ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Στην Επιτροπή Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής οικονομίας της Περιφέρειας η Συρμούλα

Στην Επιτροπή Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής οικονομίας της Περιφέρειας η Συρμούλα

Στην Περιφερειακή Επιτροπή Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ορίστηκε από τον Απόστολο Τζιτζικώστα η Συρμούλα Τζήμα.

Η μοναδική γυναικεία παρουσία από την Ημαθία στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η Συρμούλα Τζήμα προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Μεγάλη μου τιμή ο ορισμός μου στην Περιφερειακή Επιτροπή Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και η εκλογή μου μαζί με άλλους συναδέλφους μου, ως εκπροσώπου του Περιφερειακού μας Συμβουλίου στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας μετά από την τιμητική πρόταση του περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και είναι βέβαιο ότι με σκληρή δουλειά, όραμα και συνεργασία θα πορευτούμε όλοι μαζί για την Περιφέρεια και την Ημαθία του 2030.

Στην ίδια συνεδρίαση εξελέγη πανηγυρικά δικαιώνοντας την επιλογή του Περιφερειάρχη και ο συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης κ. Ντίνος Κούης, όπως και τα μέλη της επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 

Καλή θητεία να έχουμε πάντα με γνώμονα την πρόοδο και το κοινό καλό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *