ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου, μία δυναμική Πέμπτη έρχεται με τον Άρη στον Αιγόκερω και τη Σελήνη στο Ζυγό. Είναι ο,τι καλύτερο για να ξεκινήσεις συνεργασίες και να αρπάξεις από τα μαλλιά τις επαγγελματικές ευκαιρίες που εμφανίζονται. Ενδεχομένως να υπάρξει μία μικρή ‘κόντρα’ στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου και το σύμπαν σε ‘δοκιμάζει’, με στόχο να εξισορροπήσεις κάθε τομέα της ζωής σου. Οι γνωριμίες δεν λείπουν από το προσκήνιο, αμφότερα αισθηματικής κι εργασιακής φύσεως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σκέφτεσαι τη σταθεροποίηση, έως κι επισημοποίηση της σχέσης σου σήμερα. Μάλιστα, για εσένα ελεύθερε Κριέ, το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει γενναιόδωρες γνωριμίες με σοβαρές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δώσ’ τα όλα στη δουλειά σήμερα! Δεν έχει σημασία πόσο θα απαιτηθεί να προσπαθήσεις, η ημέρα σου προσφέρει μεγάλες επαγγελματικές προοπτικές. Μην αφήσεις τίποτα να ‘πέσει κάτω’. Αν σου προτείνουν συνεργασίες, σκέψου το σοβαρά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ζυγού, σε κάνει να επικεντρώνεσαι στη ρουτίνα, όμως ο Άρης, πλέον, από τον Αιγόκερω, αυξάνει την αισιοδοξία και την εσωτερική σου δύναμη. Όχι μόνο προλαβαίνεις να ολοκληρώσεις κάθε υποχρέωσή σου, αλλά μαζί κατορθώνεις να βρεις τρόπους να τις κάνεις πιο ευχάριστες! Η Πέμπτη σου είναι αξιοζήλευτη, ακριβώς επειδή είσαι ασυνήθιστα παραγωγικός και ταυτόχρονα περνάς ωραία! Το να διαβάσεις ένα βιβλίο σήμερα, είναι πολύ καλή ιδέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα τα ερωτικά ειδύλλια στην εργασία είναι πιθανά. Καλό θα είναι να αποφύγεις να χρονοτριβήσεις, γιατί έχεις πολλά να κάνεις. Πάντως, στον έρωτα ανανεώνεσαι μέσα από βαθιές συζητήσεις με το ταίρι σου ή τον άνθρωπο που αγαπάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σημειώνουν αυξημένες υποχρεώσεις, όμως εσύ με τις ιδέες που ‘κατεβάζεις’, μπορείς να γίνεις περισσότερο παραγωγικός. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να εκπαιδευτείς πάνω σε κάτι σχετικό με το αντικείμενο εργασίας σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα Πέμπτη φίλε μου Δίδυμε! Με την Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Ζυγού και τον Άρη στον Αιγόκερω η λίμπιντό σου εκτοξεύεται στα ύψη και σημειώνεις ένα σωρό ερωτικές κατακτήσεις! Είσαι δημιουργικός και τολμηρός. Αυτό σε βοηθά και στο επαγγελματικό σου κομμάτι, ωθώντας σε να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να ολοκληρώσεις οτιδήποτε ξεκίνησες. Με την οικογένειά σου οι σχέσεις αναθερμαίνονται κι επικρατεί ευχάριστο κλίμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά είναι στραμμένη η προσοχή σου σήμερα, χάρη στην Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού. Αυτός ο παράγοντας σε ενθαρρύνει να φλερτάρεις με ‘τρόπο’, όχι κόπο! Όσον αφορά εσένα που είσαι σε σχέση, η λίμπιντό σου είναι υπεύθυνη για τις αξέχαστες στιγμές σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλή κατάσταση χάρη στη δική σου δημιουργικότητα και ιδέες. Κατάγραψε οτιδήποτε σκεφτείς σήμερα, αναζήτησε οικονομική υποστήριξη και χρησιμοποίησε όποιους πόρους διαθέτεις για να τα καταφέρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Πέμπτη φίλε μου Καρκίνε, μπορεί να δέχεται λίγες πιέσεις, λόγω του Άρη στον Αιγόκερω, στην μορφή υπερέντασης. Για έναν άγνωστο λόγο ελκύεις ανθρώπους που… ‘σου σπάνε τα νεύρα’! Από την άλλη, εξωτερικοί παράγοντες, στους οποίους δεν μπορείς να ασκήσεις καμία επιρροή, σε αναγκάζουν να δραστηριοποιηθείς κατάλληλα και να επιτύχεις πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ. Η Σελήνη στο Ζυγό σε κάνει λιγάκι πιο εσωστρεφή, μα ταυτόχρονα πιο συγκεντρωμένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου διακρίνονται από εντάσεις, αλλά κι αυξημένη λίμπιντο. Καλό θα είναι να επικοινωνείς στα ερωτικά με τρόπο πιο ήπιο και να μην παίρνεις προσωπικά τα σκληρά λόγια των άλλων. Ίσως να παρερμηνεύσεις αυτά που ακούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά, απαιτείται να προετοιμαστείς για κάποιες περιττές λογομαχίες. Αν διαχειριστείς έξυπνα το επικοινωνιακό σου κομμάτι θα καταφέρεις πολύ περισσότερα. Μέσα από εντάσεις κινητοποιείσαι και σημειώνεις μεγάλη πρόοδο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου, Λέοντα, σήμερα ο Άρης στον Αιγόκερω αυξάνει τις καθημερινές σου ασχολίες. Έχεις πολλή ενέργεια και η Πέμπτη σε ευνοεί να ξεκινήσεις γυμναστική. Οτιδήποτε ενδυναμώνει τις σωματικές σου αντοχές είναι ευπρόσδεκτο! Παράλληλα, η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού αυξάνει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Θέλεις και μπορείς να συναντήσεις κόσμο, να κάνεις συζητήσεις για οποιοδήποτε θέμα σε ενδιαφέρει, ενώ μπορείς να μάθεις κρίσιμες πληροφορίες σχετικές με μία δραστηριότητα που σκοπεύεις να ξεκινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να φλερτάρεις και να επικοινωνήσεις έντεχνα στον έρωτα, αλλά οι αυξημένες σου υποχρεώσεις αποτελούν εμπόδιο στις συναντήσεις σου. Μοναδική εξαίρεση αποτελείς εσύ που συγκατοικείς με το ταίρι σου. Μαζί μπορείτε να ολοκληρώσετε τις δουλειές του σπιτιού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι αποφασισμένος κι απόλυτα συγκεντρωμένος στον σκοπό σου. Πέρα από ισχυρή θέληση, πλέον διακρίνεσαι και από ωριμότητα και αστείρευτη ενέργεια. Αυτά τα εφόδια είναι αρκετά για να καταφέρεις πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σελήνη στο Ζυγό και τον Άρη στον Αιγόκερω σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Παρθένε ξεκινάς την ημέρα σου τονωμένος κι έτοιμος να φλερτάρεις! Έχεις τη διάθεση να εξισορροπήσεις τα επαγγελματικά με τα ερωτικά σου, διαμοιράζοντας ‘δίκαια’ το χρόνο σου. Τα οικονομικά σου ενδεχομένως να σε ανησυχούν λιγάκι, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάρεις κάποιο ρίσκο με σκοπό να τα ενδυναμώσεις! Προτίμησε πιο ασφαλείς μεθόδους, χωρίς να θυσιάσεις μέρος της δημιουργικότητάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ενδυναμώνεσαι ψυχικά και η αυτοπεποίθησή σου εκτοξεύεται όσο καταλαβαίνεις πόσο πολλές καρδιές έχεις κατακτήσει! Φλερτάρεις με στόχο την επιβεβαίωση και μάλλον σήμερα το αξίζεις! Εσύ δεσμευμένε φλερτάρεις με τη σχέση σου σα να είναι η πρώτη σας μέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου δεν είναι κάτι που θέλεις να επενδύσεις σήμερα, αλλά μέσα από τις δημιουργικές σου ιδέες θα μπορέσεις να βρεις ευχάριστες διεξόδους. Μπορείς να διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα ή να σταθεροποιήσεις τη δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη η μέρα σου χαρακτηρίζεται από πάθος κι ευχάριστες εντάσεις, χάρη στον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω και την Σελήνη από το δικό σου. Ενδεχομένως να υπάρχει ένας εσωτερικός εκνευρισμός στην προσπάθειά σου να εξισορροπήσεις τις δικές σου επιθυμίες και τις ανάγκες του σπιτιού σου. Κάποια οικογενειακά πρόσωπα διαφωνούν μαζί σου και σημειώνονται εντάσεις, αλλά το θετικό είναι πως σε κινητοποιούν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εσωτερική σου ένταση αποτελεί τον λόγο των αντιπαραθέσεων που παρατηρούνται στα αισθηματικά σου. Η ημέρα σε βοηθά, πάντως, να επιλύσεις παρεξηγήσεις και να διεκδικήσεις τον άνθρωπο που σκοπεύεις να κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα σε βοηθά να προωθήσεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου. Η διαίσθησή σου που είναι οξυμένη αποτελεί για εσένα έναν οδηγό σωστών αποφάσεων. Προσεγγίζεις να κατάλληλα άτομα που στο μέλλον σε υποστηρίζουν στην σταδιοδρομία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Ζυγού, προτιμάς να περάσεις χρόνο μοναχούλης, αποφεύγοντας τα προβλήματα του έξω κόσμου. Η Πέμπτη αποτελεί μία αντίφαση για εσένα, διότι ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω σε ενεργοποιεί κι αναγκάζει να γίνεις, τελικά, εξωστρεφής. Η καλύτερη απόφαση για την ψυχική σου ηρεμία, επομένως, είναι να γίνεις καλός ακροατής των άλλων, αφήνοντας στην άκρη τις εσωτερικές σου σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να φλερτάρεις και να κάνεις γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος, ενώ οι παρασκηνιακές συναντήσεις ευνοούνται κατά πολύ. Αν έχεις δεσμό, προτίμησε να περάσετε την ημέρα κάπου ήρεμα, αποφεύγοντας και τις μεταξύ σας αψιμαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι απόλυτα μεθοδικός με απίστευτη στρατηγική προσέγγιση στα επαγγελματικά σου. Διαθέτεις το βέλτιστο συνδυασμό για να επιτύχεις σε οποιοδήποτε επάγγελμα κι αν ασκείς. Υπάρχει μία ισορροπία μεταξύ της εξωστρέφειας και της εχεμύθειας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη φίλε μου Τοξότη, με τον Άρη στον Αιγόκερω, συνιστάται να βάλεις φρένο στα έξοδά σου! Αισθάνεσαι δυνατός, αισιόδοξος, αλλά αυτό σε ωθεί σε περιττές αγορές. Η ημέρα είναι άριστη για να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, καθώς και να διεκδικήσεις χρήματα που σου ανήκουν, μα δεν σου έχουν επιστραφεί. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού αυξάνει της εξωστρέφειά σου και σε κάνει περισσότερο δημοφιλή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να λάβει ώθηση μέσα από κάποιες γνωριμίες από κοινούς γνωστούς. Αν έχεις δεσμό, η έννοια της συντροφικότητας ενδυναμώνεται και λαμβάνεις αγάπη με υγιή τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου ευνοούνται από το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Διεκδικείς οτιδήποτε πιστεύεις πως σου αναλογεί και η διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών σου αποτελεί μία άριστη διέξοδο προς την επίλυση των επαγγελματικών προβληματισμών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, Πέμπτη με Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και μαζί τον Άρη να επισκέπτεται το δικό σου! Αν μου πεις πως δεν αισθάνεσαι τρομερά δυνατός, αισιόδοξος και ικανός να τα καταφέρεις, δεν θα σε πιστέψω! Το πλανητικό τοπίο είναι με το μέρος σου. Πιθανότατα να αισθάνεσαι υπερένταση και να παρατηρήσεις αψιμαχίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά διαθέτεις τα εφόδια και την αποφασιστικότητα για να διεκδικήσεις έναν έρωτα ή μία τεράστια επαγγελματική ευκαιρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου βρίσκεται στα ύψη, όπως ακριβώς και ο δυναμισμός σου. Διεκδικείς τον έρωτα σαν να είναι η τελευταία σου ευκαιρία. Ακόμη κι αν σήμερα αποδειχθεί πως δεν είναι η ημέρα σου, θα μάθεις πάρα πολλά για την τέχνη του φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου είναι αυτό που σε απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε. Μέσα από αυτήν, αισθάνεσαι πως ολοκληρώνεται κομμάτι του εαυτού σου. Σήμερα διαθέτεις στρατηγική σκέψη, μεθοδικότητα κι αποφασιστικότητα για να τα καταφέρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Υδροχόε με μία υπέροχη Σελήνη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, το Ζυγό και μαζί τον Άρη στον Αιγόκερω, εσύ γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Μαθαίνεις από τα λάθη σου, αναστοχάζεσαι και παρατηρείς τον κόσμο γύρω σου. Είναι η απόλυτη στιγμή όπου επικεντρώνεσαι στις βαθύτερες ανάγκες σου, αλλά η τάση σου να υπεραναλύεις και να προσκολλάσαι στο παρελθόν σου κατεβάζει τη διάθεση. Βρες την εσωτερική σου ισορροπία και η ημέρα θα κυλήσει τέλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο κρυφός έρωτας είναι κάτι που σε εξιτάρει ως έννοια, κυρίως σήμερα. Αναζητάς ερωτικές περιπέτειες, παρασκηνιακές και μη και ζεις κάθε λεπτό! Αν έχεις δεσμό, είναι πολύ καλή ιδέα να έρθετε σε ουσιαστική επικοινωνία μέσα από βαθυστόχαστες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά βρίσκεσαι σε ένα προπαρασκευαστικό – μεταβατικό στάδιο που από σήμερα κάτι προετοιμάζεις … Στα οικονομικά σου συνεχίζονται οι μπόρες και οι καταιγίδες…

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη με Άρη στον Αιγόκερω, προβλέπεται για σένα φίλε μου Ιχθύ ότι θα αφιερώσεις πολύ χρόνο κι ενέργεια στα φιλαράκια σου. Κανονίζοντας μία έξοδο ανανεώνεσαι και κάνεις ακόμη περισσότερες επαφές. Διακρίνεσαι από δυναμισμό, εξωστρέφεια και ταυτόχρονα ωριμότητα. Αυτά τα στοιχεία αυξάνουν εμφανώς τη δημοτικότητά σου και η πλειοψηφία όσων γνωρίζεις στρέφεται προς εσένα για ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλές. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σου προκαλεί λίγες ανασφάλειες, όμως σε βοηθά να επιλύσεις κάποιους οικονομικούς προβληματισμούς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα, πέρα από εξωστρέφεια και άλλες θετικές αρετές που επιδεικνύεις, διαθέτεις κι αυξημένη λίμπιντο. Αυτός ο συνδυασμός δεν επιτρέπει σε κανέναν θαυμαστή σου να σού αντισταθεί! Κάνεις θραύση με ευκολία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οικονομική βοήθεια που αναζητάς μπορεί να πάρει την μορφή τρίτων προσώπων. Μία συνεργασία, ένας συγγενής ή μία κληρονομιά είναι οι πιθανές διέξοδοι όπου καταφεύγεις για να επιλύσεις σχετικά προβλήματα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *