ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, έρχεται η απόλυτα φιλόδοξη Πέμπτη για εσένα με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω να κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο. Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιό σου; Ότι πρέπει να αρπάξεις από τα μαλλιά κάθε επαγγελματική ευκαιρία και να ακούσεις προσεκτικά κάθε επαγγελματική συζήτηση που αφορά το αντικείμενό σου. Μάλιστα, η Σελήνη σήμερα από τον Ταύρο σου αυξάνει την αυτοπεποίθηση και προχωράς μπροστά δυναμικά, αποφασισμένα, κάνοντας αργά και σταθερά βήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εμπνέεις εμπιστοσύνη στα αισθηματικά. Συνεπώς, το ταίρι σου ή ο άνθρωπος με τον οποίο φλερτάρεις αισθάνεται άνετα να σου ανοίξει την καρδιά του. Παράλληλα, εσύ στον έρωτα πράττεις διακριτικά, γλυκά κι αποφασιστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι η στιγμή που θα συλλέξεις τα εφόδια για να επιδιώξεις κοινωνική άνοδο, ακόμη και μέσα από παρασκηνιακή δράση. Η εξισορρόπηση μεταξύ προσωπικών κι επαγγελματικών επιτρέπει να ‘φορτίζεις’ τις μπαταρίες σου, αυξάνοντας την αισιοδοξία κι αποφασιστικότητά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιό σου, συνδυαστικά με το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σου προσφέρει την απόλυτη ευκαιρία για προσωπική κι επαγγελματική ανάπτυξη. Κατανοείς πλήρως τις πραγματικές σου ανάγκες, κατέχεις έναν πολύ πρακτικό τρόπο σκέψης, ενώ οι κοινωνικές σου επαφές σε υποστηρίζουν σε κάθε προσπάθειά σου. Σήμερα, Πέμπτη, έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους ανώτερης κοινωνικής κλάσης, εμπειρίας, ή μεγαλύτερης ηλικίας που αποτελούν το κλειδί στην περαιτέρω επιτυχία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, ακριβώς επειδή είσαι αμφότερα κοινωνικός και συνειδητοποιημένος σχετικά με τις ανάγκες σου, επιλέγεις τους κατάλληλους συντρόφους. Με το ταίρι σου μιλάς με ειλικρίνεια κι έχεις αγνές προθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στρέψου προς τις γνωριμίες και τις παρέες σου. Έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που θα σε καθοδηγήσουν προς τα επόμενα βήματα της καριέρας σου. Παράλληλα, μία συνεργασία από το εξωτερικό ή η λήψη νέας γνώσης κι εμπειρίας θα συμβάλλει θετικά στην πρόοδό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Δίδυμε, το εξάγωνο μεταξύ Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω και του Κρόνου από εκείνο του Ιχθύ αυξάνουν τη φιλοδοξία και την πειθαρχία σου. Είσαι αποφασισμένος σήμερα να καταφέρεις τον σκοπό σου, ενώ δεν επιτρέπεις στις ανασφάλειές σου να αποτελέσουν εμπόδιο στα όνειρά σου. Η Πέμπτη σε βρίσκει με την Σελήνη στον Ταύρο, οπότε μέρος των σχεδίων και δράσεων σου παραμένουν κρυφά. Μπορείς και λαμβάνεις οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη από τρίτους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, παρόλο που προβάλλεις μία πολύ σοβαρή εικόνα, η ανάγκη σου για ερωτικές περιπέτειες κι έντονη σεξουαλικότητα είναι τεράστια. Ο αυξημένος συναισθηματισμός μαζί με την ανάγκη σου να εξισορροπήσεις κάθε τομέα της ζωής σου, δεν σου επιτρέπει να εκφραστείς πλήρως.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει ο κίνδυνος κρυφών ανταγωνιστών που προσπαθούν να σου θέσουν ‘τρικλοποδιές’ στα επαγγελματικά, όμως η δική σου αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα σε προστατεύουν. Δεν αφήνεις κανένα ‘δικαίωμα’ να σε σχολιάσουν αρνητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, η Πέμπτη είναι συναρπαστική, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου. Αντιμετωπίζεις σημαντικά για εσένα πρόσωπα με τόση ωριμότητα και ο λόγος σου είναι τόσο δομημένος. Έτσι, μέσα στην ημέρα εμφανίζονται δυνατότητες να δεις την ‘μεγαλύτερη εικόνα’ των σχέσεων και συνεργασιών σου, μέσα από ειλικρινείς διαλόγους με τον περίγυρό σου. Μαζί, η Σελήνη στον Ταύρο αυξάνει την εξωστρέφειά σου και μπορείς να εκφράζεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου με ήπιο και υγιή τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σκέφτεσαι να την σταθεροποιήσεις. Εφόσον είσαι ελεύθερος κι αναζητάς τον έρωτα, προσεγγίζεις με σταθερές κινήσεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Είσαι διακριτικός στα αισθηματικά, δίχως να παραλείπεις να εκφράζεις την αγάπη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στις επαγγελματικές συνεργασίες σου, ευνοείσαι σε νέες επεκτάσεις ή βοήθεια από το εξωτερικό. Μάλιστα, σήμερα είναι η άριστη στιγμή να προσπαθήσεις να μάθεις περισσότερα πάνω στη δουλειά σου, παρακολουθώντας κάποιο σεμινάριο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σε κινητοποιεί να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης εμφανίζονται ευκαιρίες επαγγελματικής επέκτασης, απόκτησης σχετικής εμπειρίας και τακτοποίησης των υποχρεώσεών σου. Παράλληλα, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ταύρου σε κάνει αποφασιστικό και φιλόδοξο. Παίρνεις τη σχέση και τη δουλειά σου στα σοβαρά, γεγονός που φαίνεται προς τα έξω κι εμπνέεις εμπιστοσύνη σε γνωστούς και συναδέλφους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα κινείσαι αργά κι αποφασισμένος να κάνεις στον ‘στόχο’ σου δικό σου! Με το ταίρι που έχεις, δεσμευμένε Λέοντα, λειτουργείς λιγάκι κτητικά και χειριστικά, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Δώσε χώρο στα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ο σημερινός στόχος! Είσαι φιλόδοξος και σταθερός στις επιθυμίες και το σκοπό σου. Σκέφτεσαι πρακτικά, προβάλλεις υπευθυνότητα κι αυτά τα χαρακτηριστικά σε βοηθούν να κτίσεις καλύτερη φήμη στο χώρο εργασίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, το ερωτικό, για εσένα, εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σε ωθεί να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η Πέμπτη είναι μία άκρως δημιουργική ημέρα και μάλιστα αν έχεις σταθερό δεσμό, πλέον κάνεις σκέψεις μήπως αποκτήσεις πλέον και οικογένεια! Λαμβάνεις αμφότερα τον έρωτα και τις επαγγελματικές συνεργασίες σου στα σοβαρά και φροντίζεις να πραγματοποιείς κάθε υπόσχεση που δίνεις. Η Σελήνη σήμερα από τον Ταύρο αυξάνει την αισιοδοξία σου και γίνεσαι ακόμη πιο φιλομαθής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, τα δίνεις όλα! Διεκδικείς, ξέρεις τι θέλεις, επικοινωνείς σωστά κι αποτελεσματικά και δεν παραλείπεις να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι! Είσαι ο απόλυτος συνδυασμός του τέλειου συντρόφου και σου αξίζει κάθε κατάκτηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απολαμβάνεις την απόκτηση γνώσεων κι εμπειριών, ενώ μαζί δείχνεις τεράστια υπευθυνότητα στους συναδέλφους σου. Ο συνδυασμός αυτός σε καθιστά άριστο επαγγελματία που κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανωτέρων ή των πελατών του!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σου χαρίζει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις την καθημερινότητά σου, τακτοποιώντας κάποιες υποχρεώσεις σου. Η δυνατότητα βελτίωσης της κατάστασης του σπιτιού σου, καθώς και της οικογενειακής ατμόσφαιρας που επικρατεί τον τελευταίο καιρό είναι παρούσα. Άνοιξε τα εσώψυχά σου στα οικογενειακά πρόσωπα, απόφυγε την προσκόλληση στον παρελθόν και προσπάθησε να ζητήσεις υποστήριξη στις δουλειές του σπιτιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά αναζητάς την σταθερότητα κι επιλέγεις να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, είτε είσαι ελεύθερος, είτε δεσμευμένος. Προσεγγίζεις τον άνθρωπο της καρδιάς σου προσφέροντάς του βοήθεια και υποστήριξη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε ωθεί να αναθεωρήσεις την οικονομική σου κατάσταση, αναγνωρίζοντας νέες πηγές εσόδων. Κάποιες ανασφάλειες αποτελούν κινητήριο δύναμη στην αναζήτηση οικονομικής κι επαγγελματικής υποστήριξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη με το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ερμή, σκέφτεσαι τρόπους να προσεγγίσεις τον έρωτα, από κάθε άποψη! Εκφράζεις τα πλούσια συναισθήματά σου με πολύ υγιή κι αποτελεσματικό τρόπο, άρα γίνεσαι και κατανοητός. Η Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να καταλάβεις πιο εύκολα τις προθέσεις των άλλων, ενώ μαζί κάνεις κι εσύ ξεκάθαρες τις δικές σου στους συνεργάτες, τους συναδέλφους και οποιοδήποτε άλλο σημαντικό πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ευνοείσαι αρκετά στα αισθηματικά, ακριβώς επειδή προβάλλεις υπευθυνότητα και ξεκάθαρες προθέσεις στον έρωτα. Δεν έχει σημασία αν έχεις ταίρι ή όχι, σήμερα η ημέρα είναι ιδανική για να εκφραστείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από κάποιες συζητήσεις ή συμφωνίες, υποστηρίζονται οι προσπάθειες της επαγγελματικής σου ανέλιξης. Ταυτόχρονα, ο έρωτας σου χαρίζει έμπνευση κι εσωτερική δύναμη να δημιουργήσεις και να καταφέρεις περισσότερα στα εργασιακά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Πέμπτη, Τοξότη μου, με το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου ωθεί τα οικογενειακά ή άλλα οικεία πρόσωπα για εσένα να υποστηρίξουν έμπρακτα την οικονομική σου κατάσταση και ψυχολογία! Πέρα από αυτό, σήμερα μπορείς να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, κάνοντάς τον πιο λειτουργικό και πρακτικό. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου στρέφει την προσοχή σου σε υποχρεώσεις που καλείσαι να αποπερατώσεις και η αποφασιστικότητά σου είναι η αιτία που τα καταφέρνεις μια χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά δε δίνεις και τόση έμφαση. Υπάρχουν ένα σωρό υποχρεώσεις της ρουτίνας σου που θέλεις να τελειώσεις, που δεν μένει χρόνο για το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, τα ερωτικά ειδύλλια εντός των εργασιακών παίζουν στο τραπέζι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου είσαι πραγματικός ‘κύριος’ και τακτοποιείς όλες τις υποχρεώσεις σου. Η συνέπεια που προβάλλεις είναι ο λόγος που αποκτά το όνομά σου στον επαγγελματικό χώρο ολοένα και μεγαλύτερο κύρος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, η Πέμπτη με τον Ερμή από το ζώδιό σου να ‘βλέπει’ με εξάγωνο τον Κρόνο σου προσφέρει απίστευτες δυνατότητες εξέλιξης και πραγματοποίησης των στόχων σου. Είσαι επικοινωνιακός, δίχως να είσαι φλύαρος και ο λόγος σου είναι ορθά δομημένος και κατανοητός από όλους. Έτσι, καταφέρνεις μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις να πάρεις αυτό που θέλεις, αμφότερα σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Γίνεσαι πιο εύκολα προσεγγίσιμος κι αυτό είναι στοιχείο που αυξάνει τη δημοτικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά έχεις ένα σωρό ευκαιρίες. Φλερτάρεις, παίζεις ερωτικά παιχνίδια και μάλιστα οι σχέσεις που ξεκινούν σήμερα έχουν απίστευτες προοπτικές να μακροημερεύσουν. Προφανώς, αν είσαι σε σχέση το αίσθημα της ασφάλειας επικρατεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μέσα από τη δική σου προσπάθεια σημειώνουν σημαντική πρόοδο. Έχεις τις κατάλληλες επιχειρηματικές ιδέες και σχεδιάζεις τα πλάνα σου τόσο ρεαλιστικά, συνεπώς η αποτυχία είναι σχεδόν αδύνατη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, η Πέμπτη με το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου σε προστατεύει από τα κουτσομπολιά και την αρνητική ενέργεια των άλλων, όμως εσύ ο ίδιος έχεις την τάση να υπεραναλύεις κάποια πράγματα, προκαλώντας σου… πονοκέφαλο! Η Σελήνη από τον Ταύρο σε κάνει πιο εσωστρεφή, χωρίς απαραίτητα να μειώνει μέρος της αυτοπεποίθησής σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να ‘τα βρεις με τον εαυτό σου’, αναζητώντας την εσωτερική σου αλήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είσαι λιγάκι εσωστρεφής, λόγω μερικών σκαμπανεβασμάτων στην αυτοπεποίθησή σου. Απόφυγε την υπερανάλυση των καταστάσεων και φρόντισε να ζήσεις τη στιγμή. Προσέγγισε χωρίς φόβο τον άνθρωπο που έχεις στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το οικονομικό κομμάτι είναι ένα στοιχείο που απασχολεί το μυαλό σου σήμερα. Μέσα από παρασκηνιακή δράση κι αρκετή οργάνωση των επαγγελματικών σου σχεδίων, θα κατορθώσεις να γεμίσεις την τσέπη σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, το εξάγωνο μεταξύ Κρόνου, από το δικό σου ζώδιο, με τον Ερμή από εκείνο του Αιγόκερω σε κάνει πιο κοινωνικό, δίχως να χάνεις ‘γραμμάριο’ από την σοβαρότητα που εμπνέεις στους άλλους! Η Σελήνη, σήμερα Πέμπτη, στο ζώδιο του Ταύρου ενδυναμώνει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες κι εκφράζεσαι πάρα πολύ αποτελεσματικά, αμφότερα στον έρωτα και τη δουλειά σου! Είναι μία απίστευτη ημέρα, όπου μέσα από το διάλογο παίρνεις αυτό που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, ο σταθερός κι αποφασιστικός τρόπος προσέγγισής σου, είναι υπεύθυνος για τις επιτυχίες που παρατηρείς! Κατακτάς τον ερωτικό σου στόχο, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση, ακόμη κι αν περνάει κρίση, σήμερα μπορείς να τα επιλύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία νέα συμφωνία, μία σημαντική συνάντηση ή έστω μία συζήτηση με άτομα πιο έμπειρα από εσένα, είναι όλα διέξοδοι επίλυσης των επαγγελματικών σου προβληματισμών. Σήμερα η ημέρα είναι θετική για τυχόν διαπραγματεύσεις και ‘παζάρια’.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *