ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αποκλειστικό: Έγγραφο της Αποκεντρωμένης για επανάληψη των εκλογών στην Αλεξάνδρεια!

Αποκλειστικό: Έγγραφο της Αποκεντρωμένης για επανάληψη των εκλογών στην Αλεξάνδρεια!

Έγγραφο για επανάληψη των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας απέστειλε η ο Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

Στο έγγραφο το οποίο εστάλη στην Π.Ε. Ημαθίας αναφέρεται η δικαστική απόφαση για την ακύρωση των εκλογών που έγιναν στον δήμο Αλεξάνδρειας στις 8 Οκτωβρίου 2023 και διατάχθηκε η επανάληψή τους.

Λόγω της αρμοδιότητας, η Αποκεντρωμένη ζητά από την Περιφέρεια να προχωρήσει στις νόμιμες ενέργειες.

Δείτε το έγγραφο:

4 Comments

  • Οι μορφωμένοι της άλλης παράταξης ας μάθουν λιγάκι και τις διοικητικές διαδικασίες που έχουν οι υπηρεσίες και ας πάψουν να γεμίζουν τον κόσμο με την ψευδαίσθηση που ζουν ότι προκηρύχθηκαν εκλογές. Κρίμα τα πτυχία τους…Θέλουν να διοικήσουν κιόλας.

  • Ε όχι. Αφού έγκριτος ντόπιος δημοσιογράφος με κονε σε δικαστικούς κύκλους έγραψε χθες πως δεν θα γίνουν τι έγγραφα είναι αυτά τώρα; μάλλον του διέφυγε πως υπηρεσιακή την λέει ο νόμος και όχι οι μαζί αλλάζουμε όσο και ορι η επανάληψη εκλογών το λέει πχ η αποκεντρωμενη και όχι η Δώρα. Ψιλά γράμματα όταν εισια τέρας του επαγγέλματος

    • Η αποκεντρωμένη φίλε μου δεν είναι ούτε ο υπουργός ούτε ο δικαστής ούτε ο δήμαρχος. Είναι ο υπάλληλος που ορθά έκανε τη δουλειά του. Απλά διαβίβασε ένα έγγραφο. Αυτό που έπρεπε να κάνει. Είστε πολύ off!

  • Τσιμιτσέλη ξανά τύπωσε κάρτες εκλογές έρχονται αν δεν το κατάλαβες.. και μόνο που βγήκαν στους δρόμους με 3 πόντους χιόνι καταλαβαίνεις τι έρχεται..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *