειώσεις της αυτοπεποίθησής σου προκαλούν προβλήματα στην αισθηματική σου ζωή. Δεν διεκδικείς ενεργά τον έρωτα και προσπαθείς μέσα από ‘υπόγειες’ προσπάθειες να καταφέρεις μία κατάκτηση ή την προσοχή από το ταίρι σου. Αυτή δεν είναι πάντα αποτελεσματική λύση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά σου μπορείς να δράσεις παρασκηνιακά και να έχεις θετικό αντίκτυπο. Είσαι από τους τύπους που επιλέγουν να καθίσουν σε μία γωνία, σιωπηλά, και να ολοκληρώσουν προσεκτικά όλες τις υποχρεώσεις τους. Αυτό θα σου βγει σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Τοξότη, κορυφώνεται το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού και Αφροδίτης από το δικό σου. Έτσι, έχεις μία φοβερά θετική ημέρα όπου ανανεώνεσαι μέσα – έξω, κοινωνικοποιείσαι, πραγματοποιείς στόχους και προσέχεις την εμφάνισή σου. Μία αλλαγή στο look σου θα ήταν πολύ καλή ιδέα και οι πιθανότητες επιτυχίας της είναι… στα ουράνια! Μαζί, ευνοείσαι στα αισθηματικά και τα οικονομικά, μέσα από τη διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου κόσμος παίρνει τα πάνω του κι εσύ πρέπει οπωσδήποτε να τον εκμεταλλευτείς κανονίζοντας εξόδους ή στρεφόμενος προς τις γνωριμίες με κοινούς γνωστούς. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου, σού συμπαραστέκεται ενεργά σε κάθε προσπάθειά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου γίνεται πιο παραγωγική εφόσον στραφείς προς τους συναδέλφους σου, αναζητώντας τη συνεργασία. Είτε εργάζεσαι για τον εαυτό σου, είτε για κάποιον άλλον, σήμερα πρέπει να λάβεις και να προσφέρεις υποστήριξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, Τετάρτη με το εξάγωνο Σελήνης και Αφροδίτης από τα ζώδια του Ζυγού και του Τοξότη, αντίστοιχα, θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς επαγγελματικές επιτυχίες. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και η εξωστρέφειά σου σε ωθεί να αναζητήσεις υποστήριξη από επιτυχημένους ανθρώπους που θα σε κατευθύνουν κατάλληλα. Η λίμπιντο σου, επίσης είναι ανεβασμένη και δεν σου επιτρέπει να επικεντρωθείς στο 100% μόνο στο κομμάτι των εργασιακών. Βρες την ισορροπία και στα δύο για να έχεις τέλεια μέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυξημένη λίμπιντό σου είναι ο λόγος για τον οποίο διεκδικείς κι επιτυγχάνεις σημαντικές κατακτήσεις, αν είσαι ελεύθερος. Μάλιστα, εσύ δεσμευμένε, μπορείς να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου καλύτερα από κάθε άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ο τομέας που στρέφεις το μεγαλύτερο κομμάτι της προσοχής σου. Σήμερα μπορείς να δείξεις πόσο ικανός είσαι να τα καταφέρεις, καθώς και να λάβεις οικονομική βοήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ μου Υδροχόε το εξάγωνο Αφροδίτης και Σελήνης στα ζώδια του Τοξότη και του Ζυγού, αντίστοιχα, είναι η αιτία για την οποία αισθάνεσαι δυνατός. Θέλεις να βιώσεις καινούριες εμπειρίες, να μάθεις πράγματα και γενικώς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Αυτό είναι χαρακτηριστικό που διαθέτεις έτσι κι αλλιώς, οπότε σήμερα αισθάνεσαι σα να βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου. Βλέπεις τα φιλαράκια σου, φιλοσοφείς, συνεργάζεσαι στη δουλειά ευχάριστα και ο χρόνος κυλάει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βγες έξω, δες τα φιλαράκια σου και πού ξέρεις, μπορεί σε εκείνη την καφετέρια να σε περιμένει ο έρωτας. Όσο πιο εξωστρεφής, τόσο καλύτερα θα είναι και τα αισθηματικά σου. Για εσένα που έχεις δεσμό, φρόντισε να κάνετε κάτι που εξιτάρει το μυαλό σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι… και φαίνεσαι ο καλύτερος! Ξέρεις ακριβώς πώς πρέπει να μιλήσεις με τους συναδέλφους ή τους πελάτες σου, ώστε να κερδίσεις ή καταφέρεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Παρακολούθησε ένα σχετικό με τη δουλειά σου σεμινάριο.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη με εξάγωνο Αφροδίτης/Σελήνης στα ζώδια του Ζυγού και του Τοξότη, οπότε προβλέπεται για σένα φίλε μου Ιχθύ ότι θα το ρίξεις στη δουλειά! Σου δίνω κάθε δίκιο, επειδή είναι ‘αμαρτία’ να μην εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη πλανητική εύνοια. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να σημειώσεις πρόοδο, όπως στρεφόμενος προς τις γνωριμίες σου ή εμβαθύνοντας τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο που εργάζεσαι. Παρατηρείται μία μικρή ανασφάλεια στα οικονομικά σου, η οποία αντιμετωπίζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάγκη σου να βγεις έξω και να περάσεις όμορφα θα αποτελέσει τον λόγο για τον οποίο θα σημειώσεις τεράστιες ερωτικές επιτυχίες. Κάνεις καλή πρώτη εντύπωση και νιώθεις πιο δημοφιλής. Εσύ που έχεις σχέση, βγες μαζί με το ταίρι σου και κάνετε κοινές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου χαρίζει απίστευτη εύνοια στα επαγγελματικά. Αυξάνει το γόητρό σου και μπορείς να εντυπωσιάσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Φίλοι και γνωστοί, σήμερα σε υποστηρίζουν και προωθούν με χαρά τα ταλέντα σου.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *