ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η Τετάρτη με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο αυξάνει τον συναισθηματισμό σου και τη διαίσθησή σου. Έτσι, επιλέγεις και προσεγγίζεις τους κατάλληλους ανθρώπους για εσένα. Βέβαια, είσαι λίγο πιο επιρρεπής στα μικροατυχήματα και στις παρεξηγήσεις, γιατί λειτουργείς βιαστικά κι απερίσκεπτα. Είναι πολύ σημαντικό να χαλιναγωγήσεις τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου, διαφορετικά θα καταπιαστείς με περισσότερες δραστηριότητες και υποχρεώσεις από όσες πραγματικά μπορείς να ολοκληρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, εφόσον κατορθώσεις να γλυκάνεις τον τρόπο επικοινωνίας σου, θα σημειώσεις πολλές επιτυχίες και κατακτήσεις. Προσπάθησε να μη δρας τόσο εγωκεντρικά και να δίνεις λίγη παραπάνω έμφαση στις ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά έχεις την απαιτούμενη τόλμη να δοκιμάσεις ο,τι χρειάζεται και να σημειώσεις πρόοδο και άνοδο. Ακτινοβολείς από αυτοπεποίθηση, όμως αυτό μπορεί να αυξήσει τους ανταγωνιστές σου, προσπαθώντας να κλέψουν κομμάτι της λάμψης σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Κριού, σε κάνει να επικεντρώνεσαι σε ζητήματα προσωπικής ανάπτυξης, αλλά ταυτόχρονα σου προκαλεί μία εσωτερική ένταση που καλείσαι να διοχετεύσεις δημιουργικά. Σε διαφορετική περίπτωση η Τετάρτη σου θα είναι γεμάτη εντάσεις κι ανασφάλειες. Έχεις τόση ενέργεια που σε κάνει επιρρεπή στις αψιμαχίες και τον ανταγωνισμό. Επιδιώκεις στη δουλειά να ξεχωρίσεις, δρώντας ανταγωνιστικά, ενώ υπάρχουν στιγμές όπου, ασυνείδητα, ανταγωνίζεσαι και οικεία σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα πρέπει να φερθείς διπλωματικά, αφού μία μείξη εσωτερικής ενέργειας και σκαμπανεβασμάτων στη διάθεσή σου, προκαλούν περιττές εντάσεις. Στο φλερτ λειτουργείς σπασμωδικά κι αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ λήψης πρωτοβουλιών ή αποσιώπησης των συναισθημάτων σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να τολμήσεις ένα σωρό πράγματα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, όμως πρέπει να διατηρήσεις χαμηλό προφίλ. Απόφυγε τον ανταγωνισμό, είτε αυτός είναι υπόγειος, είτε φανερός.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού αυξάνει την μαχητικότητα και κοινωνικότητά σου. Είσαι εξωστρεφής, όμως ο λόγος σου είναι πολύ απότομος και πληγώνεις φίλους και γνωστούς, ακόμη κι αν δεν το επιδιώκεις! Το θετικό είναι ότι δεν ντρέπεσαι να προσεγγίσεις νέα άτομα και να κάνεις γνωριμίες από το πουθενά. Θα δεις ότι μακροπρόθεσμα αυτό θα συμβάλλει θετικά στην εξέλιξή σου ως επαγγελματίας, αλλά και ως προσωπικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, εφόσον μπορέσεις να επικοινωνήσεις με περισσότερο συναίσθημα και λιγότερο απερίσκεπτα, θα σημειώσεις επιτυχία στο φλερτ και θα αποφύγεις περιττούς καβγάδες με το ταίρι σου. Επιδιώκεις γνωριμίες και βιώνεις ερωτικές περιπέτειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα παρατηρήσεις θετικές εξελίξεις χάρη στη δική σου τόλμη και πρωτοποριακή σκέψη. Κυρίως αν το επάγγελμά σου είναι ελεύθερο ή χρειάζεται καινοτόμες ιδέες, η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Είσαι πιο δυναμικός και φιλόδοξος από ποτέ, φίλε Καρκίνε, χάρη στη Σελήνη στον Κριό, σήμερα Τετάρτη. Στρέφεις τεράστιο μέρος της ενέργειά σου στην καριέρα και την κοινωνική σου ανέλιξη και προβολή. Διεκδικείς οτιδήποτε θεωρείς ότι σου αξίζει και δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Καλό θα είναι να διακρίνεις, βέβαια, τα όρια του θάρρους και του θράσους, πριν έρθεις σε σύγκρουση με ανθρώπους από τον περίγυρό σου. Η αλήθεια είναι ότι προβάλλεις τόσο δυναμισμό, που ακόμη κι αν ζητήσεις βοήθεια, κανείς δεν θα πιστέψει πως όντως τη χρειάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ελκύεις ανθρώπους με τάσεις εξάρτησης προς τις σχέσεις τους, με αποτέλεσμα να κάνεις την ‘μητέρα Τερέζα’ στο σύντροφό σου ή σε όσους σε προσεγγίζουν ερωτικά. Τα αισθηματικά σου σήμερα παραμερίζονται, ώστε να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν… τρένο! Είσαι τολμηρός και η πρωτοποριακή σου σκέψη είναι ο λόγος που ξεχωρίζεις από το πλήθος. Διατήρησε διπλωματική στάση και μη δρας εγωκεντρικά. Όσο πιστεύεις στις δυνάμεις σου, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η επιτυχία σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Πολύ όμορφη Τετάρτη σε περιμένει, Λέοντά μου, διότι η Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Κριού, αυξάνει την αισιοδοξία και το δυναμισμό σου. Από την άλλη μεριά, κάποιες στιγμές θα ‘κατηγορηθείς’ ως εγωιστής , παραμένοντας επικεντρωμένος κι αμετακίνητος στις προσωπικές ανάγκες κι επιθυμίες σου. Ο αυξημένος αυθορμητισμός σου δεν σου επιτρέπει χώρο να σκεφτείς τις ανάγκες των άλλων, με αποτέλεσμα να λειτουργείς ελαφρώς ναρκισσιστικά προς όσους σε αγαπούν, ασχέτως αν αυτές δεν είναι οι προθέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λάμπεις από αυτοπεποίθηση, σήμερα και αυτό φαίνεται. Μπορείς να καταφέρεις πολλά στα αισθηματικά, αλλά μην ξεχάσεις να αναζητήσεις κοινό έδαφος με τον άνθρωπο που θέλεις να βάλεις στη ζωή σου ή το σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η τόλμη σου πρέπει να συνδυαστεί με γνώση και νέες εμπειρίες, διαφορετικά θα δράσεις απερίσκεπτα. Παρατήρησε πώς πράττουν άτομα πιο επιτυχημένα από εσένα και προσπάθησε να υιοθετήσεις κάποιες από τις συνήθειές τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σελήνη στον Κριό σήμερα Τετάρτη και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε ξεκινάς την ημέρα σου με σκέψεις σχετικά με το πώς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Αν υπάρχουν κληρονομικά θέματα, σε απασχολούν κι αυτά, αλλά τουλάχιστον έχεις την απαιτούμενη ενέργεια και θέληση για να τα επιλύσεις. Παράλληλα, η ψυχολογία σου διακρίνεται από τα ‘πάνω και τα κάτω’ της, με αποτέλεσμα να προβάλλεις μία εικονική αυτοπεποίθηση στον έξω κόσμο. Έτσι, προκαλείς λανθασμένες εντυπώσεις στον περίγυρό σου σχετικά με τα λεγόμενα και τις προθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου είναι αυξημένος κι αποτελεί την αιτία για την οποία εξισορροπείς τα αισθηματικά με τους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητά σου. Περνάς θερμές στιγμές στο κρεβάτι με το ταίρι σου ή κάνεις περιστασιακά φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά αναζητείς βοήθεια από τρίτους. Εφόσον επικοινωνήσεις διπλωματικά, θα καταφέρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στην εργασία σου χρησιμοποιείς κάποιες ανασφάλειες ως κινητήριο δύναμη για να καταφέρεις ακόμη πιο πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη με Σελήνη στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο, άρα επιδιώκεις να βελτιώσεις την ποιότητα των διαπροσωπικών σου επαφών κι επαγγελματικών συνεργασιών. Η διαίσθησή σου είναι ενδυναμωμένη και προσπαθείς να βρεις κοινό έδαφος με τους άλλους. Βέβαια, εκλαμβάνεις τη στάση των υπολοίπων ως ‘εγωιστική’ ακριβώς επειδή δεν μπαίνεις στη διαδικασία να εξηγήσεις τις δικές σου ανάγκες, αλλά περιμένεις από τους άλλους να το κάνουν από μόνοι τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η θέλησή σου να βρεις τη χρυσή τομή, ενθαρρύνει την άλλη πλευρά να εκφραστεί και να σε εμπιστευθεί, στα αισθηματικά σου. Αισθάνεσαι και είσαι περισσότερο δημοφιλής και παρατηρείς ότι οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα αισθάνεσαι ότι ο περίγυρός σου, φέρεται ανταγωνιστικά. Δεν έχεις άδικο, αλλά μην πτοείσαι. Ακόμη και σε συνθήκες ‘εχθρικού’ περιβάλλοντος, μπορείς να παραμείνεις δημιουργικός και παραγωγικός, καταφέρνοντας τους επαγγελματικούς σου στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Κριού εσύ επικεντρώνεσαι κυρίως σε θέματα ρουτίνας! Δίνεις περισσότερη προσοχή στα ‘πρέπει’, παρά στα ‘θέλω’. Είσαι ασυνήθιστα παραγωγικός, αλλά κατά στιγμές γίνεσαι λιγάκι βιαστικός κι απρόσεκτος. Το θετικό είναι ότι ‘κατεβάζεις’ ιδέες που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. Αν έχεις ζωάκι, φρόντισέ το λίγο παραπάνω και πέρασε χρόνο μαζί του. Είναι επίσης, κατάλληλη ημέρα για να υιοθετήσεις ένα, αν σκοπεύεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μένουν λίγο πίσω, επειδή επικεντρώνεσαι στις υποχρεώσεις της ρουτίνας σου. Ξαφνικά κι αυθόρμητα ειδύλλια, βέβαια, στη δουλειά, δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν! Οι πιθανότητες μακροημέρευσής τους;… Άγνωστες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις σου κι αυτό βελτιώνει την φήμη σου ως επαγγελματία στο χώρο εργασίας σου. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων κι απόφυγε τα λάθη απροσεξίας. Σήμερα θα καταφέρεις πολλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Τοξότη, η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πιο ερωτικό, ρομαντικό και παιχνιδιάρη! Στον έρωτα διεκδικείς και η λίμπιντό σου είναι στα ύψη. Παράλληλα, αν έχεις οικογένεια, είναι μία ευνοϊκή στιγμή να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Οποιαδήποτε δραστηριότητα σου ανεβάζει τη διάθεση, μπορείς πια να ασχοληθείς μαζί της. Αν ασχολείσαι με τις τέχνες, μπορείς να εκφράσεις τον συναισθηματισμό σου μέσα από αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι ο πιο ευνοημένος τομέας της ημέρας και θα ήταν ‘αμαρτία’ να μην το εκμεταλλευτείς. Επικοινώνησε με κόσμο, κάνε νέες επαφές, ώστε αν είσαι ελεύθερος να βρεις το ταίρι σου. Αν ήδη έχεις ένα, η αυξημένη λίμπιντό σου σε βοηθά να περάσεις αξέχαστες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μένουν λιγάκι πίσω, δίχως να τα ξεχνάς τελείως. Η ημέρα είναι καλή για την οργάνωση επιχειρηματικών σχεδίων. Εφόσον η δουλειά σου απαιτεί καινοτόμες ιδέες, σήμερα τις έχεις στο τσεπάκι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, Τετάρτη με Σελήνη στον Κριό σήμερα, οπότε η ημέρα σου είναι ελαφρώς μοναχική με εσωτερική ένταση. Πρόσεξε μην γίνεις χειριστικός προς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου, αφού θα υπάρξουν στιγμές σήμερα όπου θα σκέφτεσαι και δρας αρκετά εγωιστικά και παρορμητικά. Χαλιναγώγησε την εσωτερική σου ένταση δημιουργικά, για να αποφύγεις τυχόν περιττές εντάσεις και να μην πληγώσεις τους ανθρώπους που σε αγαπούν! Προτιμάς να περάσεις την ημέρα σου στο σπίτι με οικεία πρόσωπα, παρά να το ρίξεις έξω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου επιδιώκεις τη σταθερότητα, όμως ο τρόπος που κινείσαι κι επικοινωνείς, φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Είσαι λιγάκι απότομος, χωρίς να το συνειδητοποιείς, αλλά οι προθέσεις σου είναι αγνές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, είναι καλό να κάνεις ενέργειες που θα σταθεροποιήσουν το πελατολόγιο ή τη γενικότερη καριέρα σου. Επίσης, η ημέρα ενδείκνυται για την ανανέωση του επαγγελματικού σου χώρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ μου Υδροχόε η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς, να διαπραγματευτείς, ακόμη και να ταξιδέψεις για να συναντήσεις σημαντικά πρόσωπα. Καλό είναι να αποφύγεις τυχόν σφάλματα απροσεξίας και να μην οδηγείς απρόσεκτα, ώστε να αποφύγεις τις ανατροπές. Η ημέρα είναι καλή για να υπογράψεις ένα επαγγελματικό συμβόλαιο ή να ξεκινήσεις την υλοποίηση μίας πρωτοποριακής ιδέας. Παράλληλα, μπορείς να φλερτάρεις, αλλά πρέπει να γλυκάνεις λίγο τον τρόπο επικοινωνίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο φλερτ δεν κολλάς πουθενά κι αν έχεις βάλει κάποιον στόχο, δεν σε σταματάει τίποτα από το να τον διεκδικήσεις! Κάτι αντίστοιχο κάνεις κι εσύ, δεσμευμένε με το δικό σου ταίρι, αλλά μέσα στην ημέρα υπάρχουν στιγμές που ο λόγος σου είναι απότομος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά τολμάς ακόμη και το… παράτολμο! Μιλάς με τον κατάλληλο κόσμο που σε κατευθύνει σωστά στις μετέπειτα επιλογές σου. Συλλέγεις πληροφορίες και κάνεις συμφωνίες. Πρόσεξε όμως, γιατί τα όρια μεταξύ θάρρους και αγένειας σήμερα βρίσκονται κοντά.

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη από το ζώδιο του Κριού κι εσύ, Ιχθύ μου, παρατηρείς σκαμπανεβάσματα στην αυτοπεποίθηση, μα και την τσέπη σου! Κάνεις κινήσεις προκειμένου να προστατεύσεις την ψυχολογία σου, όμως το συναίσθημα τείνει να κυριαρχεί έναντι της λογικής, προκαλώντας προβλήματα επικοινωνίας. Μάλιστα, υπάρχουν στιγμές που προκαλείς ασυναίσθητα κάποιες εντάσεις, χωρίς σοβαρό λόγο. Πάντως, η ημέρα είναι άριστη για να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά φέρεσαι ελαφρώς αλλοπρόσαλλα. Οι αυξομειώσεις στην αυτοπεποίθηση και διάθεσή σου είναι υπεύθυνες για τυχόν επικοινωνιακά εμπόδια ή ανατροπές στην αγάπη. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις το συναίσθημα και να επικοινωνήσεις πιο χαλαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πολύ φιλόδοξος και πιστεύεις στις δυνάμεις σου. Η ανεβασμένη αδρεναλίνη σου μπορεί να σε ωθήσει στην ανάληψη οικονομικού ρίσκου που στο τέλος δεν αποδεικνύεται ιδιαίτερα ωφέλιμο. Προτίμησε τα αργά και σταθερά βήματα στα επαγγελματικά σου.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *